Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה בולשיט! קורבטים- רכבים נדירים משנות ה-40-50?!:roll::silly::splat::loco: -כל כך מריח "אני רוצה כותרת צעקנית, כשאין לי מה לכתוב"! לא מכיר את אילן, אבל "לרוויח מיליונים" על סיעו ביבוא מכוניות אספנות? בארץ? -לא נראה לי...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יפה שאתם "מקטנים" את הגודל ואת החשיבות של העניין הזה

אתם פשוט עיוורים לנוכח הכמות של הרכבים שנכנסו תחת הידיים של השניים האלה שעושים רווח על חשבון הגב של ציבור האספנים ששומר על החוק,מוצאים שם רע לאספנים ונותנים לגטמציה לפעול כנגד התחביב שלנו .

אני מקווה שאותו מועדון שניסים בוחניק חבר בו ידע לטפל בו אחרת הוא נותן יד לעסקנות לשמה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אף אחד לא בא ומקטין את העיניין הדבר קטן גם כך רק שניפחו אותו.

אין ספק שאם מישהו עבר על החוק ותפסו אותו צריך לשלם את המחיר.

אני לא רואה שום סיבה ל ענישה כל שהיא או הוקעה של מישהו שנתפס על עבירה וישלם את המחיר.

אני מכיר אנשים שעשו קומבינות יותר מגעילות על גבי חברים ועדיין מסתובבים איתנו. (אולי לא עברו על החוק אבל ...)

פורסם

Who fall a sleep with dogs

Probably will wake up in the morning with Bugs

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אז אתה לא חושב שעדיף לעשות סלקציה ולא לשבת עם קן צרעות?

אני לא יושב איתם אני יושב עם מי שאני בוחר.

ולא מפריע לי שהם חברי מועדון.

פורסם

גם אם הוא חבר במועדון החמש, זה עדיין לא הופך את שאר חברי המועדון ל- נקרא לזה בעדינות "משהו שלילי".

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
גם אם הוא חבר במועדון החמש, זה עדיין לא הופך את שאר חברי המועדון ל- נקרא לזה בעדינות "משהו שלילי".

מסכים לחלוטין, המעודון צריך לדעתי להגיד דברו ולפרוס חזנו ולהשתמש בדוגמא

זו לאות ולמופת למען אחרים, למען יראו ויפנימו, כשיש אג'נדה ברורה, תרבות, וחזון

כל החברים במועדון פועלים על פי אמת זו כנר לרגלהם-ככה מתחילה תרבות בכלל ותרבות מוטורית בפרט

בעצם החברות במועדון פרט לזכויות יש גם חובות שנקנות מרצון, התעלמות מהבעייה או שתיקה עלולה רק לפגום! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מועדון החמש יצא למסע לאילת. לכן סביר שיו"ר המועדון, והדובר לא גולשים ולכן לא הביעו דעתם.

נראה לי כי הודעתם הקודמת מכסה גם את המקרה הזה.

זאת אומרת אם יש מקרה. זה שעצרו מישהו עוד לא עושה אותו אשם.

שלמה דן גדרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...