Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חבר הנוהג בפונטו קבריולט 1995 נוסע השבוע לרומא ומחפש המלצה לחנות לרכישת גג סקאי חדש.

אשמח להפנייות ממי שמכיר.

בתודה

אורן.

פורסם

יש בפירוקיה מול גבעת ברנר פונטו קבריולט (רואים מהכביש)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
תנסה אצל "ז'ק מיראז'" בתל אביב , בעבר התקנתי אצלו גג חדש לפונטו קבריולט שהייתה לי...

שלא תעיז. הבן אדם גנב בן גנב. מניסיון אישי.

ייקח לך פי 5-6 ממה שעולה בחו"ל ועוד ידרוש כסף על התאמת ברגים.

אני לא אשכח איך לפני כמה שנים באתי אליו עם רובר קבריולט, עם גג שקניתי באנגליה. כל מה שהיה עליו לעשות זה להרכיב אותו. רכב בן 5 שנים. מה כבר יכול להיות חשבתי ? יעלה 1000 ? 2000 ש"ח. מקסימום. רק הרכבה.

אז ככה..הוא לא נתן לי להיות בזמן ההרכבה, פשוט סילק אותי בטענה שזה מפריע לו להתרכז. שמתי את האוטו ב 12 בצהריים, ב 3 כבר החנות היתה סגורה. באתי למחרת. הוא טען שהוא עבד עד 6. פשוט שקרן.

מסתבר שהחליף בלי הסכמתי את הבידוד האמצעי בעוד איזה 2000 ש"ח ועבודה ובלה בלה בלה.. וואה..כן... הוא היה צריך להתאים ברגים !!! אתם קולטים ? אפשר לחשוב, אז הוא התאים כמה ברגים ושייבות. מסכן. וכל התענוג הזה עלה לי איזה 5000-6000 ש"ח. פשוט רתחתי מזעם ונשבעתי שאני אספר את הסיפור הזה לכל מי שיזכיר את השם הזה שוב. ורגלי לא תדרוך שם לעולם.

אז תעשו לעצמכם טובה - תתרחקו ממנו. שמעו עצה מבעל ניסיון.

רביב

פורסם

תיכנס לאתר המכוניות הפתוחות- |RODSTR.CO.IL יש קישוריות לאתרים שמוכרים גגות,זה לא אמור להיות יקר מדיי....

להרכיב- בטח לא אצל זאק מיראג', מומלץ איגור-מאוד מומלץ!!!!! (שאספר על ז'אק או שמספיק מה שהקודם סיפר?)

לעניין גג וניל, למה? למה וניל אם אפשר מבד? כמו של BMW וכמו של המיאטה החדשה, וכמובן כמו המגאן שלי..... הבד שורד שנים רבות יותר ודורש תחזוקה קלה בהרבה....

בהצלחה

פורסם
לעניין גג וניל, למה? למה וניל אם אפשר מבד? כמו של BMW וכמו של המיאטה החדשה, וכמובן כמו המגאן שלי..... הבד שורד שנים רבות יותר ודורש תחזוקה קלה בהרבה....

ויניל, לא וניל. Vinyl. אפשר להוסף שבד נראה יותר טוב, אבל בד גם עולה יותר.

:turn-l:
פורסם
תיכנס לאתר המכוניות הפתוחות- |RODSTR.CO.IL יש קישוריות לאתרים שמוכרים גגות,זה לא אמור להיות יקר מדיי....

להרכיב- בטח לא אצל זאק מיראג', מומלץ איגור-מאוד מומלץ!!!!! (שאספר על ז'אק או שמספיק מה שהקודם סיפר?)

בהצלחה

מגאן קבריו - תודה על הטיפ

אשמח לקבל פרטים על איגור - איך יוצרים קשר ומיקום.

אורן

פורסם

אני תפרתי גג ל 304 קבריולט לפני כשנתיים

המחיר היה פחות מ 2500 שח כולל הרכבה ועבודה מדהימה

מדובר ברפד בחיפה

אם רלוונטי אברר פרטי קשר .

פורסם

עד כמה שידוע לי רק איציק אני חושב נשאר ברון-קאר הרצליה ואיגור עבר לחולון לעסק חדש בשם רטרו-קאר.

בהצלחה וחג שמח

פורסם
עד כמה שידוע לי רק איציק אני חושב נשאר ברון-קאר הרצליה ואיגור עבר לחולון לעסק חדש בשם רטרו-קאר.

בהצלחה וחג שמח

תודה!

המחירים של רון קאר קצת גבוהים בהתחשב בשווי הפונטו..

מישהו יכול לכוון אותי לרטרו-קאר? טלפון או מיקום?

זה יכול לעניין גם את החבר עם הפונטו (שהיתה שלי) וגם אותי. הנסיון הראשון שלי עם קבריולט כבש אותי (ואגב גם את הבנות שלי) והפונטו הוחלפה בזריזות ב - MG VVC (רק שעכשיו הן נוסעות בתורות...:lol:)

אגב, מישהו ניסה פעם לחדש צבע שחור של גג בד? אולי עם צבעי טכסטיל? בפורום MG באנגליה המליצו על משחת נעליים נוזלית - נסיתי לחדש קטע קטן - התוצאה לא היתה מרשימה, לפחות במצב הדהייה של הגג שלי.

תודה

אורן

• תוכן חדש...