Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביאנקי ABARTH

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמוד!

עם כונס על מיכסה המנוע...עוד לפני האימפרזה

עדיין לא ניכנס לקטגוריית ענתיקה אבל ...סבבה

בהצלחה.

פורסם

קשה לי להאמין שיש הרבה אברטים שנוסעים,מפני שכמעט כולן נאנסו באכזריות בשלב כלשהוא של חייהן,חבל,זה אוטו מאד מהנה לנהיגה,וזה האוטו הראשון שקניתי אחרי שהישתחררי מהצבא.אמנם רק מנוע 1050,אבל ביצועים נחמדים ברנה מידה של אז(המנוע שלה שונה לחלוטין מהמנוע של ה127 ספורט,יש לו גל זיזים תחתון)והתנהגות מהנה ומפחידה כאחד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קשה לי להאמין שיש הרבה אברטים שנוסעים,מפני שכמעט כולן נאנסו באכזריות בשלב כלשהוא של חייהן,חבל,זה אוטו מאד מהנה לנהיגה,וזה האוטו הראשון שקניתי אחרי שהישתחררי מהצבא.אמנם רק מנוע 1050,אבל ביצועים נחמדים ברנה מידה של אז(המנוע שלה שונה לחלוטין מהמנוע של ה127 ספורט,יש לו גל זיזים תחתון)והתנהגות מהנה ומפחידה כאחד.

ה-A112 אבארט וה-127 ספורט חלקו בדיוק את אותו המנוע עד 82, 1050 70 כ"ס, גל זיזים תחתון, קרבורטור כפול.

מ-83 הפיאט 127 ספורט קיבלה את אותו המנוע, פשוט בנפח של 1300 ובתוספת של 5 כ"ס, עדיין עם קאם תחתון.

קאם עליון הגיע רק במנועי ה-FIRE והאונו.

פורסם

ה-A112 אבארט וה-127 ספורט חלקו בדיוק את אותו המנוע עד 82, 1050 70 כ"ס, גל זיזים תחתון, קרבורטור כפול.

מ-83 הפיאט 127 ספורט קיבלה את אותו המנוע, פשוט בנפח של 1300 ובתוספת של 5 כ"ס, עדיין עם קאם תחתון.

קאם עליון הגיע רק במנועי ה-FIRE והאונו.

ממש לא נכון. פרחי צודק לחלוטין ואין צורך "לתקנו". ל-127 ספורט אכן היה מנוע 1050

עם גל זיזים עליון ורצועת טיימינג מגומי משונן. מנסיון אישי - היתה לי אחת כזו, שנת 81,

ויצא לי לשפץ ראש אחרי שרצועת טיימינג נקרעה.

גם למנוע ה- 1300 היה גל זיזים עליון. אותו מנוע הגיע אח"כ גם לדונה.

:turn-l:
פורסם

סתם שאלה ושאף אחד לא יהרוג אותי על זה , מה ההבדל בין ה112 JUNIOR לABARTH חוץ מעיצוב חיצוני?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
סתם שאלה ושאף אחד לא יהרוג אותי על זה , מה ההבדל בין ה112 JUNIOR לABARTH חוץ מעיצוב חיצוני?

באברט מנוע 1050 סמ"ק 70 כ"ס

בג'וניור מנוע 903 סמ"ק 45 כ"ס

מצא את ההבדלים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטער טעות שלי.

ל-127 אכן מנוע שונה מלאוטוביאנקי.

רק האיטלקים מסוגלים לעשות מנוע 1050 שונה לכל אוטו.

• תוכן חדש...