Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט ארבע שנים בהן פגשתי אתכם, כתבתי עליכם, נהגתי ביקירותיכם ושמעתי עשרות סיפורי שיפוצים, הגיע תורי. זרעי הפורענות שנטמנו פרצו במלוא העוז.

זהו, קניתי מכונית אספנות ועכשיו אני עומד בפתחו של המסע הזה...

זה היה בדיוק כמו שאמרו לי גידי, שני הבנים (הספל ולוי), קובי מילוא, אבי נוף ואחרים, ברגע שראיתי אותה במודעה (ותודה גדולה ליאשה על ההפניה) ידעתי שהיא תהייה שלי.

למרות שנטיית ליבי הראשונית היא למכוניות שרירים אמריקניות (שרירים אמיתיות, כאלו עם שערות על השיניים, לא כל מיני פוני קארס על F בודי), אני רחוק מהיכולת הכלכלית להרשות לעצמי את אחת מהבודדות שמסתובבות כאן. על כן עברתי לאהבה האחרת שלי, גיבורות מירוצי הראלי שלי משנות ה- 60 הסוערות: סאאב 96, וולוו אמזון, מיני קופר וכמובן פורד אסקורט.

וכך, מהר מהר לפני שהמבוגר האחראי שבי יתחיל להסביר לי כמה זה לא נכון/ הגיוני/ כלכלי/ בר ביצוע/ מתאים (אין צורך למחוק, הכל נכון) מצאתי את עצמי עם טופס העברת בעלות חתום. בעליה הגאה של פורד אסקורט MK1, שתי דלתות, תוצרת גרמניה משנת 1974. השם הזמני הוא כרובי בשל הצבע (וגם בגלל שהיא קצת מרוטה וחבוטה).

היעד בהמשך הוא רפליקת RS2000, אבל לפני הכלי צריך יישור קו. על כן הופקדה המכונית בידיו של ניר בן-ארי מ"דרך השטח" בשפיים, רוזן האסקורטים המקומי, ראש מסדר אבירי ה- RS הישראלי וחבר יקר. אחרי ששיפץ ובנה שלוש מהן, אני מניח שהיא בידיים טובות...

אז הדרך ארוכה, רבים פסעו בה לפני ובכל זאת זה מרגיש כל כך חדש שאתה עושה את זה בעצמך.

בהמשך אני מבטיח לפתוח שרשור חדש שילווה את השיפוץ על כל שלביו, לרווחת פרויקטים עתידיים, להתייעצויות ופריקת תיסכולים...

יאללה, טחנתי מספיק ואני מרגיש כאילו לא אמרתי עדיין כלום, כנראה אני באמת מתרגש.

הנה קצת תמונות שצילם ניר בהגעה למוסך, ראשונות מבין רבות שעוד יבואו עלינו לטובה.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גוזל יקירי,

בלי לפגוע, אבל עם שתי יפנומטיות חדשות ורכיבים של מערכת שמע כל שהיא בחתימה, מסופקני אם תבין את הסיבה...

מלבד זאת, לפי מיטב ידיעתי האסקורט המשופצת (של בועז) כבר אינה למכירה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קינן יקירי, מכל ליבי אני מאחל לך מזל טוב, ברכות לקנייה,

ובהצלחה בשיפוץ - שיחקת אותה, איחולי!!!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! אני מת על הדגם הזה וממש שמח לראות את הטרנד שנוצר סביבו.

הצבע הלא נפוץ והג'אנטים (של ברנדה/קורטינה "מפוארות") נותנים לה לוק ייחודי.

במקומך הייתי שוקל לשמור על שני אלה.

בהצלחה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
למרות שאישית אני אינני מחובבי האסקורט אני חייב לציין ש"כרובי " נראה כרכב שמור לגילו , בהצלחה בשיפוץ ! :-P

+1, עם דגש על החלק הראשון במשפט.

קינן יקר,

וולקאם טו דה קלאב. החיים מאחורי ההגה של מכונית ישנה לא תמיד מהנים יותר, אך לבטח מעניינים יותר :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הפורד אסקורט דור1 היה רכב נעים לנהיגה גם בצורתו הבסיסית. רכב שובה עין. כייף שהגיע זמן השיפוץ שלו ושישמר .

ב ה צ ל ח ה !!!!

שלמה דן גדרון

פורסם
גיבורות מירוצי הראלי שלי משנות ה- 60 הסוערות: סאאב 96, וולוו אמזון, מיני קופר וכמובן פורד אסקורט.

על כן הופקדה המכונית בידיו של ניר בן-ארי מ"דרך השטח" בשפיים, רוזן האסקורטים המקומי, ראש מסדר אבירי ה- RS הישראלי וחבר יקר. אחרי ששיפץ ובנה שלוש מהן, אני מניח שהיא בידיים טובות...

quote]

המון, המון בהצלחה.

בחלק הראשון שכחת רכב חשוב מאוד לאותה תקופה במרוצים, ולא, אין רמז :wink:.

אני משוכנע שהרכב הופקד בידיים נאמנות והתוצאה תהיה יותר ממדהימה.

תהנה, זה כיף אמיתי לנהוג בסגנון הרכבים האלו במיוחד עם מנועים מחוזקים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אהבתי את מה שרשמת על המאסל קארס,כל מילה במקום.

למרות שאני חולה\מכור\מסניף\מזריק

FBODY

בהצלחה בפרויקט,בסיס מגניב להשתגע עליו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...