Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ששת קוראיי השרשור של הוצאת הלמברטה מהחול, מוזמנים להכנס לכאן, לסיפור חדש. סיפור אשר עדיין לא קרה, סיפור אשר עדיין לא נכתב. סיפור עם עליות ומורדות, אכזבות, רגעי אושר, עבודה פיזית, והחשוב מכל - סיפור אהבה. אהבת כלי הרכב הדו גלגלי, אשר נקרא שמו בישראל (ולא רק בישראל) למברטה.

לאחר שהסתיים הפרוייקט של הוצאת הלמברטה מהחול, והבאתה למצב סביר פחות או יותר, התפנה זמן.

לקחתי הפסקה די ארוכה של מספר חודשים, וכעת אני עובר אל הפרוייקט הבא.

הוצאת הלמברטה מהמחסן...

הלמברטה הזאת הגיעה למחסן שלי כתרומה מחבר הפורום היקר ILANLIN, לטובת חלקים ללמברטה שיצאה מהחול. לאחר שהצלחתי למצוא את הבעלים של הלמברטה הזאת, עשינו העברת בעלות, והיום הלמברטה הזאת רשומה על שמי.

אין הרבה חלקים של למברטה הנמצאים על השילדה הזאת, ומכאן שהשיפוץ הולך להיות הרבה יותר ארוך, ועלותו עמודת להיות הרבה יותר גבוהה (דבר אשר יעכב את השיפוץ, באופן משמעותי).

מה שמייחד את הלמברטה הזאת הוא שברשיון שלה היא מופיעה עם סירה, אך הסירה אינה קיימת, אלא רק החיבורים שלה המרותכים לשילדה (וגם הם חלודים מאוד...).

איסוף החלקים החל, כאשר אמש הגיע לביתי ישי, מצוייד בשלד נטול רשיונות של מה שהיה פעם למברטה.

לאחר שתיית כוס תה (עם עוגיות, מעשה ידי אשתי להתפאר), התפנינו להכניס את השלד למחסן.

הסתבר כי במיכל הדלק עדיין היה דלק, ולאחר נסיונות כושלים לרוקן אותו (ברז הדלק לא ממש עובד כראוי, ולפרק אותו בחושך זה קצת מסובך), הוחלט על הכנסת השלד למחסן. בנוסף, התברר כי ישנו חור במיכל הדלק, כך שבטלטולים נשפך הדלק מהחור. השלד הוכנס אחר כבוד למחסן, וכל הבית התמלא בריח של דלק.

הכסף החליף ידיים, וישי נסע לדרכו מצוייד בשקית עוגיות.

הבוקר, על מנת להמעיט בריח הדלק בבית (עקב טרוניות מוצדקות לחלוטין של דרי הבית), החלטתי על פירוק מיכל הדלק, ריקונו, ואיוורור של המחסן.

קמתי השכם בבוקר (הרי מי יכול לישון בתחנת דלק), עוד לפני הילדים, וירדתי לפרק את מיכל הדלק.

לא חשבתי שזה עשוי להיות כל כך כייף לחזור ולפרק למברטה.... תענוג אמיתי...

החוויות מהשיפוץ הקודם חזרו... ההנאה... הכייף... הרצון להתקדם... המחשבות על מה שיהיה.... הדחקת רגעי השפל מהשיפוץ הקודם.... כייף, כייף, כייף.

פתחתי את החלון של המחסן, הדלקתי את המאוורר, פירקתי את מיכל הדלק מהלברטה ושפכתי מתוכו את הדלק. לאחר מכן, שבתי למחסן לטובת ניקוי הרצפה והקרטונים שעליה משאריות הדלק, וכרגע אני עדיין מרגיש כמו מתדלק.

בדקתי האם המנוע מסתובב, וראיתי במו עיני את הבוכנה עולה ויורדת, דבר אשר בהחלט נתן הרגשה טובה, הרי לא היה לי ברור האם המנוע אשר הגיע על השלד מסתובב או לא, ולאחר שהבהרתי לעצמי כי הוא מסתווב , זאת כבר נקודת פתיחה יותר טובה ממה שיש לי...

