Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלי הוא הונדה CB360 משנות ה- 70, אבל היו לדגם הזה גם אותיות, לדוגמא CB360G.

האם יש אתר שאוכל להזין מספר שלדה או מנוע, והוא/הם ידעו את התשובה? האם יבואן הונדה בארץ ידע? המידע הזה חשוב על מנת לדעת בהמשך אילו חלקים להזמין.

פורסם
הכלי הוא הונדה CB360 משנות ה- 70, אבל היו לדגם הזה גם אותיות, לדוגמא CB360G.

האם יש אתר שאוכל להזין מספר שלדה או מנוע, והוא/הם ידעו את התשובה? האם יבואן הונדה בארץ ידע? המידע הזה חשוב על מנת לדעת בהמשך אילו חלקים להזמין.

מיכה - יש אתר - היכנס לגוגל ורשום honda 360 ותקבל את ה-( www.bikez.com/.../honda_cb_360_g_1975

) בהצלחה וחג אורים שמח

מצא משה

פורסם

ממוחה גדול באופנועים בכלל ואופנועי הונדה בפרט, הוא יוני מיוני אופנועים, שגם נימצא פה בפורום

דבר איתו ותימצא תשובה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה ישי, אבל אני חושב שלא הסברתי עצמי טוב: יש אופנוע, יש הונדה ויש CB360 (יש גם שנת ייצור: 1975).

הענין הוא שלדגם ה- CB360 היו (כניראה מדובר ברמות גימור או שינויים במערכת החשמל) כמה תתי דגם שונים: היה CB360F והיו אחרים.

השאלה שלי היא: האם יש אתר או מישהו שידע לתת זיהוי מדויק לדגם, עפ"י מספרי מנוע או שלדה?

שוב תודה.

פורסם
אגב, ישראל לא מצויה ברשימת התפוצה שלהם.

אחפש באירופה..

אתה מדבר על השנים בהם לא היתה נציגות הונדה בארץ ולכן לא מופיע ישראל.

למיטב ידיעתי אנחנו נחשבים לעניין זה אירופה.

אחים לווינסון ייבאו ממרכז ההפצה בבלגיה , או שזה יבוא אישי לחלוטין ואז לך תדע...

רק אם אתה יורד לפרטי פרטים תמצא את ההבדלים בין G ל K ל F וכו ( או שיש שינוי בשילדה - קסטום)

וגם אז רק אתה תדע על ההבדלים האילו.

תחשוב טוב האם רמת הדיקדוק לפרטים שווה את ההשקעה ....

ואני חלילה לא מזלזל בנאנמות למקור , נהפוך הוא , אני לוקה בה קשות :-P

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ענין הדיקדוק לא קשור לעודפי ייקיות... אני פשוט לא רוצה להיות במצב של קבלת צמת חשמל מחו"ל לדוגמא, שלא תתאים בדיוק מפני שהיא לדגם שבו הווסת החשמלי הוא הלא - נכון, ובעקבות זאת הוא יישרף לי (סתם דוגמא מטורללת שעלתה לי בראש, אבל פעם שמעתי משהו דומה :roll:). הבדלים גדולים יותר, כגון בלם דיסק קדמי במקום תוף, אני כמובן אראה בעצמי, אבל הבדל של "האם השילדה היא מינוס בדגם הזה, אבל פלוס באחר" - ממצבים כאלו כדאי להיזהר (שוב דוגמא לא מחייבת).

פורסם

החל משנת 1981 קיים חוק או תקן כלשהו שמחייב שבכל כלי רכב יוטבע קוד שנקרא VIN {Vehicle Identification Number}

אני משער שהקוד הזה היה קיים קודם בטרם נקבעה התקינה.

נסה לאחר את הקוד שלך (אם קיים) ולהזין אותו כאן

אם זה לא עובד, נסה להגיע לאתרים אחרים ע"י חיפוש בגוגל של: Free VIN Check

הצלחת? סבבה!

לא הצלחת?

תתחיל לאתר את מספרי המנוע והשלדה, תבצע עליהם חיפוש בגוגל. אתה עשוי לגלות לא מעט נתונים.

חנוכה שמח ושיהיה בהצלחה

פורסם

מיכה שלום

לאור הניסיון שהיה לנו זה מכבר לי ולחברי,עים האופנועים שלנו CB 360 1974 + CB 350 1969

הגענו למסקנה, שיש צורך להחליף את הווסתים המקוריים, שפשוט לא נתנו מספיק טעינה

גם בסל"ד גבוה, לתשומת ליבך מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
ממוחה גדול באופנועים בכלל ואופנועי הונדה בפרט, הוא יוני מיוני אופנועים, שגם נימצא פה בפורום

דבר איתו ותימצא תשובה! - רן

אכן כך, בעבר יוני טיפול נאמנה בהונדה 360 שהיתה לי,

ואם אני לא טועה זה היה דגם T .

• תוכן חדש...