Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נשר צפון 1.1.2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרמנו כוסית לכבוד הזכיה של דרור ולכבוד השנה החדשה. התמונה אבדה במחשב היא תועלה אחר כך. המנוע הוא של הקדילאק קופה דה וויל 1963

1.1.2010 028.jpg

1.1.2010 011.jpg

1.1.2010 014.jpg

1.1.2010 015.jpg

1.1.2010 017.jpg

1.1.2010 021.jpg

1.1.2010 023.jpg

1.1.2010 024.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

בבוקר עברתי טסט עם המיני מינור במ.מ.מ. מפרץ חיפה ליד משרד הרישוי. בתמונה בעל המכון מר יוסי מרג'י מאשר את העבודה בהרמת אצבע... אח"כ חותמת ומדבקה לאישור סופי...

החל מהיום רושמים את קריאת מד המרחק ומחתימים את בעל הרכב ליד הרישום

1.1.2010 001.jpg

1.1.2010 002.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

שלום שלמה ושאר החברים.

כל הכבוד על הזריזות.

נהניתי מאד מהמפגש היום . כפי שהצעתי למספר חברים, אני מזמין אתכם לטיול מאורגן סובב כינרת עם בנות הזוג ולקראת הצהרים לבוא כולם לבייתי בפוריה עילית (ליד בי"ח פוריה) לפיקניק עם מנגל בחצרי (הבשר עלי).

בתקוה להתראות בקרוב

צביקה לסטר:lol:

פורסם

צביקה תודה על היוזמה הברוכה. אנו נתכנן מסע קטן לכינרת ביחד אתך לשבת חורפית יפה. בשבת הבאה יש אירוע בבית הספר ברמת הדסה.

שלמה דן גדרון

פורסם

יצא לי גם לצלם קצת, הגעתי למפגש אחרי נסיעה של 400 ק"מ ברחבי הארץ, מותש ועייף, בכל זאת עשיתי בדיקה למצלמה לראות מה היא שווה בלילה:

IMG_1812a.jpg

IMG_1815a.jpg

IMG_1816a.jpg

IMG_1817a.jpg

IMG_1818a.jpg

IMG_1819a.jpg

IMG_1821a.jpg

IMG_1822a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
שלום שלמה ושאר החברים.

כל הכבוד על הזריזות.

נהניתי מאד מהמפגש היום . כפי שהצעתי למספר חברים, אני מזמין אתכם לטיול מאורגן סובב כינרת עם בנות הזוג ולקראת הצהרים לבוא כולם לבייתי בפוריה עילית (ליד בי"ח פוריה) לפיקניק עם מנגל בחצרי (הבשר עלי).

בתקוה להתראות בקרוב

צביקה לסטר:lol:

צביקה,

ברוך הבא למפגש ולפורום, מקווים לראות אותך כל שבוע איתנו במפגש.

תודה לשלמה גידרון וארז על התמונות.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

צהריים טובים!

בזמן שישבתם לכם בארומה, אני הסתובבתי בחוץ וצילמתי :)

לצערי קצת מיהרתי אז רק קפצתי כדי לצלם, וכמעט ישר ברחתי.

בעקבות הפקת לקחים מפעם שעברה - הפעם התמונות ללא הסתרת מספרים. (מי שבכל זאת מעוניין שאני אוריד את התמונות ואעלה עם מספרים מוסתרים - שיגיד לי).

בכל מקרה הנה התרומה שלי:

הוראות: לפתיחת התמונה בגודל מלא - יש ללחוץ עליה, ואז בתמונה המוגדלת ללחוץ עלה הריבוע בקצה הימני התחתון של התמונה לטובת הגדלה נוספת!

IMG_2205.jpg

IMG_2206.jpg

IMG_2215.jpg

IMG_2221.jpg

IMG_2223.jpg

IMG_2232.jpg

IMG_2238.jpg

IMG_2241.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

ואחרון אחרון החביב:

הגעתי קצת באיחור, וגם יצאתי מוקדם,

מקווה להגיע יותר מוקדם פעם הבאה, ובתקווה גם להכיר את האנשים מאחורי הרכבים המדהימים הללו! :)

IMG_2301.jpg

IMG_2306.jpg

IMG_2312.jpg

IMG_2319.jpg

IMG_2323.jpg

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...