Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :wink:

לאחר חיפוש רב בארץ של במוו E21 משנתונים 77-83 ללא תועלת אני שוקל על ייבוא אחת.

הסתכלתי בebay גרמניה ולצערי אני לא מבין בגרמנית ולא בתהליך יבוא משם.

השאלות שלי הן,מה מחיר של הובלה של רכב כזה מגרמניה? ואם מישהו יכול לשפוך קצת פרטים על הרכב הזה (למי שיודע גרמנית) תודה.

http://cgi.ebay.de/BMW-320-6-wunderbarer-frueher-e21-Alles-Original_W0QQitemZ130351292857QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item1e598ae1b9

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

Here I offer a wonderfully original, very early on BMW 320 / 6 Series e21. The vehicle has a very low mileage with original 114,000 kilometers. Color original BMW "polaris" - silver. Erstlack much has been preserved, some not so nice repaired bodies should be revised. The sheet metal dress is by outside, long service life, unfortunately, been affected, but is easily correctable. Rusting in typical BMW places on both sides of the window corners, the pages below trim. In addition, some minor dents and rusting between cap and tail lights (dents go abroad, probably) cargo damage due to improper use of the trunk. Vehicle is otherwise manageable Gebrauchsspuren.

The car is completely preserved without tinkering hobby or tuning. Only the readily available land cover of the trunk is missing. Machine starts, transmission shifts, car brakes. Car drives. Well, the original steel wheels with wide tires. The chrome is decent.

Inside the car is completely preserved with original carpet and seats in blue velvet. All completely without damage. A cleaning of the seats are advised to vigorously vacuuming would for an ordinary state, however rich, that's all it is. The dashboard is great, clean, smooth and virtually all controls.

The car has been standing in our street and it was then I am sorry for the beautiful BMW watch the decline. Slip off with Tel.No. and a few days later he was mine. Erstmal I then bought a battery and the car brought to life.

Once the cylinder is now the sickness has escaped and is capable on its own feet (tires) to stand and ride, I want him like a lover who brings great car on its feet. Any use of the many located in and on the vehicle parts were certainly possible, but a lot of shame from my point of view. TÜV / AU / Vollabnahme can I use for a flat rate € 350, - incl cost some small works such as new brake pads, candles, liquids, etc.

Please pick up within 10 days after award. Exclusion of liability for defects is indeed logical, still no change / reduction / withdrawal.

-------------------------------------------------- ------------------------------

On 18.10.09, seller added the following information:

I would like due to the many inquiries to mention that the vehicle can be inspected and, of course, to avoid misunderstandings, this is desirable. If you can not visit, please be as precise questions, I answer honestly and promptly. I myself am a lover but not an expert. Unintentional mistakes I have reserved for me.

משכנתא זה קל

פורסם

עדיף שתחפש רכב באתר אחר בו קיימת אפשרות לבחירת שפות. www.mobile.de

ברחישת רכב אתה חייב לקבל מסמך EUR1 certificate שמאמת מקום יצור של הרכב.

לאחר הקניה אתה יכול להזמין חברת שינוע (כ 700 יורו עבור הובלה וביטוח ) כדי שהם יעבירו את הרכב בגרמני העד הנמל ומשם לנמל בארץ.

דרך אחרת היא לדאוג ללוחוית רישוי transit לעשות ביטוח ולנסוע להמבורג לשלם כ 500 יורו על כרטיס בספינה ולהפליג עם הרכב לארץ.

במידע ואתה צריך עזרה של תושב גרמניה בתהליך חיפוש רכישה והובלה אתה יכול לרשום לי בפרטי.

*מחירי הרכב הם החל מ 988 יורו עבור BMW 315 E21 עד30000 יורו עבור BMW Alpina B 6 2,8l "E21" משופצת כחדשה.

כמוון ניתן למצוא רכבים עוד יותר זולים בכפרים או בפריפריה.

פורסם

תודה לך. :wink:

את המסמך EUR1 המוכר מספק לי במעמד הקנייה? ואיך אני מחשב את המכס שהרכב מגיע ארצה לראות אם זה ישתלם לי כול העסק.

