Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מתחיל לשפץ סובארו 82 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע האחרון הצלתי את הסובארו מגריטה מדובר בסובאר ליאונה 1300 סמ"ק ידנית במצב חיצוני שמור אבל צריך לתקן ברכב מספר דברים: החלפת משאבת מים. החלפת צינור מים ממתכת . החלפת ראדיאטור. האם ניתן להשיג את החלקים האלה? והיכן מומלץ לקנותם במחיר סביר? אני מעונין לקנות שתי מראות חיצוניות של טנדר סובארו ושני מושבים קידמיים של טנדר סובארו היכן ניתן להשיג במחיר סביר? ודבר אחרון ריפוד הגג הפנימי מתקלף האם ניתן לחדש אותו וכמה זה אמור לעלות? היות ואני בעל משפחה שאינו משופע במזומנים אבקש המלצות לדברים שביקשתי במקום שהם נמכרים במחיר סביר. כל עיצה תתקבל בברכה בתודה לואיס.

פורסם

קודם כל- כל הכבוד, ותתחדש! אוטו מאד טיפוסי לתקופה, ומאד נוסטלגי, שסביר להניח שבגלל התכנית הגריטה ה"מהוללת" בקרוב תעלם לגמרי!:-( אפילו, שאישית אני לא הכי מתחבר אליו- אבל שוב, מה שאמרתי, יש לו מקום של כבוד בציון תקופה, בעיניי!

שנית- את כל החלקים עדיין ניתן להשיג, ובזול יחסית, כי קודם כל- רוב הסוברו הישנות, עד לשנות ה-90, הן "לגו", שהכל מתאים להכל, ושנית- האוטו שלך באמת חולק הרבה מאד חלקים 1ל-1 עם הטנדר, שנוצר עד לאמצע ה-90. בקיצור- לא מאמין, שהשיפוץ יהיה ממש יקר, ושי כאן מלא אוהבי ומביני סוברו, ככה, שלבד גם לא תשאר! אז, בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בשנת 1980 אבא שלי קנה פיאט 900

דוד שלי קנה ריטמו 60

דוד אחר קנה פורד אסקורט 1100

ועוד דוד קנה סובארו 1300

מחיר הרכבים היה פחות או יותר דומה

אחרי 5 שנים כל 4 הרכבים נמכרו

הסובארו נמכר במחיר בידיוק כפול מהאחרים

פורסם

היי, השיבו לך בפורום סובארו, בהצלחה בשיפוץ.

כן ירבו המצילים מגריטה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה שאתה מתכוון אליו זה לא ממש שיפוץ,יותר,הבאת הרכב למצב נורמאלי שיהיה אפשר להתנייד איתו.

חלקים יש בשפע,חלק גדול מהחלקים מתאים לסובארו לאונה משנתונים גבוהים יותר.

אחלה רכב,היו לי שנת 82 ידני ושנת 84 אוטומאטי, הבעיה העיקרית שלהם היא שהחלודה אוכלת אותם בצורה מחרידה, וחבל.

כיף לנהוג בהם,המושב נמוך והדש גבוהה, אפילו גבוהה מידיי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני חושב שכל מוסך\מכון ראדיטורים יוכל לתקן לך את הכל ולהחליף לחלקים חדשים .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...