Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

האם במהלך שיטוט באינטרנט מישהו נתקל בקיטים לגדישת מנוע פינטו 2.0 ליטר, טורבו או סופרצ'רג'ר?

אני רוצה כזה ....

DSCF0160.jpg

DSCF0022.jpg

20090220100960891new ebay 321.jpg

200902201009817613new ebay 319.jpg

turbo.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

למרות שזה מסוכן לתת לכם פרטים כי אני עלול "לקבל בראש" :-D, מאמין שתמצאו פיתרון אצל:

http://www.burtonpower.com/

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אין קיט סופרצ'ארג'ר למנוע פינטו,turbotechnics עשו פעם קיט טורבו למנוע הזה על בסיס קרבורטור אבל אין להשיג יותר את הקיטים האלה וזה גם לא היה חזק מי יודע מה.

יש למצוא סעפות לטורבו בניה עצמית באיכות לא רעה באינטרנט אך זה יקר מידי להביא לארץ ועדיף פשוט ליצר פה. כנ"ל לגבי המנוע kent.

יצא לי לבנות כבר מנוע כזה עם טורבו וזה קל מאוד,פשוט, ואין שום בעיה להשיג חלקים שיעבדו כמו שצריך.

אצלי היתה סעפת פליטה שנבנתה בארץ,טורבו של וולוו c70,אינטרקולר חזית,מערכת הזרקה g60,מזרקים 550 cc ,אטם ראש group a של cosworth,בוכנות וטלטלים של cosworth,קאמשאפט של kent,עוד כל מיני קישקושים,ושורה תחתונה האוטו הוציא בגדישה של 1.8 bar מעל 300 כ"ס בגלגלים! בהשקעה קטנה מאוד יחסית.

ואגב האוטו עבר התעללויות יומיומיות במשך שנה וחצי ללא שום תקלה!

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם

מה לגבי קיט מצערות?

ראיתי כבר מספר מנועי Kent עם הסט-אפ הנ"ל שנוסעים לא רע בכלל.

יש מידע לגבי מצערות בארץ? מישהו יודע להתעסק עם זה כמו שצריך?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

תפנה במייל לבחור בשם אוסקר ג'קסון מחברת "ג'קסון רייסינג".

קיט שכזה בטוח אין לו (של סופרצ'ארג'ר), אבל הוא מתעסק כיום עם מגדשים מסוג "רוטקס".

תבדוק ותקרא קצת עליהם ותבין על איזו פשטות מדובר, כך שאם תשיג ממנו את המגדש - עשית כבר 90% מהעבודה לדעתי.

הוא עובד על הגדשת הונדות (S2000, סיביק) ומיאטות בד"כ, אבל הוא יידע גם לעזור לך "להתאים" קיט בבנייה עצמית, נראה לי לפחות.

שווה ניסיון, בכל מקרה, אתה מוזמן לעדכן (יש לי עוד כמה שמות "יצירתיים" אם זה לא יעבוד, אבל בנייה על בסיס רוטקס היא הכי פשוטה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל סליחה על הטעות,אבל זה היה קיט של janspeed ולא technics.

קניתי פעם קיט כזה ממישהבו בארץ,הקיט יוצר בעיקרון לפורד קפרי 2.0.

הקיט הגיע עם קרבורטור וובר שמיועד לגדישה,ותא גדישה אלומיניום על הקרבורטור,בנוסף היה סעפת פליטה יציקת ברזל עם יציאה מקורית! לווייסטגייט חיצוני!-נחמד.

אני בסופו של דבר השתמשתי רק בסעפת פליטה ומכרתי את הקרבורטור,הבעיה היתה שמעל חצי bar גדישה הקרבורטור לא תפקד טוב אז החלפתי להזרקה.

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם
נראה לי שיש יותר סיכוי שגוגל נתקל בזה מאשר מישהו מכאן...

דווקא בגוגל לא מצאתי הרבה.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• תוכן חדש...