Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: היום בבוקר ראיתי מודעה ב"יד2": קורטינה MK4(שנת 79) למכירה ב-1500ש"ח! ועוד משופצת, לטענת המוכר! למי, שלא יודע- דווקא MK4 לא שרדו בכלל, מזה הרבה שנים לא ראיתי כאלה, MK5 עוד רואים פה ושם, אבל 4- ממש לא. בקיצור- מבלי לחשוב יותר מדי הרמתי פלאפון, ו.... האוטו נמכר!:? אז, האם בכ"ז מישהו הספיק להצילו, או שהוא הלך לכל אלה, ששמו עכשיו מודעות של "קונה מכוניות עד 89 בלהבלהבלה"? -כי ככה יילכו לנו כל הדברים המעניינים, שלא יהיה ספק אפילו לאף אחד כאן!:x:-(:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כנראה לגריטה

חבר שלי זרק שם כמה רכבים והוא סיפר לי שראה שם רכבי אספנות חיפושיות

מיני סובארו

המגרש נמצא באשדוד

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לנו במשפחה היתה קורטינה MK3 ואחריה MK4 . הMK4 שירתה אותנו כמעט 20 שנה ועברה מאבי לאחי ואלי.

בגדול זה היה אחלה אוטו (שנת 78 אוטומטי), מלבד בעיות חוזרות ונשנות בבק-אקס.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

הקטע הכי מעצבן הוא שקמו שם כל מיני מאכערים שמוכרים חלקים מהמכוניות לפני ההשמדה. אני בעד ללכת לשם עם מצלמה נסתרת ולתעד אותם, אולי ככה יעצרו את הסיפור הזה כי יבינו שגם שם (כמו בכל מקום בארץ) עושים קומבינות.

פורסם

ראיתי מזמן את המודעה של הקורטינה וחשבתי שזה טעות במחיר, כלומר שהמחיר הוא 15000 ש"ח ולא 1500 ש"ח לא נראה לי הגיוני שימכרו רכב משופץ ובמצב כזה יפה ב 1500 ש"ח.

אגב לחברה של בת דודה שלי יש פיאסטה 83 ללא טסט מספר חודשים והיא רוצה להיפטר ממנה (למכור במחיר סימלי פירוק או ברזל)

האם יש פה מישהו שמעוניין להציל אותה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

דווקא עסק טוב,לקנות מכוניות בפחות מ 3000 שקל ,לקחת אותם לגריסה, ולקבל עליהם 3000 שקל.

המוח היהודי עובד שעות נוספות...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
הקטע הכי מעצבן הוא שקמו שם כל מיני מאכערים שמוכרים חלקים מהמכוניות לפני ההשמדה. אני בעד ללכת לשם עם מצלמה נסתרת ולתעד אותם, אולי ככה יעצרו את הסיפור הזה כי יבינו שגם שם (כמו בכל מקום בארץ) עושים קומבינות.

למה לא, אם אפשר להציל חלקים מהרכבים האלו אז למה לא ?

אם בעלים של חיפושית רוצה לקנות כנף ויש במגרש באשדוד, אז שני הצדדים נהנים, גם בעל החיפושית וגם בעל המגרש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כנראה לגריטה

חבר שלי זרק שם כמה רכבים והוא סיפר לי שראה שם רכבי אספנות חיפושיות

מיני סובארו

המגרש נמצא באשדוד

המיני סובארו שהוא ראה שם זה במקרה סובארו רקס עם מנוע אחורי? אם כן אז יש איזה קומבינה להוציא אותה משם ולהחזיר לכביש? למרות שאני לא מאמין שמישהו יזרוק רכב כזה נדיר ומיוחד

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הקורטינה הנ"ל היתה בלי טסט שנתיים כך שספק רב אם היא נפלה קורבן ל"תוכנית הגריטה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הקורטינה הנ"ל היתה בלי טסט שנתיים כך שספק רב אם היא נפלה קורבן ל"תוכנית הגריטה"

בוא נקווה... חבל, כאמור- דווקא MK4 "נפל בין הכסאות"- כמעט ולא שרדו, יש הרבה יותר MK3 (הקלאסי לכל הדעות), ו-MK4, שעדיין לא, אבל הרבה יותר נפוץ, כי חדש יותר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בוקר טוב. אם אנשים פה לא היו מתאמצים כ"כ חזק לטמון ראש בחול אולי היו מתעוררים בזמן להציל כמה מכוניות.

בכל אופן לגבי הקורטינה הספציפית הזאת היא לא הלכה לגריטה אפשר להיות רגועים.

אני גם בספק אם היא נמכרה אבל זה כבר לסיפור בפעם אחרת...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

עדכן אותי בבקשה בפרטי, מה הסיפור- לי הוא אמר, שמכר אותה... פשוט מעניין!:roll:

• תוכן חדש...