Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות מנוע

B_e_n
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם במציאת תושבות מנוע חדשות ל-Mercedes 250SE משנות ה 70'.

באיביי או בכל אתר אינטרנט אחר .. אני פשוט לא מצאתי.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם במציאת תושבות מנוע חדשות ל-Mercedes 250SE משנות ה 70'.

באיביי או בכל אתר אינטרנט אחר .. אני פשוט לא מצאתי.

תודה מראש.

קבל בבקשה

http://www.dbdepot.de/index.php?lan=2

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

היי דורון תודה על התגובה.

האם האתר אמין להזמין ממנו יש לך ידע אישי ממנו ?

ועוד דבר אחד לא רשום את הדגם שלי כמו שאני מכיר אותו -250SE ,רשום W ומספרים .. אתה יכול לכוון אותי לדגם שלי ?

ועוד דבר אחד איך רושמים באנגלית תושבות מנוע שאני יוכל למצוא אותם בקלות באתר.

תודה רבה.

פורסם
היי דורון תודה על התגובה.

האם האתר אמין להזמין ממנו יש לך ידע אישי ממנו ?

ועוד דבר אחד לא רשום את הדגם שלי כמו שאני מכיר אותו -250SE ,רשום W ומספרים .. אתה יכול לכוון אותי לדגם שלי ?

ועוד דבר אחד איך רושמים באנגלית תושבות מנוע שאני יוכל למצוא אותם בקלות באתר.

תודה רבה.

241_small.gif

בן שוב שלום.

שלח לי תמונה של הרכב של ואומר לך איזה בודי הוא ,במרצדס כל החלקים והשמות הם לפי בודי ,לדוגמא שלי 'W108 כאשר רמת הגימור היא SE280 ויש כאלה עם כמה סוגי מנועים. בכל מקרה החלק שאתה צריך הוא ככל הנראה מס 4 בתמונה ומופיעה באתר ששלחתי לך תחת W108/109 ב Engine Mounting סביר להניח ששלח זהה משום שהחלק זהה לכל הדגמים

מהשנים הללו.לגבי אמינות אני אישית הייתי בחנות של האיש קניתי אצלו מספר פעמים (שכחתי את שמו)מאד נחמד לא זול ....הפנתי אליו כבר מספר אנשים כולם מרוצים ניתן להיתקשר אליו הוא מדבר אנגלית ,ניתן גם לבקש ממנו לשלוח למישהוא בארופה ולאסוף משם או כל רעיון שיש לך כדי להוזיל עלויות.

בהצלחה

דורון

פורסם

rusty colins בארה"ב, תחפש בגוגל ותמצא. אם תהיה בעיה אמצא את הכתובת המדויקת אבל לא צריכה להיות.

חנות עצומה לחלקי מרצדס מכל השנים, מלאי עצום, אתר מסודר מאוד, משלוח אמין וזריז, והכי חשוב - זול!!!

את כל מה שהייתי צריך חדש ל280se קניתי ממנו, במחירים ללא תחרות ועשיתי חתיכת סקר מקיף.

בהצלחה

פורסם

ezl לא מצאתי את האתר בגוגל,אם תוכל להפנות אותי לכתובת מדויקת אני אשמח מאוד.

דורון שלחתי לך בפרטי תמונה של המרסדס,תראה אם אתה יכול לזהות את הבודי.

דורון עוד שאלה בקשר למחירים באתר ששלחת לי למשל המחיר מופיע ככה :71,00 זה אומר שהמחיר זה 71 דולר נכון ?

תודה לכולם.

פורסם
ezl לא מצאתי את האתר בגוגל,אם תוכל להפנות אותי לכתובת מדויקת אני אשמח מאוד.

דורון שלחתי לך בפרטי תמונה של המרסדס,תראה אם אתה יכול לזהות את הבודי.

דורון עוד שאלה בקשר למחירים באתר ששלחת לי למשל המחיר מופיע ככה :71,00 זה אומר שהמחיר זה 71 דולר נכון ?

תודה לכולם.

יורו, איזה שנה הרכב.

דורון

פורסם

היי

רשמתי שהרכב שנת 1970,כמה בערך מחירי המשלוח לישראל בבקשה?

מה זאת אומרת הדגם מיוצר עד שנת 68 ?

תודה דורון.

פורסם

בשנת 70 מדובר על בודי W114 או 115 תלוי במספר צילינדרים. 250 - מדובר על 6 צילינדרים בדרך כלל. או שאני טועה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

עד כמה שידוע לי - אין מנוע 2500 בבודי 108 לאחר שנת 68 (ממש מתחרז :-)), אלא מנועי 2800 ומעלה. בכל אופן דגם המנוע כמו גם השילדה אמור להיות מצויין ברשיון וגם על גבי הרכב. אם תשים תמונה של הרכב, נוכל לסייע יותר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

קודם כל משהו באמת השתנה. כנס ל mbz.org וגלול למטה עד ל"חלפים"

עוד אתר הוא benzcostless

כנראה כל כך הרבה זמן לא קניתי שזה הפיל את השוק...

וחוץ מזה, סליחה שאני שואל אותך ככה אבל: תגיד, אתה רציני???!!!!! אתה לא יודע איזה רכב יש לך???

לפי התמונה זו בכלל w111 !! או fintail כלומר 220 230 או 300. אין בדגם הזה 250 או 280 ולא היה. חוץ מזה הפסיקו לייצר אותו ב 1963!

אז עשה טובה, בחייאת תבדוק איזה רכב יש לך. זה כתוב ברשיון, במספר השלדה, וגם על המנוע (בצד השמאלי על הראש קרוב לקיר האש)

יום טוב

• תוכן חדש...