Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסידור שנעשה בבית בין כל מיני ניירות נמצא פרוספקט משאיות של חברת מרצדס.

lastscan.jpg

lastscan2.jpg

lastscan3.jpg

lastscan4.jpg

lastscan5.jpg

lastscan6.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מגניב!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מיכאל, זה מרשים מאד. אני יכול שעות לדפדף בחומר הפרסומי הגרמני מאותם השנים, עם האיכות המדהימה של התמונות שחור לבן והאיורים הראליסטים האופייניים

באוסף הפרוספקטים שלי יש לי הרבה חומר דומה. אפתח את הארכיון ואסרוק כמה מהם לשרשור.

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

מעניין מאיזו שנה הברושור - משהו מסביבות סוף שנות ה- 50'?

בשנות ה- 60 היה לי חבר בטבעון, ראובן אלון היה שמו (הוא נרצח במונית שלו מתי שהו).

הוא אסף ברושורים של משאיות באותה תקופה בקנאות רבה. מעניין אם האוסף נשמר, אבל כמו שהבנתי, כנראה שלא. אני זוכר משם ברושור של המרצדס עם האף העגול, אבל של הדגם 4X4 ו6X6.

הזיכרון חד כאילו ראיתי את התמונות לפני דקה - הצלבות גלגלים בתוך בוץ עמוק, קלוז אפים על הצמיגים הגסים...

גם את הריח של הברושורים אני זוכר עד היום, ביחוד את אלו של קטרפילר (אבי היה מביא לי, לוידע מאיפה)...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כפי שהבטחתי, אווררתי את הארכיון שלי ומתוך הברושורים הרבים סרקתי כמה מעניינים ויפים במיוחד

Untitled-Scanned-01.jpg

Untitled-Scanned-02.jpg

Untitled-Scanned-03.jpg

Untitled-Scanned-04.jpg

Untitled-Scanned-05.jpg

Untitled-Scanned-08.jpg

Untitled-Scanned-09.jpg

Untitled-Scanned-14.jpg

שמוליק

Citroen Mehari 1970

• תוכן חדש...