Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נשר צפון 8.1.2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם אני מתכבד לפתוח את שרשור התמנות של המפגש.

מתנצל מראש על כמות הסובארו שתופסות חלק נכבד מהתמונות שצילמתי ושחלקן עדיין לא בדיוק קרובות לאספנות.

זה בינתיים עד שיונתן יעלה תמונות איכותיות וחדות יותר ממצלמה מקצועית.

IMG_1933a.jpg

IMG_1934a.jpg

IMG_1935a.jpg

IMG_1936a.jpg

IMG_1937a.jpg

IMG_1938a.jpg

IMG_1939a.jpg

IMG_1940a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אחרי שארז פתח וכבר בנה את הציפיות, אני לא יכול להרשות לעצמי לאכזב :)

האמת תכננתי להגיע מוקדם היום (באור יום), אבל הזמנה של שני חברים שלי להצטרף אלי הובילה לעיכוב לא מתוכנן שאילץ אותי להגיע כבר אחרי שהחשיך...

בכל מקרה, אני מצרף תמונות, והפעם יש הרבה (משהו כמו 40 תמונות), אז תתאזרו בסבלנות (אם יש כאן בכלל עדיין מישהו בשעות כאלה :) )

אני חייב לציין שהמפגש היום היה עשיר במיוחד, וגם התחלתי להכיר לאט לאט את הנפשות הפועלות מאחורי היצירות המוטוריות הללו!

תסלחו לי אם אני עדיין מתקשה לזכור את כל השמות, אבל לאט לאט אני בטח אזכור.

מקווה שלא פיספסתי אף אחד, בדגש על החדשים - שעדיין לא יצא לי לצלם! (אני חושב שפיספסתי את הסובארואים, אבל ארז השלים את החסר עם אחלה תמונות יום!)

בינתיים תהנו מהתמונות!

IMG_2331.jpg

IMG_2334.jpg

IMG_2335.jpg

IMG_2337.jpg

IMG_2339.jpg

IMG_2342.jpg

IMG_2346.jpg

IMG_2354.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

חשוב - בכדי להנות מאיכות תמונה מקסימאלית - יש לפתוח את האייקון של התמונה ואז ללחוץ על הכפתור הגדלה נוספת שנמצא בחלק הימני התחתון של התמונה המוגדלת.

IMG_2355.jpg

IMG_2357.jpg

IMG_2363.jpg

IMG_2365.jpg

IMG_2371.jpg

IMG_2373.jpg

IMG_2375.jpg

IMG_2377.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

הפעם גם תפסתי את המוסטנג שפיספסתי במפגש הקודם...

וגם את הת'נדרבירד - עם הדגם הקטן של עצמה! :)

IMG_2385.jpg

IMG_2393.jpg

IMG_2394.jpg

IMG_2395.jpg

IMG_2399.jpg

IMG_2403.jpg

IMG_2405.jpg

IMG_2408.jpg

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...