Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים במשך כמה שנים ראיתי הערב לראשונה אוטוביאנקי אבארט 1981 ( כן , כן , אבארט מקורית עם מנוע 1050 סמ"ק , גלגלי מגנזיום עם סמל עקרב , מכסה קרבורטור עם סמל עקרב וכו' , בדקתי גם ברישיונות ):lol::lol: למכירה.

מפאת חוסר מקום ותקציב אני לצערי לא מתקדם.. צילמתי תמונה באישור הבעלים ( ששם מודעה ביד 2 ).

רכב נדיר ששמור לו מקום של כבוד .

דרוש שיפוץ כללי :-(

bianki.jpg

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(סליחה, נגמר לי הזמן לעריכה)

ואגב, אני לא מפקפק שזוהי אבארט, אבל את סמלי הסרטן אפשר לקנות, ודוקא הג'נטים האלו לא זכורים לי כמקוריים של אבארט (היה משהו עם ריבוע?), אבל אולי זה רק האלצהיימר. מתחת למכסה המנוע היה סמל אבארט על בית פילטר האויר, ומכסה השסתומים היה נאה ביותר, מאלומיניום.

:turn-l:
פורסם
משום מה ביד2 השנה היא 1980.

הוא פירסם בקטגוריית אספנות, ושם אי אפשר להכניס שנה גבוהה יותר מ- 1980.

פורסם

[quote=yuvk;2411391

ואגב, אני לא מפקפק שזוהי אבארט, אבל את סמלי הסרטן אפשר לקנות, ודוקא הג'נטים האלו לא זכורים לי כמקוריים של אבארט (היה משהו עם ריבוע?), אבל אולי זה רק האלצהיימר. מתחת למכסה המנוע היה סמל אבארט על בית פילטר האויר, ומכסה השסתומים היה נאה ביותר, מאלומיניום.

קיים סמל אבארט על בית מסנן האויר , כנ"ל כיתוב ABARTH על גבי מכסה השסתומים..קרבורטור כפול ,

לוח שעונים עם שעון סל"ד וכד' ..

מכיוון שבעבר הרחוק היתה ברשותי אבארט 79 אני מכיר את כל הסממנים ..:wink:

פורסם

לא שווה לקנות אותה גם בשליש מהמחיר שהוא מבקש.

בעלות של השיפוץ המקיף שהיא דורשת- שווה כבר לייבא מחו"ל דגם דומה שמושקע ושמור מתחילת ימיו.

אין חלפים של אבארט בארץ והכול מצריך ייבוא מחו"ל, שווה כבר להביא את הכול מחובר יחדיו בצורה של אוטו..:lol:

A simple prop to occupy my time

פורסם

איזה חלק של "אבארט" חסר לך שלא ניתן להשיג בארץ?

עשרות פיאטים ואוטוביאנקים מתקופה הזאת עדיין נוסעים בארץ כרכבים יום יומיים (אחד אפילו בבעלות מנהל כאן בפורום) ואין בעיה קשה להשיג להם חלקים.

החלקים היחידים שאני לא רואה איפה אפשר להשיג אותם בארץ זה הסמלים עצמם של העקרב?

בלי שום קשר, ברור שהמחיר גבוהה מידי למצב הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא שווה לקנות אותה גם בשליש מהמחיר שהוא מבקש.

בעלות של השיפוץ המקיף שהיא דורשת- שווה כבר לייבא מחו"ל דגם דומה שמושקע ושמור מתחילת ימיו.

אין חלפים של אבארט בארץ והכול מצריך ייבוא מחו"ל, שווה כבר להביא את הכול מחובר יחדיו בצורה של אוטו..:lol:

אני מסכים איתך , לפני כשנה ראיתי באיטליה אבארט 80 למכירה ( במצב חיצוני ומכאני טוב , לא מושלם נגיד סביר פלוס פלוס )

ב 2200 יורו לפני כמובן הובלה , מיסוי , הוצאות שונות וכד'.

מצ"ב תמונה . התוצאה הסופית הרבה יותר טובה מאשר לקחת רכב רקוב ולשקמו .

bianki 80.JPG

פורסם

אין פה צודק ולא צודק או נכון ולא נכון.

השאלה היא האם הרוכש הפוטנציאלי מעוניין לשפץ אבארט או לנהוג באבארט.

מי שמעוניין לשפץ במו ידיו ואח"כ להנות מפרי עמלו, להביא רכב מוכן מחו"ל נשמע לו כמו חילול השם.

מצד שני, מי שרק רוצה לשחזר ימי עבר ולנהוג באברט,אבל להחליף נורה בשבילו זאת משימה קשה, לקנות את הרכב הלבן יראה לו כמו התאבדות או זריקת הכסף לפח.

כל אחד וצורת האספנות המועדפת עליו ואתה יודע מה, כולן מקובלות עלי.

פורסם

רוצה לראות הפצצה אמיתית?

פתח שרשור עם תצפית על 127 ספורט (בעדיפות ל 1300 5 הילוכים) :twisted:

מספיק להעלות כזאת תמונה וקצב הלב של חצי מבאי הפורום מתחילים לרקוד רומבה.

272074731.jpg

פורסם

היתה לי 127 כזו, שנת 83' ולא רק משענות הראש היו מחוררות, גם דוושת הגז היתה מחוררת, א-לה- פרארי..

בניגוד ל 127 ספורט 1050, עם ה 1300 היה ניתן לשייט במהירויות הגיוניות ללא סכנה לעור התוף, וגם התאוצה הראשונית היתה טובה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...