Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועי PUCH

eran_k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע אם קטנועי PUCH יובאו לארץ באיזשהו שלב? ואם אתם יודעים על אחד כזה למכירה בכלל טוב - השנה לא חשובה,לא חייב להיות אספנות

תודה

ערן

פורסם

היו כאלה כלים בארץ בשנות ה 70-80.

לא יודע על יבוא סדיר.

ידוע לי על דגם PUCH קוברה שהיה אופנוע עם גיר רגיל שנחשב בזמנו לכלי הכי מהיר ב 50 סמ"ק...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אכן, באמצע שנות ה 80 היו קטנועי פוך בארץ.

זכורים לי 2 דגמים, אחד שנראה כמו פיאג'ו סי ואינני זוכר את שמו.

הדגם השני היה פוך קוברה, שהייתי בעלים של אחד כזה בצבע כסף.

אופנוע כביש שהיה בזמנו החזק ביותר בקטגוריית ה 50 סמ"ק, היחידי שהתחרה בו היה איזה גרלי בתצורה דומה.

האופנוע נראה ככה בדיוק, עם המיני פיירינג מסביב לפנס.

84cobra80a1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בארץ? פשוט עבדתי אז במוסך של היבואן (סוכנות עב"מ) וממש לא זכורים לי כאלה.

מסתבר שלטוסטוס קראו מקסי, ממש לא זכרתי כזה שם.

dp0671n4.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אכן היו בארץ אופנועי puch.

המקסי היה הפופולרי ביותר. נמכרו גם כעשרה אופנועי קוברה, אופנועים עם שישה הילוכים קירור מים.

ידוע לי על אחד שנשאר במצב נסיעה. כמו כן היה גם דגם הפיוניר שלא ממש נמכר בארץ, דגם שטח וכן מונזה היה גם דגם כביש שגם ממנו לא נמכרו אופנועים.

בכל מקרה אם מישהו מעוניין לראות תמונות אני יכול להעלות תמונות של הקוברה.

פורסם

פיירינג זה מגן רוח ויכול להיות מינימליסטי ובמידות שונות (מותקן לגוף ולא לכידון) עד מעטה מלא.

המנוע הוא קירור אוויר כמובן כפי שאפשר לראות בתמונות. במגזין טורבו ז"ל היתה כתבה על הפוך קוברה, אישית כטינאייג'ר בדקתי אפשרות קניית פוך פיוניר משומש.

• תוכן חדש...