Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ג' חוה"מ פסח 9.4 החל משעה 10 יערך מפגש מועדון פורד קאפרי בחניון מאחורי איצטדיון ר"ג (היכן שהיו המפגשים בעבר).

כל בעלי הפורדים: קפרי , אסקורט, קורטינה, טאונוס וכו' התייצבו !!!

כמובן מוזמנים גם שאר בעלי וחובבי פורד לדורותיהם חדשים וישנים למיניהם.

במפגש ,מלבד הרכבים, יוצגו תמונות ,ספרות רכבי פורד , קטלוגים של חלקי פורד ועוד ועוד...

כ ו ל ם מוזמנים!

פנייה מיוחדת לבעלי הפורדים בצפון, באיזור ירושלים ובדרום (שאותם רואים לעיתים רחוקות במפגשים השבועיים של מועדון החמש באוני' ת"א) הגיעו בהמוניכם.

לבירורים אפשר ליצור קשר טלפוני:

עמוס 052742244

אריק 052775202

פורסם

אני מקווה שאני אצליח להכין את הקפרי שלי לנסיעה לפחות עד למיפגש

למרות שהאוטו לא ניראה טוב ולא גמור

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

היום רק אספתי את המנוע המשופץ... אני לא אספיק להרכיב... איזה באסה. טוב, מקסימום נבוא עם 1100 המסכן.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

מקס, אני מצפה לראות אותך בכל מיקרה עם האוטו ולא משנה איזה מנוע יש.

חוץ מיזה המיפגש בעוד שבוע ולמה לא תספיק להרכיב את המנוע החדש ?

פורסם
מקס, אני מצפה לראות אותך בכל מיקרה עם האוטו ולא משנה איזה מנוע יש.

חוץ מיזה המיפגש בעוד שבוע ולמה לא תספיק להרכיב את המנוע החדש ?

אני עושה את זה עם חבר לייד הבית בזמן פנוי שלא כל כך צפוי כרגע... אני אשתדל בכל מקרה!

מקווה שנתראה ונראה הרבה דברים מעניינים!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

לכל מי שמיתכוון להגיע ויש לו סיפרות או כל חומר על פורדים או אפילו תמונות של מהלך שיפוץ כדאי שיביא אותם על מנת להציג אותו על שולחנות שנארגן במקום.

פורסם

סוף סוף! הגיע זמן - העברתי את האוטו למושב, ואני מקווה שבקרוב הוא יזוז :onfire:

בינתיים, המטרה שרק ייסע, "ג'יפה" כמו שהוא - מלא חלודה, אין לי כסף לפחחות ברמה שאני רוצה, לפחות שיתחיל לזוז. מקווה, שלא ייתפרק לי מרוב החלודה באמצע הדרך! :screwy: בינתיים גיליתי, שניתפס לי הברקס האחורי השמאלי - עוד של פירקתי אפילו בשביל לשחרר... :x מקווה תוך יום-יומיים לנסות להניע, ל"הערכת הנזקים" - אני יודע, שמנוע גמור, אבל רק לשמוע את הצליל, לפני הפירוק :drinking:

לא יודע, אם אגיע למפגש, מאד מקווה שכן, אם כן בטח לא עם הקאפרי... אשמך לראות מה עוד נשאר לנו בארץ בחיים אצל האחרים, בינתיים...

גנאדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סוף סוף! הגיע זמן - העברתי את האוטו למושב, ואני מקווה שבקרוב הוא יזוז :onfire:

בינתיים, המטרה שרק ייסע, "ג'יפה" כמו שהוא - מלא חלודה, אין לי כסף לפחחות ברמה שאני רוצה, לפחות שיתחיל לזוז. מקווה, שלא ייתפרק לי מרוב החלודה באמצע הדרך! :screwy: בינתיים גיליתי, שניתפס לי הברקס האחורי השמאלי - עוד של פירקתי אפילו בשביל לשחרר... :x מקווה תוך יום-יומיים לנסות להניע, ל"הערכת הנזקים" - אני יודע, שמנוע גמור, אבל רק לשמוע את הצליל, לפני הפירוק :drinking:

לא יודע, אם אגיע למפגש, מאד מקווה שכן, אם כן בטח לא עם הקאפרי... אשמך לראות מה עוד נשאר לנו בארץ בחיים אצל האחרים, בינתיים...

גנאדי.

