Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) לא מזמן היה כאן דיון (חיפשתי ולא מוצא) מתי אפשר לרשום את הרכב כאספנות .

ברשיון רכב רשום :

"שנת ייצור 1983"

וגם

ת' רשום 13/12/82

2) ברכב יש מנוע נפח 1272 דגם GF בכיוון שיש בעיה כלשהיא בראש מנוע ויכול להיות שיותר מזה . השאלה היא במידה ואכן תיהיה בעיה במנוע האם אפשר להחליף למנוע גדול יותר?

3) מחפש לקנות בקלית אחרונית שמאלית .

4) מחפש לקנות ספר של הרכב.

פורסם

קודם כל תתחדש!

הג'טה היא למעשה גולף עם תחת :lol:

1. הרכב יהיה אספנות רק בינואר 2013

2. לפי דעתי אין בעיה להחליף למנוע 1600

טכנית גם מנועי ה 1800 של אאודי\פולקסוואגן יתאימו רק שאני לא יודע אם זה יהיה חוקי.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בוקר/ שבוע טוב,

מנוע: הג'טה נמכה בארץ בשתי גרסאות: 1300 (שזה מה שיש לך, 55 כ"ס ו- 1272 סמ"ק ליתר דיוק..), וגרסת LS (מרביתן אוטומטיות, 70 כ"ס ו- 1470 סמ"ק). כמו שאמר אסף מעלי - ובצדק - הג'טה היתה למעשה גולף + טוסיק, ולכן ב"יבשת הישנה" לג'טה היו גם מנועי 1600 (הספק שנע בין 75 כ"ס - ועד 110 כ"ס, בגרסה המוזרקת של הגולף gti עד 82'. נפח 1588 סמ"ק) וכן מנוע 1800 (90 כ"ס - 112 ובתיאוריה גם 16v עם 139 כ"ס, נפח 1781 סמ"ק).

לא נראה לי שצרכה להיות בעייה להחליף למנוע גדול יותר (1588/75 או 1781/90) - אבל תקח בחשבון שמנוע חזק יותר מעמיס על הרכב, וייתכן שכדאי יהיה להחליף בוסטר/משאבה מרכזית לגדולים יותר.

רישוי: אם ברשיון הרכב רשום חודש 12 (דצמבר) 82', אזי ביום 01.01.2012 תפנה לך את הבוקר, ותבקר במשרד הרישוי ע"מ לשנות את הסטאטוס של הרכב ל: "אספנות". אם הכל ילך מהר, אז תוכל גם לגשת למשרד רישוי ולקנות לוחית רישוי עם "רכב אספנות".

תהנה :-)

פורסם

האם בהחלפה למנוע יותר גדול אני צריך גם למצוא גיר תואם ו/או עלול להתקל בבעיות עם מכלולים מסביב כמו רדיאטור , אלטרנטור, מזגן בהתקנה מקומית וכו... ?

האם יש בעיה במשרד הרישוי שצריך לדאוג לה מבעוד מועד ?

פורסם

רישוי: אם ברשיון הרכב רשום חודש 12 (דצמבר) 82', אזי ביום 01.01.2012 תפנה לך את הבוקר, ותבקר במשרד הרישוי ע"מ לשנות את הסטאטוס של הרכב ל: "אספנות". אם הכל ילך מהר, אז תוכל גם לגשת למשרד רישוי ולקנות לוחית רישוי עם "רכב אספנות".

אבל כיון שרשום גם "שנת יצור 1983" (וזה מה שקובע...), תצטרך לחכות עד יום ג', 01.01.2013 כדי לרשום את רכבך כ"אספנות"

עודד

פורסם

גולף שתפסה תחת הג'טה הזו....

המנועים הם המנועים של הגולף מאותם שנים,

כר נירחב לשיפורים, שהנפוץ בהם באירופה הוא התאמת מנוע ה-GTI

מיותר לציין שבגלל התוספת שמאחורה חלוקת המשקל ברכב פחות טובה מהגולף הבסיסית

אני הייתי מחדש את המנוע המקורי ומביא אותו למצב מושלם במקום לשים מנוע אחר, ומשמר

את הרכב כמקורי ולא בסיס לרכב משופר, בעצם בכלל הייתי הולך על ג' מסוג אחר...

הג'וליה/ג'וליטה של אלפא....וווווווום ווווווווווווום.....

r221il.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מציע לך לפנות ל-clubgti.co.uk.

למנוע 1.6 תצטרך לשדך גם גיר מתאים, עד כאן אין בעיה. אתה יכול לקחת מנוע וגיר מגולף MK2, ואם אתה הולך על 1.8 אז גם מגולף MK3.

הבעיה היא האגזוז, שיהיה לך קשה למצוא בארץ.

פורסם
לא נראה לי שצרכה להיות בעייה להחליף למנוע גדול יותר (1588/75 או 1781/90)

אסף, ניתן לאשר את ההחלפות הנ"ל באופן חוקי? (לצורך העניין, החלפת מנוע 1600 ב-1800 ב-MK2)

תודה.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

הגטה עברה טסט ונוסעת מעולה

המנוע לא יוחלף .

לכל 4 הצילינדרים קומפרסיה מצוינת.

פירוק מכסה השסתומים ניתן לראות את הבעיה באופן מיידי בקמשאפט בוכנה 4 נאכל בצורה אלכסונית מוזרה .

האם בשביל לפרק את הקאמשפט צריך להרים ראש ?

• תוכן חדש...