אין לי ספק כי השיפוץ הזה ייקח הרבה יותר זמן מהשיפוץ הקודם (להערכתי בין שנה וחצי לשנתיים וחצי), גם בגלל שהכל יתנהל בעצלתיים, וגם כי חסרים כל כך הרבה חלקים, וגם אלו שישנם לא נמצאים במצב טוב.

נכון לעכשיו קשה לי להגיד כי התחלתי באמת בשיפוץ, אבל עשיתי צעד משמעותי באיסוף החלקים.

כל היודע דבר על הימצאות חלקים ללמברטה (או על למברטה לחלקים), כמו גם סירה ללמברטה, יותר ממוזמן לפנות אליי.

לשאלה אילו חלקים חסרים לי, התשובה היא הכל!!

בשלב זה אני לא חושב שאעבוד על הלמברטה יותר מידי, אך בהחלט אמשיך לאסוף חלקים, והפעם ביתר אינטנסיביות.

תמונות יעלו בהמשך...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כיף לקרא.

שיהיה בהצלחה עם הפרוייקט, תהיה בטוח שאני אעקוב אחרי השרשור כדי להתעדכן בתוצאות ובהתקדמות של הפרוייקט.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יישר כח ,

בהצלחה בשיפוץ השני ,

שתף אותנו כי כיף לקרוא ובמיוחד כיף על כי תעלה

עוד כלי נחמד לכביש , אפילו שייקח זמן .

בהצלחה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

יוני בהצלחה.

ישנו יריד חלפים בספטמבר באימולה (איטליה) שנקרא "Mostra Scambio", תמצא שם הכל, כולל הכל, אל תפספס אותו, תגיע לשם עם מזוודה ענקית :lol:.

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קצת תמונות של איך הכל התחיל לפני שנה ומשהו, עת לקחתי אותה לטובת חלקים...

הכל בכלל התחיל, כשנסעתי לתומי עם הלמברטה הזאת חזרה לירושלים.

בדרך, עצר אותי שוטר. הייתי משוכנע כי הוא מצא איזה משהו לא תקין ברכב בו נסעתי (רכב של חבר עם עגלה). אז התברר לי כי הוא בכלל רוצה לבדוק האם הלמברטה הזאת לא גנובה.

רגעי חרדה קשים עברו עליי באותן הדקות, הרי במידה והלמברטה שקיבלתי גנובה, אני בצרות צרורות.

למזלי הטוב, התברר כי הלמברטה הזאת אינה גנובה, אך באותו הרגע החלטתי כי אעשה הכל ע"מ לאתר את הבעלים שלה, ולהעביר אותה על שמי.

הסתבר כי הבעלים של הלמברטה גרים כ- 100 מטר בקו אווירי מהורי, ולאחר דין ודברים קצר, הועברה הלמברטה על שמי.

כך זה נראה אז:

Picture 11505.jpg

Picture 11507.jpg

Picture 11508.jpg

Picture 11509.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

די מזכיר לי את הסיפר של סבתא ננה, על בחור שמצא כפתור מפואר ותפר לו חליפה

לתיפארת...

המון בהצלחה, ויצאתם צנונים אתה וישי שלא התקשרתם!!!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני רואה כאן בעיה: אתה מבקש מאנשים שיעזרו לך למצוא חלקים ללמברטה, שזה לגיטימי ומקובל. הבעיה היא שמשום מקום תצוץ עוד שילדה של למברטה לפירוק, ואם לשפוט מהתנהלותך עד כה, אתה כמובן לא תחמיץ את ההזדמנות לשפץ גם אותה, וככה אתה נכנס למעין מעגל קסמים שכזה.

בהצלחה, חביבי. הלוואי שלעולם לא תחלים מהמחלה הזאת :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...