Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מניח שחיפוש בפורום היה מצמצם את השאלות, אבל מאחר ואין הרבה, אשמח לקבל תשובה אחת מרוכזת ומעודכנת (אני יודע שהיו שינויים לאחרונה):

1. האם נכון להיום עושים לרכב אספנות טסט פעם בשנה?

2. האם צריך להביא לטסט אישור בלמים כמו ברכב מיושן

3. האם עלות רישוי שנתי (טסט) וביטוח לכל רכב אספנות הוא אותו מחיר? ללא התחשבות בנפח המנוע, גג נפתח, ג'יפ, אופנוע?

4. מהו נכון להיום התעריף (אם הוא אחיד) של רישוי וביטוח שנתי לרכב אספנות?

5. האם יש עלויות קבועות נוספות לרכב אספנות בנוסף לרישוי וביטוח? (השאלה היא רק לגבי עלויות קבועות)

תודה לעוזרים,

פורסם
שלום,

אני מניח שחיפוש בפורום היה מצמצם את השאלות, אבל מאחר ואין הרבה, אשמח לקבל תשובה אחת מרוכזת ומעודכנת (אני יודע שהיו שינויים לאחרונה):

1. האם נכון להיום עושים לרכב אספנות טסט פעם בשנה?

2. האם צריך להביא לטסט אישור בלמים כמו ברכב מיושן

3. האם עלות רישוי שנתי (טסט) וביטוח לכל רכב אספנות הוא אותו מחיר? ללא התחשבות בנפח המנוע, גג נפתח, ג'יפ, אופנוע?

4. מהו נכון להיום התעריף (אם הוא אחיד) של רישוי וביטוח שנתי לרכב אספנות?

5. האם יש עלויות קבועות נוספות לרכב אספנות בנוסף לרישוי וביטוח? (השאלה היא רק לגבי עלויות קבועות)

תודה לעוזרים,

1. נכון.

2. כן.

3.?

4. מרצדס 280 שנת 78 - חובה + ג' + גרירה לנהג חדש, 1380 ש"ח.

5. תשלום עבור בדיקת המוסך לפני הטסט וקבלת האישור - 100-150 ש"ח.

ארז רונן

פורסם
תודה ארז,

הכוונה ב - 3 היא האם כל רכב אספנות משלם אותו מחיר של אגרת טסט שנתית ואותו מחיר לביטוח החובה. אם כן מהו?

הבנתי את השאלה אך מאחר ויש לי רק רכב אספנות אחד, איני יודע את התשובה.

ארז רונן

פורסם

לגבי 3 לא נראה לי שמישהו שיש לו מרצדס עם וו גרירה והוא נהג חדש ישלם כמו בן 70 עם חיפושית את אותו המחיר.

אבל נתן למומחים יותר לענות.

פורסם

כמו בכל ביטוח, גם בביטוח רכבי אספנות ישנן מדרגות מחירים.

נהג חדש\צעיר מייקר את עלות הביטוח.

אני, לדוגמא, משלם 724 ש"ח לשנה עבור ביטוח חובה + צד ג'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה חן,

מספר ההודעות מתחת לסמלון מראות לי שאתה וותיק ומנוסה,

אני לא נהג חדש אם כבר אז נהג ישן עם רשיון מתחילת שנות השמונים.

בכל מקרה השאלה היא אם יש הבדל בעלות הרישוי השנתי והטסט לרכבים מדגמים שונים. אם אני זוכר נכון, נאמר לי פעם שבאספנות אין הבדל וכל רכבי האספנות, כולל: ג'יפים, אופנועים וקבריולט משלמים אותו מחיר. לפי מה שאני קורא עכשיו בשירשור, זה לא המצב.

האמנם?

פורסם

למיטב ידעתי תעריף אגרת הרישוי אחיד לכל סוגי רכבי האספנות.

מחיר הביטוח הינו נגזרת של מחירו המלא של אותו ביטוח וסוג המבוטח - נהג צעיר וכד'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אמת ויציב!8) בעיקרון- עלות הביטוח ה"אספנות" בערך, ואני מדגיש- בערך 1/4 מה"רגיל" של אותו הרכב ש"לא אספנות", אבל יש אי-אילו הבדלים עדיין, זה לא מדע מדוייק. הטסט אחיד.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...