Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחובבי VW בפרט ,ולחובבי רכב ביכלל, חוויה יוצאת מהכלל. ביקור במיפעל המיסחרייות שלVW בהנובר עים סייור מודרך של שעתיים בקו היצור(ביקור שלישי שלי במקום)656 מכוניות יורדות מקו היצור כל יום. מרתק! משם נסיעה קצרה באוטובאן לוולפסבורג לאוטושטדאט ,לכל מותג של VW יש מוזאון ניפרד. הספקתי לבקר רק באחד, ולמזלי בדיוק נפלתי על תערוכה של 30 שנה לT3 שהוצגה במוזאון ליד האוטושטדאט וכמובן גיחה ל-classic parts center לשופינג.בחזרה לברלין עיר מרתקת בפני עצמה, לביקור ב-meilenwerk .המקום בעברו היה מוסך לרכבות היום משמש לתצוגה ואחסנה של ריכבי יוקרה ורכבי אספנות, במקום גם מוסכים שמיתמחים ברכבי אספנות (רסטורציה בעיקר) וסוכנוייות מכירה לרכבי אספנות מקום יפיפה ורכבים מדהימים ואחרי שחפרתי לכם בשכל יש גם תמונות:lol:

ירון גרמניה 2009 070.jpg

ירון גרמניה 2009 078.jpg

ירון גרמניה 2009 077.jpg

ירון גרמניה 2009 088.jpg

ירון גרמניה 2009 090.jpg

פורסם

נננה עזוב גם אם היית משלם לי לא הייתי נוסע לשם ....

אולי פעם הבאה תקח אותי במזוודה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מהמם..

יש גם כמה מכוניות, בוא נגיד "מיוחדות" בתצורה שלהן, כמו הרכב עם הארגז מקדימה, שבחיים שלי לא ראיתי דבר כזה

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

ירון יש לך אולי תמונה של מה שמסתתר מאחורי המטדור ?

נראה לי שאני מזהה שם משהו שחי נוסע בועט ומרעיש ערים בהודו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נראה לי שאני מזהה שם משהו שחי נוסע בועט ומרעיש ערים בהודו .[לצערי לא אבל יש אחרות

ירון גרמניה 2009 263.jpg

ירון גרמניה 2009 291.jpg

ירון גרמניה 2009 483.jpg

ירון גרמניה 2009 107.jpg

ירון גרמניה 2009 226.jpg

פורסם

נראה לי שאני מזהה שם משהו שחי נוסע בועט ומרעיש ערים בהודו .

זיהוי נכון. לגרסה ההודית קוראים בג'ג' טמפו והוא יוצר עד שנות השמונים(העיצוב הבסיסי של הרכב הזה שנקרא במקורו הגרמני האנזה גוליית הוא משנות השלושים!!!). הוא משמש בהודו כמשאית, מונית, חברה קדישא והשד יודע מה עוד :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בתמונה שלהלן, המכונית האמצעית היא 'פומה' ברזילאית ואילו הימנית, הלבנה, גם כן מתוצרת ברזיל היא פולקסווגן SP-2. המנוע היה בתצורת בוקסר מקורר אויר ומאחור, אך הביצועים משופרים לעומת הקרמנגיהה. המכונית יוצרה מ-1972 עד 1976 - ואני אפילו זוכר אחת כזו בחיפה במהלך שנות השמונים, צבועה בצבע חום/כתום מזעזע. מעניין מה עלה בגורלה.

attachment.php?attachmentid=180606&d=1259687034

והנה תמונה מלאה של SP-2

volkswagen-sp-2-1.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...