Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה כמה תמונות מהמפגש הראשון של מועדון הקרמן גיאה הישראלי, שנערך 19/3/2004, בכפר רות.

האוטו הלבן הוא קבריולט משנת 1970, האדום הוא קופה משנת 1967, והדגם 34 האדום הוא האוטו שלי, משנת 1969.

mini-IM000741.JPG

mini-IM000742.JPG

mini-IM000750.JPG

mini-IM000752.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
נראה לי שאתם צריכים ללכת על מגרש גדול יותר, שלא יהיה צפוף :wink:

סתם סתם, המכוניות נראות טוב !

תודה.

זאת אכן התחלה צנועה. עם זאת, צריך לציין שהגיעו יותר בעלי מכוניות ממכוניות, כי לא לכל אחד יש קרמן גיאה במצב נסיעה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תודה.

זאת אכן התחלה צנועה. עם זאת, צריך לציין שהגיעו יותר בעלי מכוניות ממכוניות, כי לא לכל אחד יש קרמן גיאה במצב נסיעה.

מזה אני יכול להבין ששלך כבר נוסעת :?:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

מצטרף לשאלה.

אם אני זוכר נכון, היה כאן איזה דיון ממש לא מזמן בענין טסטים ואישור מעבדה....אהמ....דניאל?

(או שאולי בתמונה זה type 34 אוטומטית אחרת?)

:wink:

נמרוד

פורסם

תודה.

מצטרף לשאלה.

אם אני זוכר נכון, היה כאן איזה דיון ממש לא מזמן בענין טסטים ואישור מעבדה....אהמ....דניאל?

(או שאולי בתמונה זה type 34 אוטומטית אחרת?)

:wink:

נמרוד

כן, זהו האוטו שלי, ולא אין לו עדיין טסט. בתור מנהל המועדון קבעתי שהפגישה תהיה ממש על-יד הבית שלי, כדי שהאוטו שלי יוכל להשתתף 8)8)

אני במיוחד רציתי לשמוע את דעתם של החברים האם האוטו שלי יוכל לעבור טסט כמו שהוא. מכיוון שהקונצנזוס הוא שכן, אז נעשה משהו בעניין בקרוב.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...