Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש חברים ורכבים

שבת שלום לכולם

http://www.youtube.com/watch?v=c0qg7aKrPeQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בוקר טוב

סרטון יפה מאד

תודה גידי על ההשקה וההתמדה.

ולכל חברי הפורום שנהנים מהסרטונים והתמונות שמועלות ע"י חברי פורום שמוכנים לתרום ולהשקיע מזמנם הפרטי ובפרט אלה שמתלוננים למה לא מעלים תמונות או סרטונים, אולי כדאי במקום להתלונן, ולקטר, לשבח ולעודד את אלו שמתנדבים ומשקיעים מזמנם כדי שימשיכו ברצון בהתנדבותם.

אם המצב ימשך כך ללא עידוד והערכה, כנראה שלא יהיה מה לראות בפורום, אלא רק דיבורים. :?

שבת מקסימה לכולם

שלי

פורסם

בגלל הסרטים המעולים הללו, אני מרגיש שאין טעם להגיע למפגש. הם ממצים ומעניקים חוויה טובה יותר מאשר נוכחות במפגש.

תורידו את איכות הסרטים, חווית הצפיה תרד, הגעגוע יחזור, המצפון יחלחל, הנוכחות תהיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בגלל הסרטים המעולים הללו, אני מרגיש שאין טעם להגיע למפגש. הם ממצים ומעניקים חוויה טובה יותר מאשר נוכחות במפגש.

תורידו את איכות הסרטים, חווית הצפיה תרד, הגעגוע יחזור, המצפון יחלחל, הנוכחות תהיה.

אם כך, נראה לי שיש טעם להמשיך עם הסרטים :):(:)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

פחות אחד - יותר נחמד...

אוהבים אותך רזמל.

פורסם

בטח שיש טעם להמשיך עם הסרטים זה מאוד מאוד נחמד אמליץ גם על המיפגש בירושלים לעשות כן ואף לצלם את הטיול הקרב ובא

עופר בן צבי

פורסם

תודה על השיתוף בחוויה.

ביום שישי השבוע הייתי מצונן ולא יצא לי לצאת למפגש שלנו. הסרט היה כמעט כמו השתתפות במפגש.

שוב תודה וכל הכבוד על הביצוע

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...