גם אני הייתי במצב שלך לפני קצת יותר מחצי שנה. גם אני חשבתי שאני אסדר כמה דברים קטנים (בגדול המצב המכאני של המנטה שלי יפה מאוד לרכב שעמד יותר מ-4 שנים), ניישר בחפיף כמה מכות פח חיצוניות, נשים קצת זפת מתחת לרכב בשביל להסתיר את השלדה החלודה ואז נעבור טסט, נסע איזה שנה עד שיהיה כסף לפחחות ובא לציון גואל ...

אוי כמה שטעיתי, אין מצב שרכב חלוד יעבור טסט !!! אני ממליץ לך להמשיך להעמיד את הרכב, לעשות קודם פחחות ואח"כ לדאוג לכל הקטע המכאני. עדיף לחסוך עכשיו ואז להתחיל את המסע הארוך להחזרת הרכב לכביש ולא לחפף פה ושם כי בסוף זה רק יעלה לך יותר ...

כמו כן אם תעלה תמונות של הרכב שלו (במצב נוכחי) נוכל לפחות להעריך האם יש סיכוי קלוש שתעבור טסט עם כמה קומבינות (למרות שאני לא ממליץ לעשות את זה) ...

לסיכום אני אשאל אותך כמה שאלות (אם לא אכפת לך). האם אתה באמת רוצה לסוע ברכב שלך כאשר אתה יודע שהוא במצב לא בטיחותי ??? האם אתה רוצה שבמקרה וחס וחלילה תקלע למצב תאונה הרכב פשוט יתפורר ויכול להיות שתאונה זעומה תגרום נזק גדול (לפח ו/או לגוף) ??? אתה לא מעדיף לסוע ברכב בגאווה שהוא במצב מדהים מכל בחינה ולא לחיות בפחד שיעצרו אותך בוחנים לטסט ואז הלך עלייך ???

חבר טוב מאוד שלי (וחכם) שאל אותי את אותם שאלות לפני שהחלטתי להכניס את הרכב לפחחות, אלו אחד הדברים שעזרו לי להחליט להכניס את הרכב לפחחות כוללת למרות שלא היה לי ביד את כל הכסף לשיפוץ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבעיה היא, שכדי להגיע למצב "אידאלי", צריך פחח-קוסם לפחות, האוטו חלוד בצורה קיצונית, כל הצבע "עלה"! אני לא רוצה לחשוב, כמה תעלה לי העבודה כזאת, אני מקווה שבכלל אוכל למצוא מישהו כזה, שיעשה עבודה באמת איכותית, ולא סתם ימרח לי חומר, כמו שעשו לי בפעם הקודמת! אולי לא אמרתי, האוטו הזה אצלי כבר די הרבה שנים, זה לא פרוייקט החדש שמצאתי, הייתה תקופה שהוא שופץ למצב "חדש", אבל כאמור הכל התפורר עקב עבודה הלא-איכותית שעשו עם החלודה אחרי כשנה. לא רוצה יותר להגיע למצב כזה, חבל על הכסף והאוטו! בכל מיקרה, צריך להחליף מכסה (דלת) האחורית - חלודה כ"כ קיצונית, שלא שווה לשפץ! נוגעים, ונשאר ביד! גם הדלתות הייתי מחליף, למטה הכל מתפורר! כנ"ל מכסה מנוע... :shock3: בקיצור, נגדיר את זה ככה: אם הייתי מוצא את האוטו הזה במצבו הנוכחי עכשיו, לא נראה לי, שהייתי נוגע בו/בכלל מיתקרב אליו! :screwy: אבל בגלל שהוא אצלי כבר כמה שנים, אני חולה עליו והוא יחסית נדיר, בכ"ז אני רוצה להחיותו... ואגב, לגבי תאונה - לא נראה לי, שניתן לעשות משהו עם החלשות השילדה/קורות בגלל החלודה הפנימית, תהיה הפחחות טובה ככל שתהיה, ככה שלא נראה לי כ"כ משנה באיזה מצב חיצוני האוטו לצורך העניין! לגבי הטסט - זה כבר משהו אחר, וכאן באמת צריך לבדוק יותר לעומק. דבר אחד ברור - אם האוטו לא יזוז בקרוב, הוא לא יזוז עוד הרבה זמן, אם בכלל! לא יהיה לי לא זמן, לא כח ולא כסף להיתעסק במשהו שעומד בצד ללא תזוזה, כפי שזה קרה ב5 השנים האחרונות, והיה לי מצב כלכלי יותר טוב מעכשיו! ואם הוא ייסע, אז זה אולי ייתן לי תמריץ... מי יודע... דווקא מצב המכני פחות מטריד אותי - יש לי מספיק חלקים, אני חושב, יש לי עוד מנוע, ויש לי סיירה שלמה. :vamp:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
:shock::shock::shock::shock2::king:

