Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לארק נוסעת לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול שוב הגיע הרגע להביא את הלארק למכונאי שמטפל ברכב מאז היותו חדש על מנת להעבירו טסט חצי לא לא טסט שנתי,אמרתי למכונאי מראש שזה טסט לשנה הוא אמר לי שאבוא לבקר כי קשה לו שאני בא רק שאני צריך אותו ,האם גם לכם/ן קורא הרבה פעמים או שזה קורה רק לי שרואים (אני חשבתי כל פעם שזה בגללי)את הלארק 63 הזה שבאמת נראה לא רע בכלל שוב פעם בגללי ובפרט במי שמטפל בו כל השנים אבי שיזכה לחיים ארוכים ובריאים שקנה אותה אחת האחרונות שהיו מהמודל הזה ושאני לתומי חשבתי שהביא אותה שהדש בורד האדום הוא סוכריה על מקל כמעט נשברו לי השיניים  שניסיתי לנשוך אותו שהיתי תינוק,ולמה שכתבתי קודם .הלארק במשפחה מ64 .

זה קורא רק לי?או שלכם גם כבר קרו לנו מקרים שאבי נסע על הרכב וברמזור מישו התקרב לרכב ונישק את המכסה מנוע,או שפעם שוטר עצר אותי בדרך למיפגש אחד ולאחר בדיקה ביקש סיבוב כי היה לו כזה,רק היום ראיתי את הבחור שקנה את הלארק שהיתה של מורדכי איש שלום 610500 מספר הרישוי זכרתי אותה עת עמדה בבית הכרם לבנה ובוהקת הינו מגיעים למישפחה עם הלארק שלנו ישובים בתוכה הבחור מאוד הצטער שמכר את הרכב בשנות ה70 המאוחרות,אז הלארק עוברת את ההכנות למבחן השנתי ומקוה שיעבור הכל בשלום ושניפגש בשמחות.

עופר בן צבי

פורסם

אותי יותר מעניין מה אתה ובעלים אחרים של לארק עושים עם המידע שיש אצל אלי שיטרית חלפים חדשים :?

מי יציל אותם ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הבוקר הלכתי רגלית למוסך הרכב עמד בחוץ ממתין לנסיעתו לטסט,המכונאי יצא לטסט וחזר כעבור 40 דקות,הרכב נכשל על בלימה גלגל ימני לא עוצר טוב,הרכב הורם על הליפט והגלגל פורק משאבת אופן תפוסה כמו כן נשלחו לשיפוץ סנדלי בלימה,יש לי משאבה כזו במחסן אמרתי והלכתי מרחק 6 קילומטר לביתי רגלית,הבאתי כבר 2 משאבות אופן אלו מתאימות אך אולי נחליף כבר צינורות למשאבות אופן,גם כאלו יש לי אמרתי שוב הליכה הלוך חזור באויר נעים ,הצינורות שהבאתי ארוכים מידי אפשר ואינם מתאימים,שעת ערב הגיעה וחזרתי לביתי אך לא לפני שערכתי בדיקה יסודית במחסן ומצאתי סוף סוף צינורות בלימה תואמים,מחר אביאם למכונאי ואני מקווה שהלארק תעבור את הטסט ואהנה לנהוג אותה בבטחה למיפגשים ארועים וטיולים.

עופר בן צבי

פורסם
הבוקר הלכתי רגלית למוסך הרכב עמד בחוץ ממתין לנסיעתו לטסט,המכונאי יצא לטסט וחזר כעבור 40 דקות,הרכב נכשל על בלימה גלגל ימני לא עוצר טוב,הרכב הורם על הליפט והגלגל פורק משאבת אופן תפוסה כמו כן נשלחו לשיפוץ סנדלי בלימה,יש לי משאבה כזו במחסן אמרתי והלכתי מרחק 6 קילומטר לביתי רגלית,הבאתי כבר 2 משאבות אופן אלו מתאימות אך אולי נחליף כבר צינורות למשאבות אופן,גם כאלו יש לי אמרתי שוב הליכה הלוך חזור באויר נעים ,הצינורות שהבאתי ארוכים מידי אפשר ואינם מתאימים,שעת ערב הגיעה וחזרתי לביתי אך לא לפני שערכתי בדיקה יסודית במחסן ומצאתי סוף סוף צינורות בלימה תואמים,מחר אביאם למכונאי ואני מקווה שהלארק תעבור את הטסט ואהנה לנהוג אותה בבטחה למיפגשים ארועים וטיולים.

