Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

מה מצב הרכב מבחינת מנוע פח?

האם הוא הולך לעבור שיפוץ בקרוב?

תן לנו קצת פרטים.

:)

ל

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רכב זה לא זז מהמקום במשך 12 שנה ביקשתי מסבא שלי את הרכב כי כואב הלב ואין הרבה מכוניות מהסוג הזה

לפניי כחודשיים הצלחתי להניע אותו וממש שמחתי הרכב צריך לעבור פחחות וצבע הרכב ללא דפיקות או מכות אבל רוב הבעיה היא בגג מבחוץ יש עליו רקבונות וחלודה

המנוע עובד כמו מפלצת V8 5700 סמ"ק

פורסם

כמו שאתם רואים בצד עומד לו עוד אולדסמוביל אומגה לפירוק אני ישאל את סבא שלי אם הוא מוכן למכור חלקים יש לו מוסך ישן עם הרבה חלקים של מכוניות ישנות אני ובן דודי נחפש חלקים ונפרסם במידה ומישהו צריך.

פורסם

כן סבא שלי מבית שאן אולי כבר אתה מכירים את עומרי בן דוד שלי סבא שלי נתן לו את הביואיק ולי אולד

פורסם

אני מבית שאן נכון לסבא שלי הייה גרר יש מאיפה אתה ומה השם המלא שלך אני ישאל אותו עם הוא זוכר

פורסם
אני מבית שאן נכון לסבא שלי הייה גרר יש מאיפה אתה ומה השם המלא שלך אני ישאל אותו עם הוא זוכר

הוא לא יזכור אותי כי לא עבדתי הרבה .אתה הזכרת לי נשכחות ועכשיו בא לי את פלאפל ברששת עכשיו אני רעב

פורסם

מישהו יכול לתת לי טיפ איך לנקות את הדשבורד תראו בתמונה יש עליו שחור כמו דבק אמרו לי שזה מהשמש

פורסם

שלום

יש לי פונטיאק להמאנס 1973 הרכבים יחסית דומים בשנים האלה חלקים של הפונטיאק והאולדסמוביל זהיים אם יש לך משהו נשמח להתעדכן.

• תוכן חדש...