Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"סקופ" על אל קמינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעסקתי קצת עם המכסה מנוע ויצא מגניב לאללה,אז הנה קצת תמונות מהתהליך(המייגע משהו...)

שלב ראשון זה מדידות והתאמה,הוא נזקק לקיצוץ כי זה של קורבט במקור,

שלב שני חיבור לאוטו עם ברגים ופיברגלאס,

שלישי שיוף...הרבה שיוף,כרגע זה שחור מט אבל אני שוקל לחזור לצבע המקורי(כתום עם פסים שחורים)

Photo0144.jpg

Photo0145.jpg

Photo0146.jpg

Photo0147.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

יפה מאוד, אחלה עבודה. עכשיו נשאר להיפתר מהכתום ולהשלים את השחור, יהיה אכזרי.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

זה מה שאחי אומר,זה עדיין בדיון,כנראה שבעתיד היא תהיה שחורה כולה,אבל עד שיהיה תקציב לפרוייקט הזה...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

דווקא המכסה צבוע בשחור נראה טוב אבל השאלה שלי אחרת... אתה סתם הדבקת את זה על המכסה בלי לחתוך את החלק מלמטה?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לדעתי שילוב של כתום עם שחור זה שילוב מנצח :-P.

הרכב נראה מדהים בכל מקרה. אני מנסה לדמיין איך יראה המכסה מנוע אם הוא יהיה שחור מבריק.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • אחראי פורום
פורסם

יפה! אחלה תוספת!

הצבע משתלב מעולה עם הכתום, אני דווקא הייתי משאיר את זה ככה (אולי עם פסים כתומים עדינים על המכסה).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יפה מאוד , לדעתי הכתום הולם אותה מאוד , ושילוב של כתום ושחור בכלל ...

הבעיה היא שאי אפשר לדעת מי מהאחים כותב .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...