קודם כל בהצלחה בטסט הבא !!

ב. לא מבין את המכונאי שלך .

מדוע לא בדק את המשאבה טרם הנסיעה לטסט ?

כך היה יכול למנוע את כשלונו של הרכב בגלל משאבה תפוסה .

בעיה כזו ניתנת לאיתור בקלות במוסך .

אנא , בעקבות שינוי התקנה של טסט אחד בשנה יש לבדוק היטב את הרכב לפני גישתו לטסט

על מנת שיגיע מוכן ויעבור בבדיקה הראשונה .

נשמור על כלי הרכב שלנו טוב יותר .

כך נשמור על תדמית טובה יותר .

משאבות אכן נתפסות היות ואנו לא מרבים לנסוע עם הרכבים , מצד שני ייתכנו גם נזילות או "הזעת יתר" .

אל תשקעו במחשבה מוטעת כי בזכות טסט אחד בשנה אנו פטורים מלבדוק את רכבנו העתיקים מעת לעת .

אנא בידקו לפני טסט , ורצוי אפילו פעמיים בשנה , סמוך לחורף , ובכניסה לאביב , קל ,בטוח וחשוב מאוד

ובטיחוטי לכולנו !!

שוב עופר ,

שיהיה בהצלחה וסע בביטחה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

למיטב ידיעתי וכך גם המכונאי אמר שבדק את הרכב היטב לפני הבדיקה

איני יודע מה עוצמת הבלימה שמתבקשת מהרכב בשעת הבחינה

לראיה גם המכונאי ביקש ממני משאבות חדשות וצינורות בלימה אותם הוא ירכיב מחר

בבטיחות כמובן שלא משחקים

תודה דרור

עופר בן צבי

פורסם
למיטב ידיעתי וכך גם המכונאי אמר שבדק את הרכב היטב לפני הבדיקה

איני יודע מה עוצמת הבלימה שמתבקשת מהרכב בשעת הבחינה

לראיה גם המכונאי ביקש ממני משאבות חדשות וצינורות בלימה אותם הוא ירכיב מחר

בבטיחות כמובן שלא משחקים

תודה דרור

הכי טוב שתוציא את "הזקנה", פעם בחודש לטיול של איזה 30 קילומטר. לדעתי ימנעו בעיות של תפיסות בלמים חלודות ושאר דברים רעים. מדבר מנסיון..

בהצלחה

פורסם

הלארק נוסעת כל יום שישי ואו שבת לנסיעות פה ושם הבלמים עבדו הייטב,יש לציין שאותו מכון בדיקה הכשיל גם רכב שמכונאי חבר מועדון ניסה להעביר רק ארמוז שזו חיפושית ,הרכב הוכשל על תפוחיי הגה והמכונאי טען שבדק את אותן תפוחים הייטב הם היו תקינים לדבריו אך עם המכון בדיקה לא מיתווכחים כדבריו וכך מצא עצמו מחליף את כל התפוחים לחדשים לכן תתבצע עבודה יסודית על הבלמים של הרכב.על כל פנים תודה מרכבה:)

עופר בן צבי

פורסם

הלארק תבלה שישי שבת במוסך בהמתנה לחלקים

שבוע הבא כולי תקווה שהחלקים יגיעו

תודה לכל המתעניינים:)

עופר בן צבי

פורסם

שבת שלום לכולם

בקרתי את הלארק היום,הורכבו משאבון אופן חדשות,צינורות בלימה חדשים,תופי בילום נשלחו לחריטה והותאמו נעליים,הכל כוון וביום ראשון כולי תקווה שהרכב יעבור טסט

תהנו באשר הנכם

בידידות

עופר בן צבי

• תוכן חדש...