Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ג'נטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'נטים שלי בפנים מלאי חלודה (איפה שהצמיג יושב) ולפעמים בעיקר בחורף

בגלל החלודה הגומי של הצמיג זז ממקומו מה שגורם לפנצ'ר אפילו החלודה משפריצה בזמן נסיעה

על כל החלק הפנימי של הצמיג

רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון ואיפה אפשר לטפל בזה בעדיפות לירושלים (גם ערים אחרות זה בסדר)

תודה

פורסם

אני לא הייתי אצלו (עדיין) אבל יש מישהוא בשם יגאל, אם אני לא טועה, שעושה ניקוי חול. נמצא בתל אביב. שווה לך לנסות לשאול בפורום בתפוז אולי יש משהוא שמכיר מקום שעושה ניקוי חול גם באזור ירושלים.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

הכי פשוט והכי זול לעשות לבד, צריך פאנצ'ר מאכר ידידותי שיסכים להוריד לך מדי פעם את הצמיג מהג'אנט.

לקחת את הג'אנט לשפשף היטב עם מברשת פלדה מסתובבת אפשר עם מקדחה רצוי עם דיסק.

אחרי הורדת החלודה הקשה ליטוש עם נייר מים עדין ,עד לחלקה טובה של פני השטח

צביעה בממיר חלודה, יבוש, צביעה בפרימייר (צבע יסוד), יבוש, וצביעה בצבע יעודי של ג'אנט

אני השתמשתי בצבע של יעקובי (תוצרת גרמניה) יצא יפה ומחזיק מעמד למעלה משנתיים על

נג'אנט של סופי ללא קילופים חלודה או בעיות אחרות, אם תגיע לטוביה תוכל להתרשם בעצמך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הכותרת שלך במבט ראשון קצת "מפחידה"

רק היה חסר שהיית שואל

"האם אפשר ליישן ג"נטים":wink:

התשובה..

כן אפשר ,אבל כשהמשטרה..לא רואה.

*קצת הומור

שבת שלום ובכייף:-)

GUY

• תוכן חדש...