Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי עוד חלק מאוד נדיר למנטה שלי דרך איביי. רק רציתי להגיד שמי שהמציא את איביי פשוט גאון, כ"כ קל ופשוט לקנות חלקים שבחיים אני לא אמצא בארץ לאוטו שלי.

באיביי גרמניה מוכרים פשוט הכל למנטה, מברגים למנטה ועד חלקי פח ושלדה. הזמנתי כבר יותר מ-30 חלקים (סמלים, מראות, ספרים, ידיות, מבחנים וכו'). לפני כחודש הזמנתי פסים שהגיעו עם המנטה ברמת גימור ראלי או GT/E, מדובר בחלק מאוד נדיר והוא גם עלה בהתאם.

היום קניתי רדיו מקורי של בלאוקפונט, מדובר בחלק סופר נדיר שפשוט אי אפשר להשיג. יש לי כבר פאנל מתכת חדש מקורי (NOS) שקניתי לפני שבוע. הידיים שלי קצת רועדות עכשיו מרוב התרגשות, אז תסלחו לי על כתיבת שטויות ו/או שגיעות כתיב :oops:

סגרתי עוד מעגל קטן במסע הארוך להביא את המנטה שלי הכי קרוב ליום בו היא עזבה את המפעל ואני יכול להגיד לכם שזה פשוט גורם לי להרגיש בעננים. למרות שהמינוס בחשבון בנק שלי כבר דיי מוגזם ושלושת העבודות שיש לי לא מצליחות לכסות את הטירוף הזה. אני כל הזמן אומר לחברה שלי "הנה, זה החלק האחרון שאני מזמין" כי אנחנו חוסכים כמעט בכל דרך אפשרית בשביל לסיים את התשלומים לפחח (ועוד לא התחלנו לדבר על להזמין חלקים מכאניים כדי להעביר אותה טסט).

אם כבר התחלתי לעדכן אז ביום רביעי נסעתי לצפון להביא לפחח כמה חלקים (כגון גריל, פסים, הגה וכו'), בחרנו גם צבע לאוטו (דיי דומה לצבע המקורי). הפחח עשה עבודה פשוט מדהימה, הרכב חלק כמו תחת של תינוק, פשוט מדהים !!! אי אפשר לתאר במילים, אי אפשר להאמין שמדובר באותו רכב שנראה כמו ערמת חלודה לפני כמה חודשים. הדלתות נסגרות עכשיו כמו שצריך ולא בלחץ כמו מקודם. בגלל אי עמידה בלוח הזמנים (באשמתי, הפחח לא נגע ברכב חודש שלם בגלל שחיכינו לגריל שיגיע מגרמניה ואני ברוב טיפשותי שלחתי דרך הים בשביל לחסוך כסף) אז לצערי הרכב לא יהיה מוכן למפגשים של המועדון בפסח אבל בתערוכה הבאה של המועדון הוא יופיע על בטוח !!!

הנה קישור לעמוד מכירה באיביי:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2470175500&category=14262&sspagename=STRK%3AMEBWN%3AIT&rd=1

ועכשיו לקטע שבו אתם אמורים לעזור לי. הרדיו פועל אבל לא 100%, כנראה צריך לסדר כמה מגעים או טרנזיסטורים בפנים. האם אתם מכירים מקום שיהיה מוכן להתעסק עם הרדיו הזה ??? רצוי מישהו עם ניסיון כדי שידע מה לעשות (כי אחרי הכל מדובר בחלק מאוד חשוב לי) ???

a2_1.jpg

de_1_b.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

1) אף אחד לא יגיד לך כלום עד שיהיה לך את הרדיו ביד.

2) אתה בטוח שהמוכר יסכים לשלוח לישראל (כתוב שהוא מוכן לשלוח לגרמניה בלבד...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1) אף אחד לא יגיד לך כלום עד שיהיה לך את הרדיו ביד.

2) אתה בטוח שהמוכר יסכים לשלוח לישראל (כתוב שהוא מוכן לשלוח לגרמניה בלבד...)

אל תדאג, אני תמיד שואל אם הם מוכנים לשלוח לישראל, גם אם רשום שהם שולחים לכל העולם. אתמול ב-3 לפנות בוקר ראיתי את הרדיו מוצע למכירה, שלחתי מייל למוכר ורק היום בצהריים הוא חזר אליי, לא ישנתי כל הלילה כי חיכיתי לתשובה שלו והתפללתי שהיא תהיה כן ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מה זה מבין את ההתלהבות שלך.

כשהתחלתי לשפץ את הוולוו שלי, במקום של הרדיו היה חור מכוער, כולם שאלו אותי למה אני לא שם רדיו דיסק או רדיוטייפ או איזה מפלצת טכנולוגית מהסוג הזה. כשאמרתי לאבא של אישתי (וולוואיסט ותיק כבר 30 שנה עם אותו וולוו) שאני מחפש רדיו אוטנטי הוא אמר שיש לו הפתעה בשבילי והופיע עם רדיו AM/FM מקורי של וולוו עם הלוגו של וולוו עליו, איבדתי שליטה בסוגרים מרוב התרגשות, זהו ללא ספק הפריט הכי מרשים ברכב שלי, שהוא מרשים מאוד כשלעצמו.

לגבי משלוח דרך הים, היה לי בדיוק אותו סיפור, הרכב היה בפחחות וחיכינו לגרילים לשווא, לבסוף הפחח עשה את הפרונט לפי הגרילים הישנים וכשהגיעו החדשים, 3 חודשים אחרי....

הוא תיקן את הפרונט, מאחר שלא יכולתי להרשות לעצמי עיקוב של 3 חודשים בעבודה.

בכל מקרה בהצלחה עם הרדיו והרכב, אני מבין שדרור עוזר לך בכל עניין הפחחות, אז אתה בידיים טובות.

מחכים לראות את הרכב במפגשים.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

למה אתה לא ממשיך לפרסם תמונות של מהלך השיפוץ ?

אני בטוח שזה יעניין הרבה אנשים

לגבי הרדיו תנסה אצל בחור שקוראים לו ירון 088692450 הוא פורסם פה בעבר.

בהצלחה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני אצלם את האוטו במצבו הנוכחי רק בשבוע הבא .

מחר יום שישי אני לא נמצא בחיפה כך שלא אוכל לצלם אותו .

מכל פנים , הפחח המשיך לעבוד על האוטו במיוחד על החלק החזיתי

ועשה את ההתאמה לגריל ( שחיכינו לו זמן רב ) ,

האוטו נראה עכשיו ממש שונה לגמרי וקיבל צורה של מנטה :-)

מבטיח תמונות בשבוע הבא .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...