Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרבה הצער, ישנם לא מעט אנשים שעבורם סטודיבייקר מתחיל ונגמר בלארק, כי זה מה שהיה כאן...

לאורך השנים הציגה סטודיבייקר מגוון מכוניות, שחלקן שוה בחינה מדוקדקת של כל חובב אמריקאיות ישנות. הצ'מפיון 39', ההוק 53' והאוונטי של 1963 היו אולי ההיילייטס, אך היו גם אחרות. אני מאד אוהב, למשל, את דגמי אף הקליע של 1950-1, בעלי העיצוב המעניין ומנוע ה-V8 החדש בדגמי קומנדר.

על אף שלא מדובר בגרסת הסטרלייט בעלת החלון האחורי העגול, אלא בסדאן 2 דלתות(צ'מפיון עם 6 ציל', 2.8 ליטר, 85 כ"ס וביצועים של צב), המצב הכללי, הצבע והאיבזור תפס לי את העין. תהנו.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SHOW-QUALITY-1951-CHAMPION-WITH-AUTOMATIC-TRANSMISSION_W0QQitemZ250541594028QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item3a557155ac

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בוקר טוב

אני בעליו הגאה של לארק 63

למה צער היו כאן ועדין קיימות מספר סטודיבקרים שאינן לארק

1)סטודיביקר גולדן הווק 57 משתפץ לו אי שם במרכז הארץ.

2)סטודיביקר 37 אני חושב בראשון לציון נוסע.

3)סטודיבייקר קומנדר 47 משתפץ אצל חברי בצפון.

4)סטודיבייקר צמפיון 53 נמצאת באחד המוסכים בחיפה שייכת לחבר מועדון וותיק.

יש לי חבר בארהב שייש לו 20 מכוניות סטודיבייקר,בינהן לארקים,קומנדרים,הווק,פאוור הווק ןגם 2 פאקארדים קאליפר 57-59

עופר בן צבי

פורסם

כמעריץ מושבע של המעצבים Raymond Loewi & Virgil Exner לא יכול שלא להיות מוקסם מן היצירות שלהם בסטודבייקר.

אספר לכם שיש בצ'ילה אספן סטודבייקרים אשר אסף את כל דגם הפירמה שידע על קיומם ברחבי המדינה הנידחת והציל אותם מהשמדה.

בטיול בדרום אמריקה הצלחתי להגיע למוזיאון הקרוי Museo Moncopulli היחיד מסוגו בכל היבשת הדרומית.

מוזמנים לראות את התרשמותי בקישורים המצורפים. מקוה שתיהנו כמו שאני נהניתי!

תמונות: #http://picasaweb.google.com/ShmulikTT/StudebakerChile

P1000310.JPG

שמוליק

Citroen Mehari 1970

• תוכן חדש...