Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאצטער על זה , אבל אני מוכר. מדהימה ומקורית. כל מילה מיותרת צריך לראות כדי להבין. שנת 83 , יד 5 ברשיונות ושלישית בפועל. יש קבלות על כל טיפול וטיפול משנת 1983 כולל ספר רכב מקורי וספר של היינס. היד הראשונה החזיק אותה כמעט 20 שנה. רדיאטור חדש ,צמיגים קדמיים חדשים דוד אחורי וכריות בולמים. טסט. פח יפה מאוד , הכל עובד , חוץ מהספידומטר אותו אני יכול לסדר...מצב המנוע סביר בהחלט לגילו עובד יפה ועגול ללא דפיקות שסתומים.

מנוע עובד יפה, גיר פיקס , לא חורק ולא קופץ. סלון במצב מדהים ומקורי כולל כיסאות עם הריפודים המקוריים והשלמים שלהם.

מחיר : 10,000 ש"ח.

אה.. גם ספוילר אחורי של TI, סמלים ..יפיפייה בקיצור.

צבע שנהב.

בנוסף , יש לי כמות אדירה של חלקי חילוף - טומבונים , דשבורד ,הגאים , חשמל ,פנסים בקליטים , חלקי פח , זכוכית דיפון ומכניקה. צריך טנדר כדי להעמיס כל מה שיש. כל זה ימכר במחיר נפרד.

תמונות:

http://www.iaroc.org.il/gallery/16_01_2004_files/PICT28.html

http://www.iaroc.org.il/gallery/16_01_2004_files/PICT27.html

טלפון: 054-664312 נתן.

אדוני יעזוב את המקום...אדוני חושב שפה זה שוק?

פורסם

חבל כסף בה כסף הולך האוטו שלך יפה ומאוד ודיי נכחד בשוק הרכבים הישראלי --חבל למכור אותה ואני מבטיח לך שאים תמכור בעתיד תצטער דעתי האישית הסוד רכב עם הרבה אופי...

ליאו

פורסם

הסוד הזאת היא אחת המכוניות הכי יפות ושמורות שראיתי בארץ... פשוט מדהימה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בשנת 83 קיבלו דגמי ה 4 דלתות של הסוד דלת חמישית "אמיתית",שהיתה גם קודם בדגמי ה 3 דלתות,תא המטען הפך לגדול ושימושי בהרבה מהתא המגוכך שבסודים הישנים.רק חבל שדווקא בשנה זו שהסוד הגיעה לכלל בשלות היא הוחלפה ב 33 המזעזעת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן , זו החמש דלתות דגם SC. בגאז' ענק ומאוד נוח. הכסא האחורי ניתן לקיפול ואז מקבלים משטח העמסה שיכול להכיל יותר מכל מכונית ממוצעת אחרת. וזה 83. הרכב הזה הקדים את זמנו. מי ראה אז במכוניות מד טורים.. הגה מתכוונן לגובה ...

הספויילר האחורי , מכביד קצת משקל וצריך לדעתי בולמים יותר חזקים ...

פורסם

וגם 4 בלמי דיסק וגם בלם יד לא עובד :lol: אך... זיכרונות זכרונות...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

בלם היד עובד מצוין, תודה.... :D

צריך מידי פעם לתת ספריי שמן על המנופים של הקליפריים והכל יהיה בסדר.

נכון , כשצריך לשפץ קליפרים , אז צריך....אבל זה קורה בכל אוטו.

פורסם

מה שייחד את האלפא-סוד היתה שפיעת הגלגלים השלילית (קסטר)בגלגלים הקידמיים,שגרמה להיגוי הנהדר שלה,בילמי הדיסק הקידמיים שלה מוקמו סמוך לדיפרנציאל,מה שגרם למשקל שאינו נתמך במתלה להיות נמוך במיוחד,בילמי דיסק גם מאחור,מרכב קשיח יחסית למכוניות מתקופתה.כל אלה תרמו להתנהגות כביש מעולה גם בקנה מידה של היום,שלא על חשבון נוחות הנסיעה.אגב בלם יד,כדי להחליף אותו צריך לפרק חצי אוטו,להוריד גיר...בשנת 82 הייתי סך הכל בן 14,ושיגעתי את אבא שלי שייקנה אלפא סוד במקום סובארו 1300 שהייתה הלהיט אז,הלחץ עבד,והוא קנה סוד 1350 שעלתה כמו סובארו 1600,אבל נסעה חלום,החזקנו אותה 4 שנים,ולמרות שברבות השנים הוא קנה הרבה מכוניות טובות,אבי טוען שהאלפא-סוד זה האוטו הכי טוב שהיה לו בחיים.כשהסובארואידים עלו את הקסטל בשני על 50,האפא טסה על חמישי ב130 בקסטל בקלילות.בנוסף לכך,הסודים מהשנים האחרונות כמעט ולא סבלו מנגע החלודה,וגם האיכות גימור שלהם היתה טובה.

פורסם

אתה צודק לגבי הכבל של בלם היד וגם לגבי כל השאר. ה 1350 וה- 1500 נוסעות פשוט חלום , הוא מושך עוד ועוד ועוד...

אני גם מסכים שזה הרכב הכי טוב שחוויתי בחיי (כבר פעם שביעית). אז למה הן נעלמות מהכבישים???? למה?

פורסם

בין הסיבות שהסודים די נעלמו מהכבישים,נעוצה בכך שהיבואן נטש את היבוא בסוף שנות השמונים לטובת ייבוא הדלתא הרומנית(אתה יכול 88...)מחירי החלפים האמירו,הרבה חלפים היו קשים להשגה,פעמיים היתחלפה הבעלות על הסוכנות המקומית,מה שלא תרם ליציבות השוק של האלפות,בנוסף,אמנם הסוד סך הכל מכונית אמינה,אבל התיקונים בה לא זולים(שיפוץ מנוע יכול להגיע ל5000 שקל)ורבות מהמכוניות שנגמר בהן המנוע פשוט ננטשו...חבל.רק זיכרונות טובים יש לי ממנה.

פורסם

לשפץ מנוע בסכום ש"יכול" להגיע ל - 5000 ש"ח , זה לא כל כך נורא....ואז אתה מסודר לעוד 20 שנה.

אגב ,

אתה מכיר מקום שהיום משפץ ריפלקטורים של פנסים??

• תוכן חדש...