Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

ברשותי וולוו 740 שהוסבה לאחרונה לקרבורטור SOLEX כפול שכנראה בעייתי בסוגו(מה גם שקשה למצוא לו קיט שיפוץ )

הרכבתי אותו מלכתחילה כי אני יודע שהיה משודך למנועי B230K אשר היו בעלי הספק גבוה יותר ממנועי B230A ששם

מורכב הקרבורטור הקלאסי של וולוו משנות ייצור 80-84 כמדומני (עם המדיד שמן בקרבורטור).

כמי שהחזיק מספר לא מבוטל של וולוו בעבר נראה לי שמבחינת אמינות הקרבורטור של מנועי B230A עדיף אולם הרי ידוע

שהשמיכה מכסה או את הרגליים או את הראש:wink: ,לדעתי אני אפסיד כח או מומנט ,לבקיאים שבדבר מה המלצתכם בנדון?

בתודה מראש לכל העונים ,אלי.

נ.ב : פירסמתי נושא זה גם בטכני אולם לא נענתי להרבה תגובות נלהבות למעט צביקה הגדול מכולם ו upetar .

פורסם

ראשית- קרבורטור בודקים רק לאמינות (יציבות בהתנעה חמה וקרה ).ביצועים במובן של

כמויות דלק אויר ניתן להתאים, בגבולות מסויימים, על ידי קוטר דיזות

שנית- כל שאלה טכנית הייתי מפנה ישירות לצביקה קרבורטורים בפורום - זה המקצוע שלו

שלישית- בוולו 164 שנת 1971 וולו 244 שנת 80 מותקנים שלושה קרבורטורים Strömberg.

אני שבע רצון מהם.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...