Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריומף שנת 1970 מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי נפטר והוריש לי טריוף בצבע תכלת שנת 1970 הטריוף עמדה בחצר כ25שנה לערך חסר חלק עליון של המנוע כולל בוכנות שאר החלקים נמצאים דש בורד מעץ הגה גיר גלגלים סמל חיצוני והכל מקורי אני רוצה לשפץ האם כדאי? בברכה שאולי

פורסם

מצער לשמוע על אביך.

מציע לך לשים תמונות שיאפשרו לתת חוות דעת.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

האם כדאי? - אם אתה שואל האם זה כדאי כלכלית לשפץ ? התשובה חד משמעית לא !

אם יש לרכב ערך סינטימנטלי או שאתה נהנה מעצם השיפוץ אזי ממש כדאי....אבל אז לא היתה שואל.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

שלום

קודם כול קבל את תנחומי ושלא תדע עוד צער.

דבר שני ברוך הבא!

ואכשו לענין.

איזה טריומף מדובר רכב אופנוע כמו כן אם תוכל לצרף תמונות נוכל להביא דעה.

אם הרכב יקר ללבך סנטמנטלית לך על זה אם לא צריך לשקול.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה בני ראובן והחורך....מצורפות התמונות .

אני ממש מתלבט חשבתי על השקעהשל 30-40 אלף שקל זה ריאלי?

וברוכים הנמצאים.

tn[3] (2).jpg

tn[5].jpg

tn[6].jpg

פורסם

שלום שאולי,

מדובר בטריומף 13/60 סלון שנקרא גם "טריומף פח". זהו דגם שהורכב בארץ (1300 וגם 1500 שהיה יחודי לישראל). אין לו ערך אספני רב, ובמצבו בתמונות ספק אם יש הצדקה כלכלית לשיפוצו.

מצד שני, אם האוטו הוא מזכרת מאביך ז"ל בשבילך יש לו ערך רב וזה מה שנותן הצדקה מלאה לשיפוצו. אני מציע שתפנה לחבר המועדון עודד פירסט שיש לו כזו במצב מושלם ותתיעץ איתו. אם אני זוכר נכון - גם שלו היתה של אביו. הוא נקרא בפורום ofurst . חבר נוסף ששיפץ טריומף כזאת בעבר נקרא בפורום triumph .

משתתף בצערך על אביך,

נמרוד

• תוכן חדש...