תודה

פורסם

ברכישה אצל דילר , הוא זה שמספק לך EUR1. לגבי בן אדם פרטי אני אשאל את חבר שלי.

לגבי מיסים אז עבור רכבים חדשים זה 121% עד 137 %. לגבי רכב אספנות אני לא יודע.

פורסם

נראה לי ששכחת מהדבר החשוב ביותר, רשיון היבוא. ללא הרשיון בידך(תהליך שלוקח כיום כחודשיים פלוס), תשלם דמי אחסנה והשהיה בנמלי ישראל בעלות שתעלה על מחיר הרכב ותהפוך את כל העסקה לאומללה. מצאת רכב? נסה להתנות את הקניה באיחסון הרכב אצל בעליו - ולאחר הקניה הגש בקשת רשיון יבוא.

ואפרופו E21, גם לי יש חולשה לדגם הזה - ובפרט ל-323I. לפני 17 שנה כמעט וקניתי אחת לבנה, בהרצליה - אך קאפרי 3.0S עשתה לי את זה יותר ולבסוף רכשתי אותה - ולא הצטערתי לרגע, גם אם נותר בלבי מקום ל-323I, שעוד תגיע, מתישהו(היא לא בראש התור :-)).

ל-320/6 מנוע חלק ונעים, בעל צליל נהדר, אך הביצועים לא מבריקים. אם אתה כבר טורח לייבא, לך על ה-323I. לא תצטער.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קבלת רשיון יבוא לא לוקחת חודשיים. תנסה שבועיים. אני לא מדבר במצב שאין לך שום מפרט על הרכב.

מחיר המכס נקבע לפי מחירון קראוס ומצב הרכב, לפי התמונות הרכב לא במצב חדש, ולכן הוא לא יכנס ברמה 2 או 3 לדעתי. מצד שני, אני לא מתחייב לך לכלום.

משלוח מגרמניה לישראל במכולה יעלה כ1500 דולר (אני שילמתי 1700 מארה"ב).

פורסם

בקר טוב

מספר הטלפון שלו הוא 0163/7777002

דרך אגב לצערנו מרבית האנשים אינם דוברי אנגלית אך אם שווה לך נסה אולי ידבר אנגלית

לגבי סגירת עיסקה דרך האתר הזה הסגירה הינה ישירות מול המוכר ולכן גם ניתן לדסקס איתו את המחיר הסופי.

בנוסף לכך על מנת להקל עליך ולחסוך ממך שאלות השתמש במתורגמן של גולל הוא יעזור לך ויתן לך מענה על שאלות ההבנה

ניתן לתרגם ברמה גבהה לאנגלית ולרמה נמוכה יחסית גם לעברית

מנחם

פורסם

בפינה ימנית עליונה קיימת אפשרות לבחירת שפות! גם אנגלית!

רכב שמצאת הוא יד ראשונה עם היסטוריית טיפולים והוא נמצא אצל דילר. תשלח לו מייל מסודר בו תשאל לגבי EUR1 והאם הוא יכול לעזור לך בארגון הובלה.

מחיר קצת גבוה לדעתי.

פורסם

לא יודע, איפה אתם לוקחים כאלה מחירים זולים להובלה! איתי בזמנו אף אחד לא היה מוכן לדבר על פחות מ-1500 יורו!!! אז נכון, שהאוטו לא היה במצב נסיעה, אבל עדיין! וכן, גם אז "שמעתי" על זה, שהמחיר הובלה אמור להיות זול משמעותית- עד, שזה הגיע ל"תכל'ס", ואז פתאום לא מצאתי אף אחד במחירים המדוברים!!! ככה, שתהיה מוכן ל"הפתעות" במחירי ההובלה!

אפרופו- מה זה EUR1? -אני, בשביל רישיון יבוא, הבאתי להם צילומים של הרישיונות של האוטו, וזהו, לא יודע, מה זה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שוב תודה.

המחיר גם היה נראה לי די גבוה כי עם הובלה והכול יצא די יקר העסק.

נראה לי שאני אסתכל בebay אם אמצא שם משהו.

• תוכן חדש...