Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל פורד אסקורט 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פורד אסקורט אריקה שנת 1982 מנוע 1.3 CVH דגם

JP

ישנם שתי בעיות חשמליות אני מאמין שהן קשורות , הראשונה מאוורר הרדיאטור לא מקבל פלוס (גם אם מבטלים את הטרמוסוויץ).

הבעיה השנייה היא שהרכב לא מניע אין סטרטר אין תיקתוק אין כלום ( גם לא בכבלים הדרך היחידה להניע היא לגשר עם מברג או משהו בסגנון בין קטבי הסטרטר)

תודה מראש על כל עזרה.

פורסם

לגבי המאורר. קודם כל לבדוק פיוזים.

אם אין פיוז שרוף כניראה שהבעיה משותפת.

צריך לבדוק את מתג ההתנעה.

אם מגיע זרם (לבדוק עם מנורת ביקורת)

צריך לבדוק אם גם יוצא זרם כשפותחים את הסויטש ואם יוצא זרם מיציאת הסטרטר מהסוייטש

בדרך כלל מסומן באותיות ST

אם לא יוצא זרם. הסויטש לא תקין.

אם יוצא זרם צריך להמשיך לחפש לאורך הקו. לעיתים יש ממסר בדרך.

בהצלחה

פורסם

אין פיוזים שרופים נבדקו כולם.

הממסרים עושים רושם שהם עושים את העבודה אך אני חושד שזה לא מספיק הרכב לא הניע כבר כמה חודשים .

אם לא הייה מגיע זרם לסטרטר אז אני לא חושב שהייתי יכול להניע על ידי גישור .

פורסם

בקשר לבעיה הראשונה, הטרמוסוויץ ממתג מינוס אל המאוורר,ולא פלוס כמו שאמרת.

פלוס מגיע קבוע אל המאוורר,דרך חוט בצבע שחור עם פס אדום.

כשהטרמוסוויץ נסגר,חוט בצבע חום עם פס שחור,מספק מינוס למאוורר.

הטרמוסוויץ מקבל מינוס,על ידי חוט בצבע חום,שנמצא בנקודת ריכוז של כמה מינוסים שמחוברים יחד אל שילדת המכונית.

קל לזהות נקודת ריכוז זו,אלה כמה חוטים בצבע חום שמחוברים יחד לשילדה. ויש כמה נקודות ריכוז כאלו באוטו.

אני מציע לך ,לפרק כל נקודת ריכוז כזו,לנקות את מגעי החוטים,ולהחזיר בחזרה ,יחסוך לך הרבה עבודה.

הפלוס למאוורר מגיע דרך מגע 87 בממסר ההצתה ,על ידי חוט בצבע שחור.

לבדוק את הפיוז זה החלק הקל,ולא תהיה לך בעיה.

בהצלחה!!!

פורסם

חום שחור התכוונתה בדקת את מגעי המינוס אין עם זה פירקתי ניקיתי מחלודה והחזרתי.

יש לי שני ממסרים אחד בקופסת הפיוזים והשני קרוב למאוורר . האם אתה ממליץ שאני אחליף את שניהם וזה הגורם לבעיה כי בפעם האחרונה שהנעתי את הרכב הכל עבד .

פורסם

מעגל הסטרטר מתחיל בסוויץ,במגע מספר 50 ,עם חוט בצבע כחול שחור,ומסתיים בסטרטר גם כן במגע שמספרו 50 ,אבל כאן הצבע שונה כיוון שהיה בדרךחיבור לעוד חוט. החוט לא עובר דרך ממסר כלשהו, לפי השרטוט שיש בידי.

צבע החוט שמתחבר לסטרטר למגע מס 50 הוא אדום שחור.

יכול להיות שהחוט יצא ממקומו בסטרטר,או שיש קורוזיה.

אתה יכול לפתוח את הממסרים,ולנקות את המגע שנמצא שם.

יחסוך לך לקנות 2 ממסרים.

בהצלחה!!!

• תוכן חדש...