Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זפת למריחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם בקבוקי ספריי זפת אשר די טובים וקלים לשימוש, הם גם בדרך משומשים לציפוי האזורים שדברת עליהם.

מחירם לא יקר ויש להשיג כמעט בכל טמבוריה נורמלית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני הייתי משתמש בזפת ספריי של וירט

מוצר מעולה עם מתז מדוייק לא מלכלך וכמעט חסר ריח

עלות לבקבוק ספריי 60 ש"ח בערך

דבר נוסף הוא מגיע למצב ייבוש מהר מאד

וצבעו מט ואינו מבריק

אני ראיתי אותו בגוון אפור שחור ולבן אולי יש עוד :roll:

Wurth_Stone_Guard_z.jpg

פורסם

זפת למריחה מניסיון לא יתפוס לך על חלקים עליוניים,זה ינזל ומאוד ילכלך,וגם יש לו משקל בלתי מבוטל.

הכי כדאי זה הספריי שמוכרים, אבל תצטרך לקנות איזה ארגז של 12 או משהו בסגנון כדיי לצפות חלק נכבד מהתחתית.

קח בחשבון שגם אחרי כמה ימים,כמה שבועות ואפילו כמה חודשים,הזפת הזה נשאר דביק במקצת,וזה דיי מעצבן,אבל זה יתרון גדול מבחינת אטימות, חלודות והשקטת רעשים מכיוון הכביש.

אגב, אם כן תרצה לקנות או לנסות,בורג המפרץ בצומת קריית אתא הוא הזול מכולם,משמעותית (לאחר סקר).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גרשון המשפר,

אני מאמין שבאזור המרכז לכול ספק צבע יש.

הינה דוגמא לאחד מהם

יש בתרסיס ויש להתזה, אבל צריך אקדח עם דיזה גדולה בגלל שהחומר הוא HS.

http://www.almogmsp.co.il/106368/Gravi-Tex---זפת-בהתזה

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

אגב,היום ראיתי את התרסיס המוצג בתמונה מלמעלה,בבורג המפרץ עולה 20 שקל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

H-S

זה high solid.

לפעמים רושמים גם m-g

שזה magic solid.

אותו דבר.. פשוט חומר עם הרבה מוצקים.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

• תוכן חדש...