Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מזהה ?

חן פרחי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ISO RIVOLTA S4 .

תשובה נכונה.

זו ה ISO S4 שכונתה גם ISO FIDIA, מכונית סאלון גדולה בעיצובו של ג'יוג'יארו שיוצרה בין השנים 67' ל 75' ונועדה להתחרות במאזרטי קוואטרפורטה.

פנים המכונית היה מהודר ומפואר, וכמו במאזרטי כלל ציוד מותרות חשמלי, עור ועץ.

ל S4 כלשאר מכוניות ISO (למעט האיזטה..) היו מיכללי הנעה אמריקאיים שכללו מנועי V8 מתוצרת פורד או GM.

מנוע הפורד היה בנפח 5.4 ואילו השברולט 5.8.

הגיר היה ידני מתוצרת ZF או אוטומטי של פורד.

הביצועים, כצפוי, היו מצויינים, ולמעשה כל מכוניות ISO שילבו מנועים אמריקאיים חזקים ואמינים בשלדות ומיתלים איטלקיים, מה שיצר מכוניות מעניינות מאד.

ה FIDIA לא זכתה להצלחה גדולה, וב 8 שנות ייצורה הורכבו סה"כ 192 מכוניות.

הכישלון נבע בעיקר ממחיר גבוה מאד ומפלח שוק מאד מצומצם אליו כוונה המכונית.

ניזכרתי ב FIDIA היום מאחר ושמעתי ברדיו שיר של ג'ון לנון, שהיה הבעלים של המכונית השנייה שיוצרה ע"י ISO והראשונה בעלת הגה ימני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום.

חן אני כועס!!!

כמה פעמים ביקשתי ממך לא להראות לכולם את שתי המטוסים שלי ועוד בחניה הפרטית שלי את התמונות של המכוניות שלי תתביש לך לא מאמין לך יותר!!!

בני ל.:evil:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...