Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצורפות תמונות של המוסטנג החדשה\ישנה שזה עתה הצטרפה למשפחה.

זו המוסטנג של אבא שלי! חלום ילדות שהתגשם.

פרטים:

קופה, מבציר 1966, חמושה במנוע V8, בנפח 302, שמשודכת לתיבת C4. המוסטנג במצב מדהים(נרכשה מאספן מכוניות באורלנדו) ובפנים, שמורה בצורה יוצאת מן הכלל(Pony Delux). והיא נוסעת...אויי, איך שהיא נוסעת!!

ועכשיו כמה שאלות:

1. כמה זמן לוקח לקבל את רישיון הייבוא מרגע שמגישים את הניירת? מלבד תמונות של הרכב והעתק של הטייטל, האם צריך לספק מסמכים נוספים?

2. אנחנו צריכים לשלוח את הרכב מפלורידה (West Palm Beach) לניו גרזי. אנחנו מחפשים חברה טובה ואמינה(אשמח לקבל פידבק מאלו שיש להם ניסיון), וכמו כן לקבל סדרי גודל של עלויות.

3. נא אשרו: את הטיטל המקורי, צריך להשאיר באוטו לטובת המכס האמריקאי?

4. איך אני אדע אם הרכב נשלח לאשדוד או חיפה? ואיפה יותר מומלץ(אם יש דבר כזה בכלל?)

5. אשמח לקבל לינק ל"תנ"ך של ייבוא רכב, מאת נמרוד רחמינוב.

זהו בגדול. תודה לעונים, ו....אבא, מ ז ל ט ו ב!!

מאיר

380533811.jpg

380533809.jpg

380533879.jpg

380533804.jpg

380533746.jpg

380533883.jpg

פורסם

אהלן מאיר,

כמו שכתבתי לך במייל (שלא נענה), תתחדש ענקי!!!!!!

מדהימה ומגניבה...!!!

יש מצב לעוד תמונות פנים?

רצ"ב תשובות.....

שלום,

מצורפות תמונות של המוסטנג החדשה\ישנה שזה עתה הצטרפה למשפחה.

זו המוסטנג של אבא שלי! חלום ילדות שהתגשם.

פרטים:

קופה, מבציר 1966, חמושה במנוע V8, בנפח 302, שמשודכת לתיבת C4. המוסטנג במצב מדהים(נרכשה מאספן מכוניות באורלנדו) ובפנים, שמורה בצורה יוצאת מן הכלל(Pony Delux). והיא נוסעת...אויי, איך שהיא נוסעת!!

ועכשיו כמה שאלות:

1. כמה זמן לוקח לקבל את רישיון הייבוא מרגע שמגישים את הניירת? לקח לי 40 יום בדיוק וזה היה קצת מעבר לממוצע של אותה תקופה. מלבד תמונות של הרכב והעתק של הטייטל, האם צריך לספק מסמכים נוספים? כן. אשור מוסך בארץ אשר יכול ומוכן לטפל ברכב.

2. אנחנו צריכים לשלוח את הרכב מפלורידה (West Palm Beach) לניו גרזי. אנחנו מחפשים חברה טובה ואמינה(אשמח לקבל פידבק מאלו שיש להם ניסיון), וכמו כן לקבל סדרי גודל של עלויות. שלחתי לך במייל. 19733906296. הוא מניו ג'רסי ולכן יהיה לך נוח. אולם - העלות של ההבולה מפאלם ביץ לג'רסי תהיה יותר מאשר 1,000$, לכן עלייך לשקול לשלח את הרכב מהנמל בפלורידה ישירות לארץ. בעיקרון זו שליחות קצת יותר יקרה מאשר מג'רסי, אבל אם תחסוך את עלות ההובלה היבשתית, יתכן כי עוד תצא ברווח.

3. נא אשרו: את הטיטל המקורי, צריך להשאיר באוטו לטובת המכס האמריקאי? תשאיר לעצמך עותק (עדיף צבעוני) ואת הטיטל המקורי אתה משאיר לחברת שילוח שמשלחת את הרכב (אני לא הייתי משאיר את זה סתם ככה באוטו....).

4. איך אני אדע אם הרכב נשלח לאשדוד או חיפה? ואיפה יותר מומלץ(אם יש דבר כזה בכלל?). אתה בוחר את היעד בעצמך. בעקרון לחיפה זה זול יותר (לפחות מג'רסי) בכ 100$. השמועות אמרו בזמנו כי התורים שם קצרים יותר. מנסיוני, ההליך היה מהיר ביותר באשדוד ולמעשה נתקעתי שם רק בגלל החלקים שהבאתי בתוך הרכב (לא הוצאתי להם רשיון יבוא מבעוד מועד....).

5. אשמח לקבל לינק ל"תנ"ך של ייבוא רכב, מאת נמרוד רחמינוב.

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=199

זהו בגדול. תודה לעונים, ו....אבא, מ ז ל ט ו ב!!

מאיר

380533811.jpg

380533809.jpg

380533879.jpg

380533804.jpg

380533746.jpg

380533883.jpg

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

אהה יש לה אחות בארץ.... אמנם שנה יותר מבוגרת ולא נראית כל כך טוב אבל היא בדרך....

כל הכבוד וגם יפה הוינטאג' בורגונדי הזה.

IMG_0087.JPG

פורסם

נכון וגם צינורות הפליטה (2) שיוצאים דרך החצאית האחורית ולא מתחת כמו בCOUPE הרגיל

נראה כמו GT או אולי CLONE .אין פס GT לאורך האוטו.

פורסם

מאיר ,

פשוט מהממת ,שיחקת אותה ובגדול (בהשקט ובבטחה ובהצנע לכת ) , תתחדשו , תהנו והכי חשוב סעו בה בזהירות .

מעוז . :beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• תוכן חדש...