Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף - כשאדה איך מפעילים את המשאבה (וזה בדיוק מה שאני שואל ) אם לא תעבוד אבדוק.

אין בידית השמאלית תפס או קפיץ למשוך !

המגבים עובדים תקין והרכב שנת 80 נראה לי ששנת 1986 מופעלת בצורה אחרת

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מתנצל על השיבושים . הכוונה אכן לידית ימנית. ימנית אין בה קפיץ(בכל אופן לא מצאתי ).

ואדה = אדע

פורסם

טוב הרמנו מכסה מנוע. משכנו בידית למעלה, volvoforlife צודק! המנוע בסדר ויש לחץ בצינור.

הדיזות דפוקות ולא ניתו לנקות עם סיכה!

היכן משיגים כאלו דיזות??

פורסם

אל תשיג דיזות... תפרק בזהירות את הדיזות אחרי שתנתק מהן את הצנרת - שים אותם שעה בחומר לקומקומים מסיר אבנית. אחר כך תנשף הלוך חזור משני הכיוונים. אם זה לא הולך - קח מברשת פלדה - תוציא "שערה" אחת עם פלייר - ואז תנסה להשחיל אותה בחור. קצת סבלנות - בסוף זה ישפריץ...

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
אל תשיג דיזות... תפרק בזהירות את הדיזות אחרי שתנתק מהן את הצנרת - שים אותם שעה בחומר לקומקומים מסיר אבנית. אחר כך תנשף הלוך חזור משני הכיוונים. אם זה לא הולך - קח מברשת פלדה - תוציא "שערה" אחת עם פלייר - ואז תנסה להשחיל אותה בחור. קצת סבלנות - בסוף זה ישפריץ...

גם אני עשיתי זאת, בהצלחה !

עדי גולדנברג 13399

פורסם

הרכב אצלי נוסע רק כשבועיים.

נראה שהבעלים הקודמים טיפל בדיזות בצורה אגרסיבית וקרע אותם.

איפה קונים ?

פורסם

נדמה לי שיש לי עבורך זוג - אתה מוזמן להגיע לקחת מת"א.

אני לא מצליח לענות לך בפרטי. שלח מס' טלפון בה"פ.

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...