Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיאט 131 שנת 82 ןהיום גנבו לי את מכסה מיכל טנק דלק בחנייה של רמי לוי בר"ג (למי שמכיר) כנראה שאחד העובדים גנב את זה (מי שמכיר יודע על מה אני מדבר) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות!!

קודם כל רציתי לדעת איפה ניתן להשיג מכסה כזה??? האם למישהו יש כזה מכסה ואין לו מה לעשות איתו?

ואם אני יפנה לרמי לוי הוא אחראי על המכוניות שאצלו בחנייה? כי אני בטוח ב 95 % שאחד מהעובדים שלו גנב את זה.

בנתיים אני נוסע בלי מכסה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא מכיר את המקום אבל תמיד שווה לבדוק אם יש שם מצלמות אבטחה, אולי יש אחת שהיתה מכוונת על האיזור שהרכב שלך חנה בו ואם זה באמת אחד העובדים אז יעלו עליו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לדעתי יש לקלוש מכסה כזה .

כמו כן נסה לחפש אצל שטרית ברחוב המסגר בת"א

אפשר גם לבדוק אצל סודאי בת"א יש מצב שיש לו אחד מקורי אפילו.

שווה לנסות אצל שלושתם.

כמו כן נסה לפנות לרפי לין האיש והאגדה בהודעה פרטית , אולי יוכל לסייע לך.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה יש לעובד של רמי לוי לעשות עם זה?

אולי מילאת דלק לפני וזה נשאר בתחנת הדלק?

תשחזר מהלכים של אותו יום לפני שאתה רץ להאשים כי אחר כך תהיה "פרסונה נון גרטה" אצל רמי לוי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

האם האוטו שלך 1600TC ?? ראיתי אותו בברון הירש השבוע...

אהבתי!

אוטו יפה.

מצטער לשמוע על הגניבה.

אין לך מה לפנות לרמי לוי, הוא לא אחראי...

אתה יכול לנסות להעזר בו המידה ויש מצלמות אבטחה.

בהצלחה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
האם האוטו שלך 1600TC ?? ראיתי אותו בברון הירש השבוע...

אהבתי!

אוטו יפה.

מצטער לשמוע על הגניבה.

אין לך מה לפנות לרמי לוי, הוא לא אחראי...

אתה יכול לנסות להעזר בו המידה ויש מצלמות אבטחה.

בהצלחה

אכן 1600TC

ודיברתי עם רמי לוי ואכן יש לו מצלמות אבטחה בחנייה מחר אני ילך ויראה אם היא קלטה משהו.

ולצביקוש 25 בדקתי אצל שטרית וסודאי ולצערי אין להם, תודה בכל מקרה

בנתיים אני יקנה מכסה אוניברסלי עד שאני ימצא מקורי.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש לי ארגז עם איזה 20 מכסי דלק חדשים עם מפתחות, יכול להיות שאחד מהם יתאים,

תשאיר לי טלפון בה"פ

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
ולצביקוש 25 בדקתי אצל שטרית וסודאי ולצערי אין להם, תודה בכל מקרה

בנתיים אני יקנה מכסה אוניברסלי עד שאני ימצא מקורי.

דבר עם אמיר קלוש, אני אוביל לך את זה לת"א.

משכנתא זה קל

פורסם
ודיברתי עם רמי לוי ואכן יש לו מצלמות אבטחה בחנייה מחר אני ילך ויראה אם היא קלטה משהו.

.

נו?

הגנב נלכד בעדשת המצלמה של רמי לוי?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...