Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי אספנות בכביש בין 07:00-09:00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב, באמת ובתמים, שצריך להוקיע את עברייני תנועה המזלזלים באיסור תנועה לרכבי אספנות בין השעות 07:00-09:00. אותם עבריינים, פוגעים ומזיקים בהתנהגותם לכלל בעלי רכבי אספנות שומרי החוק ומסכנים את כלל האזרחים בעצם נסיעתם ללא ביטוח.

מאחר ואני חושב שהעלמת עין מהתופעה רק מעצימה אותה ואי התראה הוא למעשה שיתוף פעולה פסיבי עם העבריינים, החלטתי לפרסם את קלונם, המגובה בתמונות, ברבים ואולי ע"י זה לעזור ולהפחית את התופעה.

אני מקווה שחברים נוספים יצטרפו למאמץ הזה למען האינטרס של כלל האספנים.

אני לא פותח את השרשור הזה כדי להתחיל ויכוח האם זה נכון לעשות או לא. מי שחושב אחרת יכול לפתוח שרשור חדש ולנהל שם את הויכוח.

בשבוע הראשון, מאחר והיהודים מוכרים כרחמנים בני רחמנים, אני מציע לפרסם תמונות ללא מספר הרכב כדי לאפשר לפחות למי שמשתמש באתר ורואה שקלונו מפורסם ברבים,"לחזור למוטב".

הוולוו צולמה ביום שלישי ה- 19/1/10 בשעה 07:20 ברחוב התקומה לפני הרמזור עם שד' משה דיין.

19012010298.jpg

ארז רונן

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטרף ליוזמה. השאלה , האם זה "יחזיר למוטב" את מי שמשתמש לרעה

בהקלות של האספנות.

דורון.

לעיתים לחץ חברתי עושה את העבודה. אני מקווה שגם הפעם זה יצליח.

לצערי, גם היום הבחנתי בחיפושית אפורה נוסעת על כביש יהוד - בית דגן בשעה 07:30, אבל למזלו לא הספקתי לצלם.

ארז רונן

פורסם

אני לא אפתח שירשור חדש העוסק באותו נושא, לכן אביע דעתי כאן, ברשותך.

דובר כבר על העניין הזה של להעלות תמונות של אלה העוברים על החוק בין 7 ל9 בבוקר, והטענה המוצדקת שעלתה אומרת שאין הבדל בין עבירה אחת לאחרת, וכמו שלא תתחיל להעלות תמונות של עבירות תנועה אחרות, כך גם לא הוגן שתעלה תמונות כאלה.

ברור שכאן מדובר מעבר לעבירה עצמה, והנושא הוא פגיעה בשם הטוב של אספני המכוניות המצייתים לחוק.

נוסף לכך, שלדעתי רוב אלה העוברים על חוק השעות האסורות אינו גולש בפורום מכיוון שעניין האספנות לא חשוב לו כמו לחברי הפורום.

(למרות שכבר יצא לי לראות בוקר אחד דמות מוכרת בפורום נוסעת בין 7 ל9 בבוקר:evil:)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם הייתי מנהל הפורום הייתי נועל את השירשור הזה ומוחק אותו,

אין זה עניין הפורום לטפל בעברייני תנועה ,

בוודאי ווודאי השרשור הזה פוגע בכל בעלי רכבי אספנות באשר הם ובתדמית שלהם,

עצם העלאת הנושא ברבים באינטרנט הינה כבר קלון לכל חובבי האספנות ,

תארו לעצמכם שיש "מועדון חברים" המפרסם מידי פעם קלון של אחד מהם ברבים ,

כיצד נראה המועדון הזה בעיני הציבור ?

ותחשבו על זה ... גם מנהלי הפורום !

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

ארז רונן ,

צילמת את עצמך אוחז בנייד ביד אחת ??? גם אם לא צילמת אתה עברין . אם אינך שוטר אל תהפוך לכזה ב "כאילו " ואל תהפוך את הפורום למשטרת ה"אח הגדול " . בו נאמר שכל אחד צריך לשמור את החוק ולהיות בסדר , אני בסדר, אתה בסדר, כולם בסדר :wink:

אודי.

