Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני צריך לעבור מכון תקנים? טסט רגיל?

היא במצב לא יאומן, ממש מעולה! חבל לי שהיא "תלך".

ובקיצור, מה התהליך?

תודה.

פורסם

משרד הרישוי - העברת בעלות - 2 תעודות זהות (קונה מוכר) ולמכון רישוי לביצוע טסט............ בהצלחה!

Dr laster Israel

פורסם
משרד הרישוי - העברת בעלות - 2 תעודות זהות (קונה מוכר) ולמכון רישוי לביצוע טסט............ בהצלחה!

היי אם הסי מתחת לגיל 30 שנה צריך לשלם את כל האגרות של הטסט שלא שולמו

או שתחכה ל30 ואז כל האגרות מתבטלות

בהצלחה

נ,ב

גם אני קיבלתי אחד כזה יד ראשונה :)

פורסם

אני חושב שיש מצב שאם הוא ישן (שנות ה 80) ועמד בלי טסט כל כך הרבה זמן יש סיכוי שתצטרך "בדיקת טכניון"

***דרך אגב אני משפץ כזה עכשיו אז אם תצטרך עזרה אתה מוזמן לפנות אלי- יש לי גם כמה חלקים חדשים***

ערן

פורסם

הי, תודה לכולם על העזרה, אני מתחיל להתעודד.

אבל, ורק כדי להיות בטוח, יש את העניין הזה שלרכב שאין לו שנתיים טסט הוא צריך מכון תקנים. זה לא "תופס" גם לגבי דו גלגלי, כלומר, ב-100% שצריך רק טסט רגיל?

אגב, ערן, אני עוד לא בטוח לגבי חלקים, אני צריך לבדוק את הטוסטוס יותר לעומק. מה שכן, הוא מניע (באופן מוזר אפילו בנגיעה).

פורסם

חכה, איזו שנה הוא בכלל? -אם הוא בן פחות מ-19, אז אכן צריך רק לשלם את האגרות שלא שולמו, אם לא הפקידו את הרישיונות, ולגשת לטסט. אם הוא יותר מבן-19- אז צריך גם בדיקת התקנים, שאגב, אם הוא באמת במצב מצויין- הוא גם יעבור, סביר להניח. בכל אופן- בהצלחה!

אגב, למה ש"יילך"? גם אם אין לו טסט- עדיין זה לא דבר, שתופס הרבה מקום, ואי אפשר לשים בצד לבינתיים!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכי טוב שהבעלים יוציא רישיונות חדשים.

ברישיונות יהיה כתוב אם צריך בדיקה או לא וגם רשום החוב.

תעלה תמונות שנראה :-)

ואם אתה צריך עזרה או חלקים אתה מוזמן לפנות אלי

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כמו שאמרו חכמים "התחליף לדקוטה- דקוטה אחרת"

וחכמים יותר אמרו:

פעם SI תמיד SI

גם לי יש SI שמגרגר לי מתחת לבית - עוד אסע עליו בעתיד.

GUY

• תוכן חדש...