Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני בתהליכי יבוא של מוסטנג (כן אוף עוד אחד). ויש לי שאלה בקשר להובלה ,

האם כדאי להוביל ב קונטיינר 20f עצמאי או אפשר להעביר גם ב RORO

היות שההבדל בהובלה הוא כ 900$ שאחרי זה צריך גם להוסיף עליהם מיסים כ113% כך שיוצא הבדל לא קטן.

המשלח טוען שאין הבדל או בלשונו

Roll on Roll off vessels are safer and cheaper as far as vehicles are concerned.

אשמח לדעה מכל המלומדים כאן בפורום

בתודה מראש

ירון נחום

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לפי דעתי זה תלוי במצב הרכב.

RORO לא כ"כ מומלץ כי כל המליחות באוויר בים יכולה להשמיד לך את הרכב (לפתח הרבה חלודה).

אם הרכב גם ככה במצב סופני אז עדיף לחסוך את הכסף ולקחת RORO.

נ.ב

הסיכוי שיקרה משהו לרכב (מכות,שריטות וכו') בRORO הרבה יותר גבוה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מנסיון

ro ro הרבה יותר זול וקל, גם שם וגם פה.

אין שום בעיה של מליחות בים כי זה בעצם חניון צף ענק, הרכב נמצא בתוך האוניה ולא חשוף למלח או מים.

לא צריך לרוקן דלק.

עד כאן היתרונות.

החסרונות הם שאתה מביא את הרכב למקום מסוים ושם נוהגים אותו פנימה כשהאוניה מוכנה, אם יש הפרש זמנים הרכב יעמוד חשוף במקום פתוח.

הנהגים שמעמיסים את האוניה הם משהו לא מהעולם הזה. תחפש ביו טיוב, בטח יהיה איזה סרטון של זה. הם מכניסים מכונית אחרי מכונית במהירות אדירה ובחניה צפופה בדיוק של מילימטרים. הרכב יעבור נהיגה פראית מ א ו ד בכניסה וביציאה לאוניה, ויש סיכוי לא קטן שיידפק (כמו שקורה בהרבה רכבים חדשים שנמסרים ללקוח מתוקנים) אני שלחתי בשיטה הזו וקבלתי דפיקה בכנף + סמל שנעלם. מצד שני, לחבר ששלח גם הוא בשיטה הזו לא קרה כלום אבל זה ענין של מזל.

לי לא היה אכפת כי הרכב היה לפני פחחות וצבע, אבל קח את זה בחשבון.

רו רו יש רק מניו יורק (לפחות כשאני שלחתי.

בהצלחה

איתן

פורסם

בקיצור, אם אתה הולך להשקיע בשיפוץ חיצוני, תביא RORO אחרת עדיף להביא בקונטיינר.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
מנסיון

ro ro הרבה יותר זול וקל, גם שם וגם פה.

אין שום בעיה של מליחות בים כי זה בעצם חניון צף ענק, הרכב נמצא בתוך האוניה ולא חשוף למלח או מים.

לא צריך לרוקן דלק.

עד כאן היתרונות.

בהצלחה

איתן

מה המשמעות של צריך לרוקן דלק ?

מי עושה את זה ?

ואיך מוציאים את הרכב אח"כ בגלגול ?

תודה על כל ההתייחסויות

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...