Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם דינו של אופנוע שלא עשה טסט 7 שנים ו

ועדיין לא אספנות הוא כמו רכב

שחייבים לשלם את כול הטסטים כדי להעלותו לכביש

פורסם

טל,

ה + שלך מיותר, הוא יוצר רושם שלאופנוע יש תוספת שלא חלה על רכב.

גם רכב, גם אופנוע חייבים את אותם בדיקות = דינם זהה.

זהה - פירושו בדיוק אותו דבר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם לא הייתי מספיק ברור אז הכל אותו דבר, וגם לרכב ואופנוע שעדיין לא אספנות צריך בנוסף לתשלום האגרות גם לשלם עבור בדיקת מעבדה וכמובן לעבור אותה בהצלחה.

כל זאת מניסיון.

טל

פורסם
אם לא הייתי מספיק ברור אז הכל אותו דבר, וגם לרכב ואופנוע שעדיין לא אספנות צריך בנוסף לתשלום האגרות גם לשלם עבור בדיקת מעבדה וכמובן לעבור אותה בהצלחה.

כל זאת מניסיון.

טל

ברצוני לתקן נקודה חשובה שלא ידועה כל כך לציבור לגבי חובות האגרות :

רכב מיושן (שמלאו לו 20שנה) לאחר שנה ללא טסט עובר במחשב משרד הרישוי למעמד של הורדה מהכביש עקב "תקנות התעבורה", מי שום שלא חודש רישיונו. בעל הרכב מקבל הודעת תזכורת על כך בדואר.

אם הרכב הורד מהכביש מהסיבה הזאת, ובעליו הפסיקו לקבל חידושים בדואר, לא מחוייב בתשלום האגרות עבור כל השנים שהיה במעמד זה.

כאשר מעוניינים לעלותו על הכביש מחדש, והוא עדיין לא הגיע לגיל אספנות, יהיה צורך בבדיקת מעבדה מוסמכת אבל האגרות שהצטברו, צריך לבקש מפקידת הרישוי לבטלן.

לא כל הפקידות מכירות את הוראת הנועל הזאת אז יש להתעקש על ביטול.

מצורף העתק הוראת נוהל מ10/2005 (סעיף 5)

(זאת העבודה שלי, אני בוחן רישוי בין היתר)

שבוע טוב

takana.jpg

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

יא אללה, זרקת פה פצצה!

אני לא ידעתי שלא צריך לשלם טסטים אחורה, ואני בטוח שגם אחרים לא ידעו. זה משנה דברים חבל על הזמן.

אני בדיוק נמצא בסיטואציה הזו. קיבלתי אופנוע (אחלה אופנוע...) שלא שילמו לו טסטים הרבה זמן. בכל מקרה אני מתלבט אם להעלות אותו לכביש לפני שיהיה אספנות בגלל הביטוח המרושע, אבל הייתי בטוח שיחד עם האגרות זה בכלל לא רלוונטי.

בזכותך המצב השתנה, בחיים לא הייתי בודק.

סחתיין עליך!

• תוכן חדש...