Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי מועדון החמש,

ביום שני , 21 לדצמבר, בשעה 11:00 בבוקר , תתקיים הרצאה של בני הספל על תחביב האספנות בביה"ס אורט ידין , צריפין .

חברים בעלי רכבים משנות ה -30 עד שנות ה-70 , שמוכנים להגיע ביום זה לאורט , מתבקשים לפנות בדחיפות אל בני בטל' 4513671- 054.

נשמח למספר מתנדבים באירוע בנוסף למציגים .

בברכה,

סמדר - מועדון החמש

טל' 037318818

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

היה נחמד

הרצאה עם המון שיקופיות על המועדון, התחביב ותולדות המכוניות

והיו הדגמות בצורת שני רכבים:

ויליס טנדר 1964 של מתניה הלוי, נהוג בידי גיל ציגלר

פלקון 1969 נהוגה על ידי מרדכי נהרי ורעייתו שהתרגשו מאד מלחזור לסדנא בה שרת מרדכי כשהיה בסדיר (לפני המווווון זמן).

הנערים התנהגו למופת, התעניינו, רצו לקנות את הרכבים ושאלו המון שאלות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

Good thinking - you need the future generation and this is an excellent way to get them interested in classic cars, not just 2001 Citroen Saxo VTi or whatever:lol:, Best, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

בני ידידי!

תודה על ההשקעה וההתמדה!!!

העשייה למען הקהילה הינה מטרה ראויה וחשובה,חשוב לשמר את הקשר עם אורט ידין,כמו גם עם רמת הדסה(שם נבקר בשבת הבאה).

תודה למתניה,גיל ציגלר ולחברנו מורדכי נהרי ורעיתו.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

שלום.

רק למען ההבנה.

ניסתם לחשוב למה ההענות להגיע לתצוגה בצרפין בבית ספר אורט כול כך נמוכה?

רק רמז יש בראשל"צ יש ים מכוניות שיכולות להגיע לתצוגה ולא הגיעו כולל אותי ואני גר 200 מטר מאורט ומכיר את כול המורים אישית כולל את המנהל את רלי ועוד.

חומר למחשבה רבותי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

רק למען ההבנה.

רק רמז יש בראשל"צ יש ים מכוניות שיכולות להגיע לתצוגה ולא הגיעו כולל אותי ואני גר 200 מטר מאורט ומכיר את כול המורים אישית כולל את המנהל את רלי ועוד.

חומר למחשבה רבותי.

בברכה בני ל.

בני ...אתה מדבר ברמזים? זה חדש...
פורסם
שלום.

רק למען ההבנה.

יש ים מכוניות שיכולות להגיע לתצוגה ולא הגיעו כולל אותי ואני גר 200 מטר מאורט ומכיר את כול המורים אישית כולל את המנהל את רלי ועוד.

בברכה בני ל.

בני ...אתה מדבר ברמזים? זה חדש...

יאיר, ממש לא ברמזים.

אחרי שהוא כותב שהמנהל מכיר אותו, אתה מתפלא שלא הוזמן?

המנהל זוכר כנראה איזה פרחח בני היה בזמנו. הוא צריך אותו שוב ... :(

יום נהדר לכולנו

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום.

רק למען ההבנה.

חומר למחשבה רבותי.

בברכה בני ל.

עשינו הכל כדי להביא לידיעת החברים, כולל אותך על דבר האירוע. לא רק בפורום אלא בטלפונים וכו'.

אחת הסיבות שמעט ענו היא כי, מה לעשות, בית הספר פועל בשעות העבודה וסגור ביום ששי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני הספל צודק.

הדבר הובא לידיעת החברים, אך לא פשוט להגיע באמצע היום כאשר צריכים להיות בעבודה באותן שעות.

אמנם היו בעבר תצוגות גדולות יותר באורט ידין, אך אי אפשר לבקש שוב ושוב מאותם חברים פנויים להשתתף,

ומאגר החברים שאינם עובדים אינו בלתי סופי.

לכן בני ל, (למרות שהמנהל פוחד ממך :)), חבל שלא הגעת.

סה"כ הפעילות בביה"ס חשובה מאד הן מההיבט של התלמידים והן מההיבט של תרומת המועדון לקהילה.

מפגשי שישי, טיולים, אירועי גביע נודד, מסיבות וכד' חשובים, אך פעילות כמו זו חשובה לא פחות.

יום טוב

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...