Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת הפול מסרבת בחודש האחרון לבטח כלי רכב רק עפ"י מספר שלדה או מספר זר כשם שעשו עד היום.

האבסורד: לדבריהם, הסיבה נעוצה במעבר לתכנת מחשב חדשה המחייבת אותם להזין מספר רישוי ישראלי. לא חוק חדש.

כיצד ניתן לבטח רכב אספנות בייבא אישי עד הרגע בו הוא מקבל מספר ישראלי.

חברות ביטוח זרות מוכנות לבטח בכל העולם פרט לישראל.

תודה למסייעים

פורסם

שוקה ברוך הבא

עד כמה שהבנתי - היום ,לעומת העבר, אתה מקבל מייד מס' רישוי ישראלי - ולכן התחל בתהליך הגיור ותקבל מס ישראלי ותוכל לנוע עוד לפני שעשית רישוי.

מצא משה

פורסם

אני התקשרתי לסוכנות ביטוח של חמדה גלאט עוד מהנמל באשדוד וביטחתי על מס' שילדה - עד קבלת הרישוי, ויצאתי בנסיעה.

פורסם

הי יורם ברוך שובך

אתה ניגש עם טופסי שיחרור המכס ורשיון יבוא למשרד הרישוי ובמקום אתה מקבל רשיון זמני

לחודש עם מיספרים כמובן

חמדה אכן מנפיקה ביטוח עם מס שילדה . רק שצריך לשנות את זה בהקדם וזה עולה 40 שח

מצפים לראותך במקום החדש

ראובן נזירי,

פורסם
אני התקשרתי לסוכנות ביטוח של חמדה גלאט עוד מהנמל באשדוד וביטחתי על מס' שילדה - עד קבלת הרישוי' date=' ויצאתי בנסיעה.[/quote']

זה היה נכון עד לפני חודש. מעתה, כפי שנאמר לי, לא ניתן יותר לבטח רק עם מספר שלדה.

הי יורם ברוך שובך

אתה ניגש עם טופסי שיחרור המכס ורשיון יבוא למשרד הרישוי ובמקום אתה מקבל רשיון זמני

לחודש עם מיספרים כמובן

חמדה אכן מנפיקה ביטוח עם מס שילדה . רק שצריך לשנות את זה בהקדם וזה עולה 40 שח

מצפים לראותך במקום החדש

אני שחררתי את הרכב לפני שלושה חודשים מהמכס. ויום למחרת יצאתי מהארץ. חזרתי כעת, אולם משרד הרישוי מסרב להנפיק רשיון זמני נוסף או אישור תנועה, טזאת בטענה כי הוצא כבר אחד כזה בעבר. למרות שמעולם לא קיבלתי אותו.

יתר על כן, במשרד הרישוי סרבו לתת לי איזשהו מסמך ובו מספר הרכב שהוקצה לי. נשלחתי חזרה אל מחלקת התקינה.

מחלקת התקינה אמרו שלא יכטלים לעזור, ושלחו אותי חזרה אל משרד הרישוי.

בעוד מספר ימים אני אמור להגיע לעמדה מספר 1 עם הרכב. לאיש מהגורמים לא היה פתרון איך אני אמור להגיע לשם ללא ביטוח. חלם זה כאן.

פורסם

פנה למנהל משרד הרישוי (תבוא באופן אישי עם כל המסמכים הרלוונטיים) נסה לקבוע פגישה מראש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...