Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום חלון אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה זמן שמתי לב שיש רטיבות בתא המטען ולכן ערכתי בדיקה כדי לגלות מהיכן נכנסים המים.

לצערי שמתי לב שהמים נכנסים מהחיבור של החלון לגוף הרכב - כלומר המים נכנסים אל מתחת לניקלים שסובבים את החלון האחורי וכנראה כתוצאה מאיטום ישן או חלודה חודרים פנימה.

הבנתי שבשום אופן אסור לבצע אטימה עם סיליקון והמליצו לי לאטום עם חומר שנרא "בוסטיק" (?)

הלכתי לזגג כדי לבקש ממנו לבצע את האיטום מכיוון שלא מצאתי את החומר הזה והוא מצידו אמר שסתם לבצע אטימה עם "בוסטיק" לא יעזור אלה כדאי להוריד את החלון האחורי, לנקות טוב טוב - לטפל בחלודה ואז להדביק ולאטום כמו שצריך...תענוג קצת יקר..משהו כמו 600 שח לא כולל טיפולי חלודה אם יהיו...

אני חשבתי לפרק את הניקלים בעצמי להשיג "בוסטיק" ולבצע אטימה. יפתור את הבעיה - אחלה. אם לא ללכת לזגג כמוצא אחרון.

מה דעתכם?

אה, ואיפה ניתן להשיג "בוסטיק"? :?

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

הזגג צודק, השאלה אם אתה רוצה לפתור את הבעיה או להעלים אותה זמנית.

במידה והתשובה לאפשרות השניה חיובית תוכל להשיג חומר אטימה בכל חנות ציוד טכני למוסכים וכד'.

לתשובה ספציפית יותר פרט באיזה איזור בארץ אתה נמצא.

פורסם

ברור שאני מעדיף את הדרך היסודית אני פשוט פוחד שהחלון יסדק כשהוא יפרק אותו :(

אני נמצא ברעננה..

פורסם

כשהזגג (שזו העבודה שלו) יוריד את השמשה אתה מפחד שהיא תיסדק , אבל כשאתה תדחוף מלמעלה חומר זה יתקן?

אם אתה אוטם בכזו חאפריות - באמת - דחוף כבר סיליקון מלמעלה - זה לא משנה - גם ככה מבפנים הכל ירקב ותצתרך לשלם הרבה יותר אח"כ לתיקון.

חסכת עכשיו - תשלם בריבית אח"כ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כשהזגג (שזו העבודה שלו) יוריד את השמשה אתה מפחד שהיא תיסדק , אבל כשאתה תדחוף מלמעלה חומר זה יתקן?

אם אתה אוטם בכזו חאפריות - באמת - דחוף כבר סיליקון מלמעלה - זה לא משנה - גם ככה מבפנים הכל ירקב ותצתרך לשלם הרבה יותר אח"כ לתיקון.

חסכת עכשיו - תשלם בריבית אח"כ.

ליביו

קודם כל, זה ש"זאת העבודה שלו" לא הופך אותו אוטומטית למקצוען בטח כשלא מדובר במאזדה...יש לי כבר ניסיון מר עם אנשים "מקצוענים" שחושבים שיודעים הכל.

אני בעד עבודה יסודית אתה פשוט צריך להבין ששמשה כזאת - אם נסדקת, לא ניתן להשיג בכזאת קלות ולכן אני שוקל את צעדי.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה...אף אחד מבעלי המקצוע לא לוקח אחריות על סדק או שבר שיגרם כתוצאה מפירוק השמשה...אחרת לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

אתה מדבר שטויות. זגג שישבור לך חלון יפנק אותך בחלון חדש. מה גם שלבחור כ"כ מלומד כמוך יש ביטוח שמשות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הרכב המדובר - פורשה 928.

אף זגג לא יקח אחריות, ובצדק, על חלון שעלות השגת חדש עלולה להגיע לאלפי שקלים, שלא לדבר על כאב הראש בלהשיגו.

כמו שיוני ציין, זו לא בדיוק מאזדה, לטוב ולרע.

ודעתי האישית - אין ברירה, צריך לתקן כמו שצריך, גם אם יש כאן סיכון לשמשה.

ממליץ לקחת את הזגג הכי טוב שתמצא, לצאת מהמיטה ברגל ימין, להחביא שום באוטו ולתת 20 ש"ח לקבצן הראשון שתפגוש בצומת...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מה אתה אומר...פששש...לכמה זגגים הלכת בדיוק שאתה כל כך נחרץ?

בבקשה, תמצא לי זגג שמוכן לתת אחריות על פירוק שימשה והחזרתה למקומה...אין זגג שיתן אחריות על כך מכיוון שלמצוא שמשה חלופית לאחר שישבור או יסדוק את השמשה הנוכחית יהיה בשבילו כמעט בלתי אפשרי ויעלה הון...כי זאת לא שמשה שאפשר למצוא בכל פינה.

הייתי אצל כמה וכמה זגגים וכולם אמרו את אותו הדבר: "אין אחריות על שבר או סדק אבל אל תדאג, מנסיוני זה לא ישבר..."

ביטוח שמשות מאוד יקר - כבר עדיף לקנות שמשה אם נשברה והרוב המוחלט של חברות הביטוח כלל לא מאפשר ביטוח שמשות לרכב בן 30 שנה...מענין למה...

לא רוצה להיגרר לויכוחים סתמיים ובטח לא כשגם מתחילות עקיצות.

פורסם
הרכב המדובר - פורשה 928.

אף זגג לא יקח אחריות, ובצדק, על חלון שעלות השגת חדש עלולה להגיע לאלפי שקלים, שלא לדבר על כאב הראש בלהשיגו.

כמו שיוני ציין, זו לא בדיוק מאזדה, לטוב ולרע.

ודעתי האישית - אין ברירה, צריך לתקן כמו שצריך, גם אם יש כאן סיכון לשמשה.

ממליץ לקחת את הזגג הכי טוב שתמצא, לצאת מהמיטה ברגל ימין, להחביא שום באוטו ולתת 20 ש"ח לקבצן הראשון שתפגוש בצומת...

שי

תודה שי, זה כנראה מה שאני אעשה.

תפילה קטנה, רגל ימין, נדבה ונקווה לטוב :wink:

פורסם

אני לא מבין מה אתה עושה עניין,ישבר תזמין חדש ביג דיל, מה עדיף חוות חלודות שנראת כמו 928.

יותר מיזה אם אני הייתי במקומך מגלה שיש חלודות בכלל הייתי מפשיט את הרכב משפץ אותו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...