Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטסט לוספה (ספרינט 1968)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אין יותר את ונטורה , הלכתי לדני סילון בתלפיות לקבל אישור לוספה בשביל הטסט.

הוא רק חייך אליו והייה שמח ואמר שזה תמיד כיף לראות וספות זקנות כמו שלי. icon_e_biggrin.gif

נתן לי אישור אחרי שהכל תקין ועבר את בדיקת המוסך.

ניגשתי לאסט בדינמומטר בירושלים

3 פעמים בחן אותי בחור מבוגר מאוד נחמד שהייה רק לקטנועים

היום הוא לא הייה.

ניגשתי לבחור צעיר שאמר לי.. לפני שאני ניגש אליך, תפרק מכסה מנוע.. (כבר הבנתי שהלך עליי)

פירקתי

הוא ראה מספר מנוע שהכל תקין ואז אומר לי

"אין לך מספר שילדה" ואני מחפש ומחפש ולא רואה!! ואני זוכר שונטורה הראה לפי לפני שנתיים איפה המספר שאם אני יצתרך להראות בטסט, אבל מעולם לא ביקשו ממני

התקשרתי משם לונטורה שיכוון אותי למקום איפה שמכניסים את הפין של הכנף, אבל לא מצאתי כלום.

הלכתי חזרה למוסך של דני, שאמר לי שהדגל שלי מאוד ישן וזה נמצא בצד השני (בצד של התא כפפות)

חזרתי שוב למכון טסטים

הבוחן שיגע אותי עד שהתפנה אליי ואז ראה שיש מספר שילדה תקין

נו עברנו את זה בשלום, משם אור גבוה ואור נמוך ובדיקת בקרסים

ואז הגיע הרגע... תפעיל וניקרים

אני אומר לבוחן, אין וינקרים

הוא אומר .."אין וינקרים אז אין טסט"

אני מסביר לו שוב ושוב שהקטנוע בגיל 42 ומעולם לא הייה לו וניקרים וככה הוא יצא מהמפעל!

הבוחן מתעקש שאני חייב וינקרים

אני אומר לו.. "קח תראה איפה מפעילים"

הוא מראה לי על האור גבוה ונמוך שזה כפתור לוינקרים, הסברתי לו שזה לאור גבוה ונמוך.

והאידיוט בשלו!!

קראתי לרב בוחן שצחק מהסיפור ההזוי הזה והסביר לבוחן הציר שפעם לא הייה וינקרים בקטנועים ישנים.

והסביר לו שבציערותו (של הרב בוחן) הוא נהג על קטנוע דומה מסוג למברטה .. (סתם סוג של דו גלגלי מעפאן icon_e_biggrin.gif )

חצי דקה והוספה עברה טסט אחרי תחנונים של הרב בוחן שאני ימכור לו אותה.

הסברתי לו בנימוס

שאני לא סובל וספה וזה סתם כלי מעאפן , אבל בגלל הביטוח. אני מעדיך לשלם אלך שקל במקום 4, 5, 6 אלף.. אין לי מושג כבר כמה משלמים אבל אני תמיד ישלם רבע מחיר ובשביל זה אני מחזיק אותה.

הוא חייך ואמר שזה מאוד נכון וחשיבה טובה (וואלה!! באמת זאת הסיבה שקניתי וספה אספנות במקום סאן יאנג 2006 שהייה דנדש מהחברה שקניתי. שרק טחן לי את הכיס בביטוח ובתיקונים)

משם אני והוספה שלי יצאנו עם מדבקה עד שנת 2011.

בכיף ובשמחה אחרי שבוע שלם של תיקונים והכנות ושטיפות וכאבי ראש

הוספה חוזרת לאיחסון בגינה. עם טסט לשנה הקרובה והרבה אהבה.

בינתיים אחרי שהפרעתי לה לשנת החורף שלה, הוספה תמשיך לישון בגינה עד יגיע האביב (אזור פסח)

ונמשיך לשוטט לנו בכבישי ירושלים , לחנות על המדרכה, לא לשלם חניה, לצפצף על העולם בפקקים

ובשבתות לסוע עם הוספה לים.

עד אז ,שיהיה לסופה שלי לילה טוב וחלומות נעימים .. להתראות אביב.

ישי

פורסם

והסביר לו שבציערותו (של הרב בוחן) הוא נהג על קטנוע דומה מסוג למברטה .. (סתם סוג של דו גלגלי מעפאן icon_e_biggrin.gif )

ישי

הסתבכת...

מקווה ששיריינת לעצמך מקום בכנסיה, כי אחרת אני עלול לשריין לך מקום בגבעת שאול....

דרך אגב, זה נהיה המקום בירושלים לעשות בו טסטים לזקנות כמו שלנו, כי מממ הפכו להיות בלתי אפשריים...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יוני,

אתה באמת מעליב אותיי8) עם החיפושית שלי מעולם לא הזמנת אותי לכנסיה. אז דווקא עם הוספה שלי!

וגם ככה , אתה יודע שאני מגיע אחד לחצי שנה למפגשים.

לגבי הלמברטה. אני יגיד לך את האמת. אני מת על למברטות!

אבל אני כמו רן שושני. מאמין שבין הרגליים שלי, צריכה ליהיות איטלקיה מפנקת:roll:

לגבי מממ כל פעם שאני עובר ליד המכון שלהם, אני זורק איזה קללה על הטרטור שעשו לי בחיפושית ופשוט ירקו לי בפנים כי סתם לא באתי להם בטוב!

בושה!

פעם הבאה שאני יראה אותך, מקווה שאני לא ילך, שאתה בא.

פעמיים זה קרה לנו!

ישי

פורסם

לא נכון יוני , פשוט לא הבנת , זה בגלל שזו וספה ולא למברטה ..... :twisted:

אגב - ישי אשמח לראות את הוספה שלך בתמונות , יש לי פינה חמה בלב לדו"ג למרות שהפרוייקט הקרוב נשאר על 4 גלגלים בטוח שבעתיד יהיה גם דו"ג :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ואז הגיע הרגע... תפעיל וניקרים אני אומר לבוחן, אין וינקרים הוא אומר .."אין וינקרים אז אין טסט"

.....

קראתי לרב בוחן שצחק מהסיפור ההזוי הזה והסביר לבוחן הציר שפעם לא הייה וינקרים בקטנועים ישנים

טוב שלא פסל אותך על וישרים יבשים :evil:

עצוב שזהו המצב, שבוחן שיכול להיות צעיר מהווספה הזו ב10 שנים, ושלא היה עוד בתכנון כשאלפי כלים כאלה הסתובבו בכבישים בלי וינקרים, קובע בבורות מוחלטת ש"אם אין וינקרים, אין טסט"...

כל הכבוד שהרב בוחן פתר את העניין עם חיוך, אבל לא ייתכן שבוחן רכב לא שולט בחומר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...