Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח זמני

Pontiac
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רכב ישן אומנם לא אספנות אבל ישן.

האוטו עמד בלי ביטוח חודשיים, חיכיתי לחלק מחו"ל.

אני זוכר שכשדיברתי עם הביטוח מבחינה כלכלית היה עדיף לבטל ולא להקפיא את הביטוח.

עכשיו כשהגיע החלק והרכב תקין אני רוצה להוציא את האוטו לסיבוב מידי פעם.

שום חברת ביטוח לא מוכנה לתת לי ביטוח לתקופה של יום, יומיים , שבוע או חודש ופה אני צריך את עזרתכם.

אני לא רוצה לבטח את האוטו לביטוח חובה שנתי ולהשאר עם התשלומים לכל השנה, גם אחרי שמבטלים התשלומים יורדים אומנם מקבלים צ'ק על סך הסכום נותר.

ביטוח ג' או מקיף כן ניתן לבטל ולהוסיף כמה פעמים שרוצים במהלך השנה.

לכן אני צריך עזרה מכם לגבי חברת ביטוח שתיהיה מוכנה לבטח לי את האוטו מספר פעמיים בודדות במהלך השנה ללא הקפאות.

תודה מראש.

יום נעים.

פורסם

פול. יושבים בטיילת ת"א, בתחילתה. אין בעיה לעשות ביטוח כמה שרוצים, מתי שרוצים, ולכמה זמן שרוצים- אבל: המחיר בהתאם, כלומר, ככל שעושים תקופה קצרה יותר- אחוזי תוספת עולים! בוא נגיד, שלעשות כמה פעמים ככה- יעלה לך יותר מלעשות לכל השנה! כמובן, שליום-יומיים גם הם לא עושים- נידמה לי, שהמינימום- זה שבוע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בפול יש מחיר שנתי והוא בסיס החישוב.

תקופת הזמן המינמלית לביטוח, היא שבוע אחד - התשלום עבורו הוא 5 אחוז מהמחיר השנתי. אם אחרי זה תרצה עוד שבוע, תוסיף עוד 5 אחוז.

מכאן אתה למד, שאם תבטח כל חודש לשבוע אחד (12 פעם בשנה), הגעת ל-60 אחוז מהמחיר השנתי.

בד"כ מחיר הבסיס של הפול אינו מן הזולים בארץ, כי הפול נועדו להיות המבטחים של כל הבעייתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...