Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לאחרונה במספר בתי דואר שדרשו שרשיון הרכב (אופנוע במקרה זה) יהיה משולם לפני ביצוע העברת הבעלות.

כמובן שהרכב הוא אספנות והוא שוחרר במשרד הרישוי מבעוד מועד.

בסיטואציה הקימת הרשיון לא צריך להיות משולם כשם שאין צורך בטסט בתוקף.

פקידה חרוצה אחת אף הגדילה לעשות וביררה עבורי טלפונית לאחר שהתעקשתי.

תשובתה היתה כי במקרה זה העברת הבעלות מתבצעת במשרד הרישוי.

ע"מ למנוע בזבוז זמן ותקריות נוספות אני מבקש לדעת האם יש למישהוא רעיון לפתרון או סימוכין כתובים בהוראות הדואר לנושא , כי הרי משרד הרישוי לא מעניין את הפקידה בדואר.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
הייתי לאחרונה במספר בתי דואר שדרשו שרשיון הרכב (אופנוע במקרה זה) יהיה משולם לפני ביצוע העברת הבעלות.

בסיטואציה הקימת הרשיון לא צריך להיות משולם כשם שאין צורך בטסט בתוקף.

פקידה חרוצה אחת אף הגדילה לעשות וביררה עבורי טלפונית לאחר שהתעקשתי.

תשובתה היתה כי במקרה זה העברת הבעלות מתבצעת במשרד הרישוי.

ע"מ למנוע בזבוז זמן ותקריות נוספות אני מבקש לדעת האם יש למישהוא רעיון לפתרון או סימוכין כתובים בהוראות הדואר לנושא , כי הרי משרד הרישוי לא מעניין את הפקידה בדואר.

ישי

ממליץ, סע למשרד הרישוי ותסגור את הסוגיה במקום. הדואר עובד עפ"י נוהלים וסטנדרטים לרכב רגיל, ורכב אספנות הינו בסטטוס שונה. לדוגמא, במעבר לסטטוס אספנות לא צריך לשלם אגרות ישנות. סביר להניח שתקבל טופס אגרה שנתי (לא חצי שנתי) לתשלום ורק לאחר התשלום בפועל ניתן יהיה לבצע את העברת הבעלות (מגבלות מערכת מיחשוב).

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

גש למשרד הרישוי ,

קורה וקרה אף לי שבמחשב משרד הרישוי צריכים לסמן משהו לרכב אספנות (מטעמים לא ברורים לי )

ואז אתה יכול לגשת לדואר לביצוע העברת בעלות .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ישי

בעקבות התגובות האחרונות אני אבהיר :

באתי עם רשיון מעודכן בתאריך.

האופנוע היה משוחרר במשרד הרישוי ועלה במחשב בדואר.

האגרה השנתית לא היתה משולמת וכמובן לא היה טסט.

בהיתירים והגבלות רשום שהרכב אספנות.

הפקידה הסתכלה , ראתה שהאגרה לא משולמת וסירבה לבצע.

במקרה א' האגרה שולמה ( כזכור אין טסט בתוקף או חותמת מכון) ובוצעה העברת בעלות.

במקרה ב' סירבתי לשלם אגרה ולא בוצעה העברת בעלות.

אמוץ : המגבלות הן לא מיחשוביות אלא פקידתיות. אין כל דבר "לסגור" במשרד הרישוי , הוא לא מחייב אותי לשלם אגרה וגם לא מבצע העברת בעלות.

דרור : ה"לסמן" זה מה שאני קורא "לשחרר" את החסימה בפני העברת בעלות בהעדר טסט בתוקף - בזכות האספנות.

פריק : כשניסתה הצליחה , פשוט סירבה לנסות כשראתה שלא שולם. אילו ההנחיות בסניף.

האם יש למישהוא רעיון איך לא להתקע בפעם הבאה ?

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
האם יש למישהוא רעיון איך לא להתקע בפעם הבאה ?

לשלם את האגרה?

:wink:

ובעניין דומה, סוכן הביטוח שלי טוען שכל פעם שמחדשים ביטוח לרכב אספנות, הוא צריך לפקסס רשיון עדכני לחברה בו מצויין שהרכב אכן אספנות, או שלא ניתן לקבל את ההנחה בתעריף.

לא עזרו לי ההסברים שאספנות זה סטטוס בלתי הפיך, ושאם הרכב היה בשנה שעברה אספנות, הוא יהיה כך גם השנה. הוא דורש את הרשיון. האם גם אחרים נתקלו בבעיה?

נמרוד

פורסם

אצל הסוכנת הקודמת שלי מספיק היה להגיד מספר כרטיס אשראי, והביטוח היה מגיע בדואר.

מכיוון שהיחס שלה לידידה שלי עיצבן אותי עברתי לסוכת אחר שאכן דורש כל פעם את הרשיון בפקס, אותו סוכן דווקא היה הרבה יותר נחמד מהסוכנת במצב זהה ( תאונה שלא תהייה בה תביעת ביטוח שלי ולכן לא מעניינת אותם כי זה רק חובה וצד ג', היא לא עזרה הוא כן עזר)אגב הידידה נשארה לבטח אצל הסוכנת .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...