פורסם

שלום מר מקארת'י. אני מבין שמשעמם לך בשעות הבוקר בכבישים ואתה מחפש מעט עניין. אני מקוה שזה לא בא על חשבון הריכוז בנהיגה, שלא "תמרח" חלילה את הפגוש הקדמי של האודי שלך על תחת של איזו מכונית אספנות שתהיה כל כך להוט לצלמה.

מוטב והיית משקיע את מרצך בעריכת סקר מי מעוניין בביטול ההגבלה הדרקונית הזו.

הבנתי שלפני מספר שנים היתה נכונות מצד משרד התחבורה לשקול את ביטול ההגבלה וכמה 'חכמים בלילה' התעקשו לשמרה.

אם יש תכונה שמאוסה עלי, זו צדקנות. מכל סוג שהוא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

erez59 אני מבינה שמאוד אכפת לך ולכן פתחת את השרשור הנ"ל כאן לטובת כל חובבי רכבי האספנות, אך כפי שקודמי כבר כתבו וציינו, סביר להניח שאלו אנשים שמשתמשים ברכב באופן יומי ואין להם קשר או זיקה אל המועדון, כך שפרסום תמונות שלהם אינו אפקטיבי.

לדעתי כמו שאיננו מצלמים עברות אחרות של נהגים, אין צורך לצלם את הרכבים להעלות אותם לפורום.

רק עצה קטנה לי אליך, אם תחליט להמשיך בדרך זו ולהמשיך לצלם, עדיף שתתן לנוסע שיושב עימך לצלם, מכיוון שאתה יכל לקבל קנס על שימוש בטלפון נייד, או נהיגה בקלות ראש.

יותר פשוט להגיש תלונה על העברה שהנהג ביצע בכל תחנת משטרה, אבל במקרה הזה תאלץ להגיע כדי לתת עדות, ואולי גם להופיע בבית משפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דובר כבר על העניין הזה של להעלות תמונות של אלה העוברים על החוק בין 7 ל9 בבוקר, והטענה המוצדקת שעלתה אומרת שאין הבדל בין עבירה אחת לאחרת, וכמו שלא תתחיל להעלות תמונות של עבירות תנועה אחרות, כך גם לא הוגן שתעלה תמונות כאלה.

ברור שכאן מדובר מעבר לעבירה עצמה, והנושא הוא פגיעה בשם הטוב של אספני המכוניות המצייתים לחוק.

נוסף לכך, שלדעתי רוב אלה העוברים על חוק השעות האסורות אינו גולש בפורום מכיוון שעניין האספנות לא חשוב לו כמו לחברי הפורום.

(למרות שכבר יצא לי לראות בוקר אחד דמות מוכרת בפורום נוסעת בין 7 ל9 בבוקר:evil:)

כל אחד צריך לדאוג לאינטרסים שלו. שמירה על חוקי האספנות זה האינטרס של כל מי שמחזיק רכב אספנות ולכן זה גם קרוב לליבי. אני מתפלא על האמירה "לא הוגן". לא הוגן זה לזלזל בחוק האספנות. להוקיע את העברינים זה לא רק הוגן אלא הכרחי.

ארז רונן

פורסם
אם הייתי מנהל הפורום הייתי נועל את השירשור הזה ומוחק אותו,

אין זה עניין הפורום לטפל בעברייני תנועה ,

בוודאי ווודאי השרשור הזה פוגע בכל בעלי רכבי אספנות באשר הם ובתדמית שלהם,

עצם העלאת הנושא ברבים באינטרנט הינה כבר קלון לכל חובבי האספנות ,

תארו לעצמכם שיש "מועדון חברים" המפרסם מידי פעם קלון של אחד מהם ברבים ,

כיצד נראה המועדון הזה בעיני הציבור ?

ותחשבו על זה ... גם מנהלי הפורום !

אחלה רעיון, בוא נטאטא הכל מתחת לשטיח, נכבס את הכביסה המלוכלכת בבית ופתרנו את הבעיה. ממש כמו בכמה חברות חשוכות.

אפשר לחשוב שהעברינים שקופים לעיני שאר הנהגים. את הרעיון לנסות ולטפל בנזק שנגרם מאותם עברינים קבלתי מחבר לעבודה שקיטר על כך שלא מספיק שאנחנו משלמים רבע ממנו על ביטוחים, אנחנו גם לא מתיחסים לתקנות.