Cossie_Crusher_168x106.jpg

פורסם

מצבך עוד טוב, אתה לפחות נשאר במישפחת הפורדים. :) אם אני אבוא, זה יהיה או עם אופנוע, או עם וואנדורה, שזה קצת רחוק מהפורדים, תסכים איתי :wink: .

פורסם

כולם מוזמנים, זה לא יהיה ארוע סגור לחברי מועדון ויש מספיק מקום לכל סוג של פורד.

לא לשכוח להביא ספרות ותמונות שקשורים לפורדים.

פורסם
הבעיה היא, שכדי להגיע למצב "אידאלי", צריך פחח-קוסם לפחות, האוטו חלוד בצורה קיצונית, כל הצבע "עלה"! אני לא רוצה לחשוב, כמה תעלה לי העבודה כזאת, אני מקווה שבכלל אוכל למצוא מישהו כזה, שיעשה עבודה באמת איכותית, ולא סתם ימרח לי חומר, כמו שעשו לי בפעם הקודמת! אולי לא אמרתי, האוטו הזה אצלי כבר די הרבה שנים, זה לא פרוייקט החדש שמצאתי, הייתה תקופה שהוא שופץ למצב "חדש", אבל כאמור הכל התפורר עקב עבודה הלא-איכותית שעשו עם החלודה אחרי כשנה. לא רוצה יותר להגיע למצב כזה, חבל על הכסף והאוטו! בכל מיקרה, צריך להחליף מכסה (דלת) האחורית - חלודה כ"כ קיצונית, שלא שווה לשפץ! נוגעים, ונשאר ביד! גם הדלתות הייתי מחליף, למטה הכל מתפורר! כנ"ל מכסה מנוע... :shock3: בקיצור, נגדיר את זה ככה: אם הייתי מוצא את האוטו הזה במצבו הנוכחי עכשיו, לא נראה לי, שהייתי נוגע בו/בכלל מיתקרב אליו! :screwy: אבל בגלל שהוא אצלי כבר כמה שנים, אני חולה עליו והוא יחסית נדיר, בכ"ז אני רוצה להחיותו... ואגב, לגבי תאונה - לא נראה לי, שניתן לעשות משהו עם החלשות השילדה/קורות בגלל החלודה הפנימית, תהיה הפחחות טובה ככל שתהיה, ככה שלא נראה לי כ"כ משנה באיזה מצב חיצוני האוטו לצורך העניין! לגבי הטסט - זה כבר משהו אחר, וכאן באמת צריך לבדוק יותר לעומק. דבר אחד ברור - אם האוטו לא יזוז בקרוב, הוא לא יזוז עוד הרבה זמן, אם בכלל! לא יהיה לי לא זמן, לא כח ולא כסף להיתעסק במשהו שעומד בצד ללא תזוזה, כפי שזה קרה ב5 השנים האחרונות, והיה לי מצב כלכלי יותר טוב מעכשיו! ואם הוא ייסע, אז זה אולי ייתן לי תמריץ... מי יודע... דווקא מצב המכני פחות מטריד אותי - יש לי מספיק חלקים, אני חושב, יש לי עוד מנוע, ויש לי סיירה שלמה. :vamp:

אם אתה לא הולך לשפץ אותו אז לפחות תמכור אותו למישהו שישפץ או שיתרום חלקים לקפרי אחרות ...

גם אצלי הייתה חלודה מטורפת בחלק התחתון של החלק האחורי (כמו אצלך בדלתות), מה שעושים זה פשוט חותכים את כל החלק ומחברים חדש. אני מצרף תמונות להמחשה ...

img_170_1.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא, לא הבנתה - אני כן הולך לשפץ אותו, גם חיצונית, ורוצה לעשות אותו חדש, רק לא כרגע - מה לעשות, ומצב הכלכלי ממש לא מאפשר... :(

• תוכן חדש...