Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ המרצדס 73, דרוש מכונאי !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כ-3 שנים מחוץ לתחום וכנראה שמזל שלא מכרתי את המרצדס אני מאוד רוצה לשפץ את המרצדס 280 SE מי שכבר מכיר אז היום היא לא במצב כזה, הייתי רוצה המלצות על מכונאי טוב שמכיר כאלה מכוניות לא שוחט ובבקשה לא להמליץ לי על מזרחי(למרות שהוא טוב ואמין). תודה למשיבים

תמונה0159.jpg

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

באשדוד יש מוסך מורשה של טויוטה ''ראלקס''

למנהל המוסך קוראים במקרה אלכס...

יש לו כמה רכבי אספנות ישנים מאוד כמו מרצדסים, יאגאורים ואלפה כולן במצב מעולה וכולן שלו

תפנה אליו אולי הוא יוכל לעזור לך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מוסך מרצדס טוב ולא שוחט...

אז ככה. יש את אדמונד מרח' ישראל מסלנט, הוא עצמו די בסדר המוסך ככה ככה, ובפעם האחרונה שביקרתי אצלו גם המחירים לא היו מי יודע מה זולים.

יש הרבה מוסכים אחרים קצת טובים יותר וקצת פחות, לעניות דעתי אף אחד לא מצטיין ממש חוץ מראובן מ"מרכז איילון". אין ולא תהיה מחלוקת עם אף אחד על המקצועיות המדהימה שלו מהדגמים הישנים ביותר עד לחדישים ביותר. המחירים שלו הוגנים ביותר, במיוחד ללקוחות קבועים, ואם תשווה אותם למחירים של מוסכי מרצדס שלוקחים לפי שעתון, הם אפילו זולים בהחלט.

במרצדס שלי ובפורשה אף אחד לא נוגע חוץ ממנו (שתיהן אספנות)

חוץ ממנו יש מכונאי מדהים עם ידע מקיף מאוד במרצדס וצורת עבודה מהיסודיות והשיטתיות שהכרתי שאני סומך עליו במאה אחוז, והוא לא יקר. הבעיה היא שמאחר ויש לו כמה דברים במוסך הוא לא תמיד שש לקבל עבודות חדשות, ולכן אני לא שולח אליו אף אחד לפני שאני בודק איתו, שלא יתעצבן עליי...אם תרצה תאר לי את מה אתה רוצה לעשות ואני אשדך בינכם.

ולידיעה כללית: אם יש איזו בעיית מנוע או גיר, ל 116 יש בעיקר מנועים כאלה יש בטונות באי ביי במחירים מצחיקים, רק למקרה שחשבת על משהו דומה לאוברול.

בהצלחה ואם תצטרך משהו אתה מוזמן ליצור קשר

איתן

פורסם

ללא ספק ובמיוחד שאתה גר בקריות-מוסך שמטפל ברכבי מרצדס בלבד-אנואר בכפר יאסיף בצמוד למוסך יש לו חנות לחלקי חילוף,אני מגיע אליו מראשל"צ לטיפולים בגלל זמינות חלקי החילוף ובעיקר בגלל המקצועיות והאמינות!

מספר הטלפון:04-9965955

מסור ד"ש מאלי!

פורסם

תודה רבה, שמעתי עליו בעבר ואני חושב שאצור איתו קשר. איך הוא במחירים?

פורסם

לא מחפש זול. אני גם לא מאמין בעבודה זולה, אבל יש מכונאי הוגן וסביר וטוב, ויש מכונאים שחושבים שהם מנתחים.

• תוכן חדש...