מועדוני חברים פשוט מקיאים מקירבם חברים שלא שמים קצוץ על התקנות והציבור מגיב במחיאות כפיים.

ארז רונן

פורסם
שלום מר מקארת'י. אני מבין שמשעמם לך בשעות הבוקר בכבישים ואתה מחפש מעט עניין. אני מקוה שזה לא בא על חשבון הריכוז בנהיגה, שלא "תמרח" חלילה את הפגוש הקדמי של האודי שלך על תחת של איזו מכונית אספנות שתהיה כל כך להוט לצלמה.

מוטב והיית משקיע את מרצך בעריכת סקר מי מעוניין בביטול ההגבלה הדרקונית הזו.

הבנתי שלפני מספר שנים היתה נכונות מצד משרד התחבורה לשקול את ביטול ההגבלה וכמה 'חכמים בלילה' התעקשו לשמרה.

אם יש תכונה שמאוסה עלי, זו צדקנות. מכל סוג שהוא.

אני מעדיף לטפל בבעיות שמטרידות אותי. אותך מטריד האיסור, תעשה מה אתה מבין כדי לבטלו.

התכונה שמאוסה עלי זו מוסר כפול. מכל סוג שהוא.

ארז רונן

פורסם
erez59 אני מבינה שמאוד אכפת לך ולכן פתחת את השרשור הנ"ל כאן לטובת כל חובבי רכבי האספנות, אך כפי שקודמי כבר כתבו וציינו, סביר להניח שאלו אנשים שמשתמשים ברכב באופן יומי ואין להם קשר או זיקה אל המועדון, כך שפרסום תמונות שלהם אינו אפקטיבי.

לדעתי כמו שאיננו מצלמים עברות אחרות של נהגים, אין צורך לצלם את הרכבים להעלות אותם לפורום.

רק עצה קטנה לי אליך, אם תחליט להמשיך בדרך זו ולהמשיך לצלם, עדיף שתתן לנוסע שיושב עימך לצלם, מכיוון שאתה יכל לקבל קנס על שימוש בטלפון נייד, או נהיגה בקלות ראש.

יותר פשוט להגיש תלונה על העברה שהנהג ביצע בכל תחנת משטרה, אבל במקרה הזה תאלץ להגיע כדי לתת עדות, ואולי גם להופיע בבית משפט.

ל'

על איזה מועדון את מדברת? אין כאן שום קשר למועדון זה או אחר. אני מניח שימצאו חברים בפורום שמכירים הכרות זו או אחרת את העבריינים שיצולמו ויפנו את תשומת ליבם לעובדה שהם נתפסו עם המכנסיים למטה.

חשבת פעם על האפשרות הקלושה שרכב בלי ביטוח יפגע לך באופנוע בזמן שאת שותה קפה בבית קפה? חשבת על המשמעויות?

נניח שכל הנהגים בשכונה שלך מלבדך, נוסעים בלי ביטוח, את מוכנה לעבור על זה בשתיקה? את עדיין מאמינה ב"לי זה לא יקרה"?

כמו שנאמר בתגובות אחרות, אני לא משטרת האח הגדול, אבל את המעט שאני יכול לעשות, אני עושה.

ארז רונן

פורסם

ומה זה יתן הפרסום של הרכבים?

גם את ממספרי הרישוי מוחקים.

אם אתה באמת רוצה לעשות מעשה, אתה יכל להגיש תלונה, אני עדיין חושבת שמי שרוצה לנהוג בשעות שהחוק לא מאפשר להם ימשיך לנהוג גם כאשר תמונתו תפורסם ברבים.

איך אתה תרגיש אם יחליטו לצלם את רכבך נניח שאתה נוסע 5 קמ"ש מעל המותר, ואולי גם לא מאותת, ויעלו את תמונתך לאינטרנט?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנחנו כאן בפורום לא משטרת התנועה( וגם לא נלשין איש על רעהו)

כל אחד יעשה עם רכבו מה שהוא חושב לנכון.

תנו למשטרת ישראל לעשות את עבודתה .

פורסם

אני לא פותח את השרשור הזה כדי להתחיל ויכוח האם זה נכון לעשות או לא. מי שחושב אחרת יכול לפתוח שרשור חדש ולנהל שם את הויכוח.

הבחור ביקש משהוא בתחילת השרשור , מה לא ברור ?:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...