Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אופל קומדור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הייתי מעוניין לדעת על נדירות האופל קומדור בארצינו.

מכרו אופל באופן רישמי מהחברה אצלינו או שהן יובאו אך ורק ביבוא אישי?

כמה יחידות בתקופתו(סוף שנות השישים תחילת שנות ה 70)נמכרו בארצינו(+-)

כמה בערך עוד נוסעות היום?

מה היו נפחי המנוע שנמכרו?

תודה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

האופל קומודור יובאה לארץ ביבוא סדיר ונועדה להתחרות בפורד טאונוס\גרנדה V6 ובוולבו 164.

הקומודור יובאה הן בתצורת המרכב של הרקורד C והן בתצורת המרכב של הרקורד D.

המנוע היה בעל 6 בוכנות טורי בנפח 2.5 עם מאייד זניט ענק והפיק 115 כ"ס.

כל הקומודורים שהגיעו הנה ביבוא סדיר היו אוטומטיות ולקומודור D היה גם מזגן מקורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ואני זוכר איך בשעתו הייתי מעיין בפרוספקטים ומודעות רכב מחו"ל ומזיל ריר על דגמי הדיפלומט והאדמירל (תמיד היה לי איזה "פטיש" למכוניות מרובעות כפי שקוראת להן אשתי...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ואני זוכר איך בשעתו הייתי מעיין בפרוספקטים ומודעות רכב מחו"ל ומזיל ריר על דגמי הדיפלומט והאדמירל (תמיד היה לי איזה "פטיש" למכוניות מרובעות כפי שקוראת להן אשתי...)

קראו להם בקוד מקוצר KAD .

http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=10079&start=30

פורסם

וואו!

לא חשבתי שיש אופל דיפלומט במצב נסיעה בישראל,הקישור מפנה לפרוייקט מעניין מאד והייתי סקרן לראות את הרכב במציאות לאחר סיום השיפוץ..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בהמשך לעניין, האים מישהו מהחברים כאן, יודע מה עלה בגורלה של האופל אדמירל היחידה (כך הבנתי) שהגיעה לארץ ?

תודה מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
בהמשך לעניין, האים מישהו מהחברים כאן, יודע מה עלה בגורלה של האופל אדמירל היחידה (כך הבנתי) שהגיעה לארץ ?

תודה מריו.

שלום.

צר לי הבנתה לא טוב כי היו כמה וכמה אופל אדמירל בארץ ובין היתר היתה לי אחת בשנת 1971 משנת יצור 1969.

מנוע 8 צל' אמריקקי [GM] אגב למען ההשכלה אופל היא חברת בת של GM .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני תודה !

פשוט לא יצא לי להכיר את הדגם של האדמירל,

וגם דיי סיקרן אותי לדעת, האים שרד אדמירל ואיך הוא ניראה, ? לא מצאתי תמונות בגוגל.

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

בשנות החמישים/שישים היו כמה אופל אדמירל וקפיטן בירושלים. אחת בצבע ירוק זוהר נותרה והיתה למכירה לפני שנה ביד 2

לא יודע למה, אבל זה תמיד נראה כמו חיקוי של איש עני לאוטו של איש עשיר...

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...