Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום אגרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות רכב שנת 1978, שאינו רשום כרכב אספנות.

הרכב לא עבר טסט משנת 2000 והוא מעוניין להפוך אותו לרכב אספנות.

האם ניתן לבצע את הליך ההפיכה לרכב אספנות ללא תשלום האגרות אחורה?

תודה.

דיויד.

פורסם

ערב טוב

אם היית עושה חיפוש הייתה מוצא תשובה לשאלתך

התשובה

בעל הרכב ניגש למשרד הרישוי ומבקש להפוך הרכב לרכב אספנות

רכב שכזה אינו חייב בתשלומי אגרות אחורה

מקבל טופס לטסט כרכב אספנות

שיהיה לך יום נעים

מנחם

פורסם

אני מנצל את השרשור לשאול שאלה אחרת - רשום בטופס חידוש הרשיון שרשיון שלא חודש במשך שנתיים (גם לאור שיפוץ ממושך) לא יחודש לו הרשיון רכב. זוהי הערה חדשה שלא נתקלתי בה עד היום ושאלתי היא האם התקנה הזו נכונה גם לרכבי אספנות. למען ההבהרה אני אסביר שלא חידשתי את הרשיון (לא עשיתי לרכב טסט) למעלה משנה (פספסתי שלושה טסטים) והשאלה היא האם כדי שלא לאבד את היכולת לחדש רשיון רכב עליי לגשת ולעבור טסט במהירות. 

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

יש את ההערה הזו "מאז ומעולם" ב"הערות" מאחורה! לא תקף לרכב אספנות, זה פשוט טופס סטנדרטי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ובנוסף למה שגנדי כתב, אם לא עשית טסט לרכב אספנות מעל שנתיים, באמת הרישיון מתבטל "טכנית" במחשב (מה שקוראים בז'רגון פקידי הרישוי "תקנות התעבורה") ואתה מפסיק לקבל חידושים הביתה אבל כאשר תרצה לחדש אותו, מספיק לגשת למשרד הרישוי עם ת"ז ולבקש רישיון לטסט (לא ניתן לקבלו באמצאות הטלפון או האתר), וכמובן לא יהיה לו תוספות תשלום עבור האגרות של השנים שהיה מבוטל.

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

תודה רבה חברים. עוד שאלה בהקשר זה: אם אני מתכנן לנסוע למכון הרישוי כדי לעבור טסט ואין לי טסט בתוקף יעשו לי בעיות? אני מבין שיש עניין של ביטוחים וכו' אבל את זה אפשר לסדר, השאלה היא האם הם יבחנו את הרכב ויחתמו על הטופס למרות שהגעתי עם רכב שאין לו טסט בתוקף? ובמידה ולא אעבור את הטסט בפעם הראשונה האם יתנו לי את חלון 7 הימים לתיקון והיבחנות מחודשת?

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...